Connect with us

Nieuwste

Annemarie en Simon Keizer plaatsen heftig bericht over hun baby

Annemarie en Simon Keizer werden op 21 december 2021 vorig jaar trotse ouders van zoontje Joa. Negen maanden na de geboorte laat Annemarie via Instagram weten dat het allemaal behoorlijk pittig is geweest.

Standje overleven
Ze schrijft onder meer: “Na een aantal weken begonnen pas de echte zware nachten. Hier heb ik wel iets over gedeeld dus dat is niet nieuw voor jullie. Wat het met mij deed heb ik voor mezelf gehouden. De combinatie van opnieuw moeder worden, veel hormonen, maandenlang weinig tot GEEN slaap door ons (huil)baby’tje die pijn had maar we wisten niet waarvan, een lief klein meisje aandacht geven en verzorgen, plus overdag het gezin draaiende houden (maar gelukkig wel met hulp van een paar lieve mensen om ons heen) was best een uitdaging. Dit zorgde ervoor dat mijn emmer volliep, misschien wel omviel, en ik in standje overleven ging.”

Ze vervolgt: “Wat ik ervan heb geleerd, is in te zien wat écht belangrijk is: liefde. Hoe cliché dat ook klinkt. Liefde binnen het gezin. Onvoorwaardelijke liefde naar de kids. Liefde van vrienden en vanuit de omgeving.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneMarie Keizer (@mrskeizer)

Annemarie vertelt ook waarom ze dit nu wel wil delen met haar volgers: “Waarom ik dit dan nu wel deel? Misschien als boodschap voor iedereen die even in een dal zit, en als reminder naar mezelf: Focus je op het meest belangrijke, en voel hoeveel ballast je daardoor kwijtraakt. ❤️.”

Lees verder

Holland

Koningin Maxima komt met dramatisch nieuws over Amalia naar buiten

Koningin Máxima zal haar oudste dochter de komende twee jaar nog meer waarderen. Prinses Amalia woont de afgelopen jaren thuis, vertellen Máxima en Willem Alexander woensdag aan RTL Boulevard in Lahore, Pakistan.

Niet zo goed

Zij “vond het ook niet leuk”, vervolgde Máxima met EO’s Blauw Bloed. ‘Het is heel snel gegaan,’ zei de koningin. Máxima zei ’trots’ te zijn op Amalia, die ze een goede vriendin noemt.

Prinses Amalia

Pater Alexander had het hier moeilijker mee en wilde niet dat dit zou gebeuren. Aanstaande zaterdag viert Amalia haar zestiende verjaardag. Een groot feest heeft ze niet, maar het wordt zeker gevierd, aldus de koningin. “We gaan veel zingen.

Lees verder

Economie

Groot drama Raymond van Barneveld! ‘Ingestort’

Raymond van Barneveld tv-serie. Een groot deel van de gevel van een woning in de Haagse wijk Ypenburg is zondagavond ingestort.

Na een ophefmakend bericht op Dartsblog.nl dat het hele dak van het huis was ingestort, liet Barnevelds manager, Ben de Kok, licht schijnen op de schade. Hij bevestigde de schade aan het huis van de beroemde darter.

Heup

Volgens de directeur van “Barney’s” was het huis zwaar beschadigd. “De zijmuur stortte in, niet het dak”, schreef hij op Twitter.

De manager zei dat Raymond niet thuis was toen de instorting plaatsvond. Volgens Dartsnieuws.nl was Raymonds vriendin Julia echter thuis.

De functionaris zei: “Niemand anders raakte gewond, alleen materiële schade.

De Haagse darter is momenteel in Duitsland, waar maandag in Neurenberg de Europese Q School van start gaat.

Lees verder

Economie

Zware klap René Froger na onverwacht overlijden

René Froger is in rouw… Het was zijn vrouw, Natasja, die het droevige nieuws deelde van het overlijden van René’s “tweede vader”…

Natasja Froger deelt een prachtige foto van René en haar neef Jan, waar ook zij het droevige nieuws van het overlijden van Jan overbrengt… Een klap voor René Froger…

René Froger beschouwt zijn neef immers als een “tweede vader”. “Iemand verliezen is altijd hartverscheurend. Maar het lijkt nog pijnlijker als die persoon de mooiste is”, schreef Natasja op Instagram. Wie is ‘neef Jan’?

Neef Jan is de meest actieve, zorgzame, leuke en lieve baby. Als tweede vader voor René en familieman voor ons allemaal”, prees Natasja Froger. Een ding is duidelijk…

“Een man van wie niet alleen ons maar iedereen zoveel houdt. En hij is van ons… We zullen hem enorm missen”, besloot Natasja Froger na het droevige nieuws.

Lees verder
Advertisement

Trending