Connect with us

Economie

Beelden: Nick Schilder haalt uit en wisselt Simon in: “Nu is het Nick en…”

Nick Schilder en Simon Keizer kunnen schijnbaar niet meer door één deur als Nick & Simon. De twee zanger zijn een zangduo al zolang we de twee zangers kennen, maar daar gaat een einde aan komen. De twee hebben bij Eva Jinek in de talkshow hun verhaal gedaan en meldde dat er géén ruzie is tussenbeide. Kijkers dachten iets heel anders te zien, die zagen twee vrienden die elkaar plots niet meer aankijken. Het toeval wil (misschien) dat dit nét na alle affaire-verhalen over Simon aan het gebeuren is. Men denkt dan ook dat Nick behoorlijk kwaad op Simon is vanwege zijn buitensporige gedrag met andere vrouwen in deze verhalen. Echter vertellen beide heren dat de breuk ontstaan is omdat Simon in een sleur terecht kwam en ze beide ook soloplannen voor de toekomst hebben. Intussen zitten de heren ook bij ‘The Streamers’, en daar is iets gebeurd…

Nick Schilder zoekt openlijk vast vervanging voor Simon Keizer!
Alle zangers en zangeressen die deel uitmaken van ‘The Streamers’ plaatsen de godganse dag video’s en foto’s op Instagram om reclame hiervoor te maken. Zo ook Nick die plots vraagt om een andere zangpartner. Nick schrijft op Instagram: “Vandaag over precies een week The Streamers in het Olympisch Stadion. Iemand nog suggesties voor man/vrouw-duetten?” Verschillende media beschrijven deze oproep als een soort van inwisseling van Simon en Nick die een andere zangpartner gaat worden. Op de foto zien we Emma Heesters, wellicht de toekomstige Nick & Emma zoals Suzan & Freek alleen dan zonder relatie? Wat de combinaties volgende week gaan worden weten we nog niet. In de reacties is Maan, ook aanwezig bij ‘The Streamers’ een veelgenoemde naam. Wellicht gaat het dus ook wel Nick & Maan worden. Foto met oproep hier:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nickschilder)

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder

Economie

Voormalig manager neemt keiharde wraak: ‘Familie Meiland liegt’

Valérie Lempereur, de voormalige manager van Meilandjes, wordt genoemd in de biografie van Martien, maar niet op een positieve manier. Hoewel Valerie een tv-contract voor de familie kreeg waardoor ze miljonair werd, liet Meilandjes haar hard in de steek. Nu neemt ze wraak.
Met Valérie’s zakelijk inzicht was het Valérie die ervoor zorgde dat Meilandjes een televisiecontract binnenhaalde waardoor ze miljonair werd. Ze stelde zich ook voor hoe Martien haar sjaal droeg om nog meer op te vallen.

“Ik heb ze geholpen”

Zonder zijn bijdrage zou Château Meiland niet hebben bestaan. “Ze zijn er al jaren mee bezig, maar het is niet gelukt”, zegt Valérie in Weekly Stories. “Daarna hielp ik ze op weg. Zonder mij hadden ze nooit directe toegang tot John de Mol gehad. Ik heb destijds zelfs hun contractonderhandelingen gevoerd. Ik haal er bijna niets uit.

Ze hielp Martien ook om bekender te worden. “Destijds adviseerde ik Martien eigenlijk om zijn kenmerkende sjaals te dragen als vorm van herkenning, zoals hij ook in zijn boek zegt”, zegt Valérie. “Het zou stijlvoller zijn als hij wat zuiniger met me om zou gaan, als je ziet wat hij en zijn familie me daarna verschuldigd zijn.”

“Ze gooiden me opzij”

Daarna liet Meilandjes haar zwaar in de steek. ,,Ze hebben me eruit geschopt met hulp van Vincent ter Voert, van Vincent TV Productions. Hij voelt zich bedreigd omdat ik hem goed ken. Ik kende deze tv-wereld, Meilandjes destijds niet. Vincent TV wilde dat Meilandjes voor een appel en een ei zou verschijnen in de realityshow. Ik begrijp. ”

Wraak

Daarna gebeurde er volgens Valérie het een en ander. ,,Ik verwacht dat Meilandjes eerlijk genoeg zijn om dit in hun boek te schrijven. Dat deden ze niet. »

In het tweede deel van haar autobiografie, dat over een jaar verschijnt, zal ze wraak nemen en haar verhaal vertellen. “Ik denk dat Meilandje niet altijd eerlijk was.”

Lees verder
Advertisement

Trending