Connect with us

Holland

Beelden opgedoken van prinses Alexia die met ander meisje zoent

Er is online veel gepraat over een video waarin iemand te zien is die veel op prinses Alexia lijkt. In de video is te zien hoe Alexia een ander meisje kust op vakantie.
Maar is het echt?

Zoen filmpje

Dit meisje kust een ander meisje in een video en mensen zeggen dat het Alexia is. Maar is zij het echt? Het is moeilijk te zeggen omdat de persoon in de video veel op haar lijkt. Dit krijgt veel aandacht op sociale media en mensen vragen zich af of ze een geheime lesbische levensstijl heeft.

Zie foto’s en video’s hieronder.

Veel ophef

Alexia, 17, heeft de afgelopen weken ook de krantenkoppen gehaald vanwege zorgen van de Spaanse koninklijke familie. Alexia zat op dezelfde school als de Spaanse prinses Leonor. Onze prinses zal een slechte invloed hebben op de Spaanse prinses.

Beeld: TikTok

Lees verder

Holland

Drama voor prinses Mabel: ‘Ze heeft kanker’

Nadat prinses Mabel het verlies van haar man prins Friso moest verwerken, slaat het noodlot opnieuw toe. Onlangs verscheen er een schokkend bericht op de website van haar jongere zus Nicoline. ,,Ik lag doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis”, schrijft Nicoline.

Het is bijna elf jaar geleden dat prins Friso een ernstig ongeluk kreeg tijdens de jaarlijkse wintersportvakantie van de koninklijke familie. Naast zijn kinderen liet hij ook zijn vrouw Mabel achter, die nu een nieuw drama te verwerken heeft gekregen. Haar jongere zus Nicoline heeft op haar website het schokkende bericht gedeeld dat ze aan kanker lijdt.

‘Doodsbang’
Op haar website schreef ze een recensie over het boek ‘Gevoel voor tumor’. Daarbij legt ze uit dat bij haar zelf kanker is geconstateerd. ,,Wat is blijven hangen, is de overdosis horror rondom bestralen. Een beeld dat niet aansluit bij de door mij beleefde werkelijkheid. Alleen ontdekte ik dat te laat”, schrijft Nicoline. ,,En dus lag ik, zij die zichzelf omschrijft als een medisch moedig mens, doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis.”

Nicoline had het boek cadeau gekregen toen ze net wist dat er kanker bij haar was geconstateerd. Eerst voelde ze zich niet geroepen om het te lezen; het boek belandde op het stapeltje naast haar bed. ,,Wanneer ik voor de zoveelste keer midden in de nacht wakker word van de pijn in mijn rug, pak ik het op”, aldus Nicoline. Het is onduidelijk wat voor soort kanker ze heeft, hoe het op dit moment met haar gaat en of ze nog onder behandeling is.

Lees verder

Holland

Prins Harry en Meghan uit elkaar! ‘Harry heeft zijn spullen al gepakt’

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat het rommelt tussen Harry en Meghan. Momenteel zijn er dingen gebeurt waardoor deze ‘vermoedens’ nog meer zijn aangewakkerd. Het huwelijk tussen de twee zou allesbehalve soepeltjes verlopen.

Recentelijk heeft het koppel natuurlijk een zware klap te verduren gekregen; het overlijden van koningin Elizabeth. Hoewel het contact tussen de Britse Royals, Harry en Megan allesbehalve soepeltjes zou verlopen zouden Harry en zijn oma altijd een goede band hebben gehad.

Netflix

De reden voor het huwelijksgeschil tussen Harry en Meghan lijkt hier echter niets mee te maken te hebben. Het zou vooral gaan om de Netflix-documentaire die in de maak is. Naar verluidt zijn er details aangepast die niet zouden kloppen met ‘Spare’, de memoires van Harry.

Eigen waarheid

Volgens Harry zou Meghan teveel van haar eigen waarheid hebben verteld in de documentaire. Volgens een insider zou dit “niet altijd de echte waarheid zijn”. Alsof gevolg hiervan zou Harry zijn koffers hebben gepakt en een paar dagen zijn vertrokken.

Geïrriteerd

Volgens deze persoon heeft Harry ‘alle recht om geïrriteerd te zijn’. “Ze werken al jaren aan deze uitrol van hun projecten en nu is er een risico dat de Netflix-serie uit elkaar valt, net zoals haar kinderserie ‘Pearl’ eerder deed dit jaar. En aangezien ze een hoge hypotheek hebben voor hun huis in Californië, hebben ze het geld echt nodig.”

Ook wordt er in het tijdschrift beweerd dat Harry en Meghan serieuze huwelijksproblemen hebben. Zo verscheen Harry vorige maand op de Masters of Scale Summit in San Francisco zónder Meghan. ,,Hij noemde haar zelfs niet eens, terwijl ze normaalgesproken niet kunnen wachten om elkaar in een openbare setting te prijzen.”

Bron: Ditjes en Datjes

Lees verder

Holland

Royal gerucht: ‘Koningin Máxima zwanger van tweeling’

‘Máxima zwanger van tweeling’, ‘Prins Charles valt op mannen’ en ‘Prinses Diana leeft nog’. Zomaar wat koppen van tabloids die het zo nauw niet nemen met de waarheid.

Dat royal geruchten vaak een hardnekkig eigen leven gaan leiden, komt omdat royals – in tegenstelling tot celebs – vrijwel zelden reageren op roddels. Onder het motto ‘never complain, never explain’ gaan ze gewoon door in de hoop dat het gerucht vanzelf uit zal doven. Het was dan ook brekend nieuws (en zeer onkoninklijk!) toen prinses Marie van Denemarken zich vorig jaar geroepen voelde om te melden dat ze géén borstvergroting had ondergaan. Meestal is zwijgen echt de beste optie, vooral als er pure onzin wordt beweerd. Zoals deze gevalletjes ‘dikke duim’.

Hoera, een tweeling!’

Het meest dolle gerucht van deze week is dat koningin Máxima in verwachting zou zijn van een tweeling. Kijk haar eens fonkelen op de cover van Duits roddelblad Echo der Frau. Team Eikenhorst staat hier uiteraard boven en om eerlijk te zijn geloven we dat de Oranjes als gezin met drie leuke prinsessen als Amalia, Alexia en Ariane plus twee labradors wel compleet is.

‘Prins Charles niet de vader van Harry’

Dat neemt niet weg dat sommige geruchten zeer hardnekkig zijn. Zoals wie nu de vader is van prins Harry. Ondanks het feit dat prinses Diana James Hewitt nog helemaal niet kende toen Harry verwekt werd, blijft zijn naam rondzingen als potentiële vader. Waarom? Omdat ze toevallig allebei rood haar hebben. Voor alle duidelijkheid: zowel in het DNA van de Windsor als dat van de Spencers zit het rood-haar-gen. En hij lijkt sprekend op zijn over-overoma koningin Mary ↓ de vrouw van George V.

Lees verder

Trending