Connect with us

Economie

Yolanthe en Maxime Meiland krijgen serieuze waarschuwing van politie

Yolanthe Cabau en Maxime Meiland delen graag de vakantiefoto’s van hun kinderen op sociale netwerken. Maar volgens de politie moeten ze dat niet meer doen: de foto’s kunnen pedofielen aanzetten.

Vanaf het moment dat haar zoon Xess Xava werd geboren, koos Yolanthe ervoor om de jongen herkenbaar te portretteren op sociale media. Kort na de geboorte van Xess maakte Yolanthe zelfs haar eigen Instagram-pagina voor haar zoon. Hoewel ze deze pagina beschermt, kunnen al haar volgers genieten van alle foto’s op haar eigen pagina. En dat zijn er veel.
De vakantiefoto van je kind: is hij slim? Onlangs nam Yolanthe Xess mee naar Kenia, waar natuurlijk veel foto’s zijn gemaakt. Tijdens deze vakantie werden we niet alleen overspoeld met foto’s van de omgeving maar ook van Xess, die het duidelijk naar zijn zin had. Leuk om te zien, maar is het slim? Volgens de politie niet. “Als mensen vakantiefoto’s van hun kinderen posten, denken ze: nu kunnen mensen zien hoe mooi ik een baby krijg. Dat vinden ze niet: er zijn ook mensen met jonge seksuele gevoelens. Ik zag deze foto”, politiewoordvoerder Robbert Salomé vertelde het verhaal. “Vervolgens verspreidden ze deze foto naar hun vrienden, die er hetzelfde slechte gevoel bij hebben.”

Ook Maxime Meiland waarschuwde
Natuurlijk kan de politie beroemdheden niet verbieden om foto’s van kinderen online te plaatsen, maar ze wil er wel duidelijk over zijn. “Het lijkt alsof veel mensen graag foto’s van je kinderen met blote billen op het strand plaatsen, maar wat ze zien is dat mensen wegrennen met die foto’s. Daar moet iedereen zich van bewust zijn. »

Ook Maxime Meiland deelt graag foto’s van haar dochters Claire en Vivé. Claire heeft zelfs een openbaar Instagram-account met bijna 38.000 volgers. Daarnaast heeft Maxime ook foto’s van haar dochters op haar eigen pagina.

“Het hoofd onmerkbaar maken heeft geen zin”

Steeds meer beroemdheden beschermen hun kinderen op sociale media. Onder andere Monique Westenberg zorgt er altijd voor dat haar zoon Dré onherkenbaar op de foto staat. Maar dat is volgens de politie nog niet genoeg. “Mensen die naar deze afbeeldingen zoeken, zijn niet geïnteresseerd in het hoofd van een kind, maar in het lichaam. In dit opzicht heeft het geen zin als u het gezicht van uw kind niet kunt herkennen.

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending