Connect with us

Economie

Grote verbijstering om ‘zelfmoordpogingen’ André Hazes

Het nieuwe nummer An Ordinary Man van André Hazes zweeft flink door het stof. Niet alleen omdat de mannelijke zanger een cape draagt ​​voor zijn vreemdgaande vriendin Monique Westenberg met Bridget Maasland, maar vooral vanwege zijn suïcidale bedoelingen.

“ Het is misschien wat snel gegaan, maar de bekendheid heeft me ingehaald. Dit alles is niets waard zonder jou,’ zong André zachtjes over Monique. “Soms ben ik een klootzak, ik ging verder toen je hart brak.” En: “Ik wil altijd winnen en als dat klaar is, hoef ik niet meer te lopen als een normale man.”

Bijna geen besparingen

In de videoclip staat Andre’s personage op het punt een overdosis drugs te nemen, maar bedenkt zich op het juiste moment en gooit dan boos de pil weg. Er is ook een scène waarin het personage van André flauwvalt in het zwembad en ternauwernood wordt gered door het personage van Monique. Alsof twee zelfmoorden niet genoeg waren, wil André’s personage aan het einde van de videoclip zelfs van de voorkant van de trein springen. Gelukkig gebeurde dat niet, want de folkzanger was kort daarvoor van gedachten veranderd.

Risico

Evita Bloemheuvel van Zelfmoordpreventie 113 vertelde Story: “Hij is niet verantwoordelijk om dit op deze manier te presenteren. “Zodra je zelfmoordmethodes beschrijft, een spoorwegovergang laat zien en iemand met de handen vol drugs voor een spiegel filmt, slaat dat nergens op. Iedereen kan immers een voorbeeld nemen. Het lijkt erop dat de immens populaire Andre niet vooruit heeft gedacht over de mogelijke gevolgen van zijn videoclip. “André heeft ons niet om advies gevraagd. Hij had het beter kunnen doen. Ik zal contact opnemen met zijn manager en hem hopelijk op deze manier bewust te maken van de risico’s. Ook zal ik vragen of het mogelijk is om een ​​verwijzing naar onze website op te nemen in de videoclip, ook al is het kwaad al geschied.

Over suïcidale gedachten kun je anoniem spreken via chat www.113.nl of bel 0900-0113.

Bron: Story Afbeelding: Instagram

Lees verder

Economie

John van den Heuvel vindt harde steun na overleden dochter

John van den Heuvel zei op Instagram dat het vandaag een moeilijke dag was voor hem en zijn vrouw. Hun eerste kind werd levenloos geboren op 11 april 1991 na negen maanden zwangerschap. “Een bijzondere dag vandaag, met een droevige kant voor ons”, aldus de misdaadverslaggever.

“De korte tijd die Kirsten in ons leven heeft doorgebracht, zullen we altijd koesteren en nooit vergeten”

In zijn autobiografie uit 2015, The Mirror of Justice, vertelt John hoe hun dochter stierf in de baarmoeder van zijn vrouw Mariëtte. We kunnen lezen: “De geboorte is – in tegenstelling tot wat het lijkt – een ontroerend en mooi moment”. Na het opwekken van kunstmatige weeën die meer dan 24 uur aanhielden, werd haar dochter Kirsten geboren op 11 april 1991. Ze is vandaag 30 jaar oud. “ Na Kirsten hebben we drie zonen, daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar we koesteren en zullen de korte tijd die Kirsten in ons leven doorbracht nog steeds koesteren”, zei de voormalige politieagent in de aangeklaagde post.

Daaropvolgende bloedonderzoeken wezen uit dat Kirsten trisomie 18 had, “een belangrijke chromosomale afwijking die onverenigbaar is met het leven op chromosoom achttien”. Onder de (bekende) post betuigde Nederland hun medeleven met John, waaronder Jeroen Kijk in de Vegte, Nikkie Plessen, Kelly Weeks, Monique Westenberg, Gerard Joling, William Rutten, Eddy Zoëy en Nicolette Kluijver. “In gedachten bij jullie”, schreef Maik de Boer ook.

Het was een bijzonder emotionele dag voor John en zijn familie, die meestal niet in het middelpunt van de belangstelling staan ​​en vaak op RTL zitten om over strafzaken te praten, zoals Taghi.

Lees verder

Economie

Familie Meiland kapot van verdriet door overlijden

Slecht nieuws voor Meilandjes: Bulldog Bommel bleek zo ziek dat hij niet meer gezond was. De familie moet de hond naar bed hebben gebracht, zoals te zien is in de aflevering van Chateau Meiland van vanavond.

Een deskundige heeft de hond grondig onderzocht. “Uit het onderzoek bleek dat zijn gewrichten, zijn knieën, het feit dat alles helemaal kapot was”, zei Martien bedroefd. Bommel voelde zich slecht, dus hij werd steeds agressiever en viel steeds meer mensen aan. Hij had pijn en was erg in de war, dus Erica, Maxime en Martien voelden zich genoodzaakt het dier te laten inslapen.

De vraag is dus: wat kan de familie doen ter nagedachtenis aan Bommel? Ze vinden een urn te treurig en begraven op de boerderij is geen optie: misschien moeten ze binnenkort verhuizen. Maar toen kreeg Maxime een idee. “ Kunnen we niet gewoon Bombel vormen? ”, ze stelde voor. “ Dat is een goed idee,’ antwoordde Martien. “ Dan kunnen we hem hier in de gang zetten en kan ik hem nog steeds aaien zonder bang te zijn dat hij me bijt. ”

Maxime Meiland

Martien deelde vanavond een foto van het dier op Instagram. “ Na jaren van plezier en angst hebben we voor jou besloten. We zijn verdrietig en blij. Je blijft voor altijd in onze Bommeltje harten! “, voegde hij eraan toe. De reality-tv-ster werd overspoeld met steunbetuigingen van de bekende Nederlanders. Onder meer Jan Versteegh, Viktor Brand en Wendy van Dijk wensen hem veel sterkte.

Lees verder

Economie

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige bloeding

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend weer naar huis na een geslaagde darmresectie, maar is maandagmiddag per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn superieuren meldden het aan het ANP. Een week geleden maakte NPO Radio 2-dj bekend dat hij last heeft van darmkanker.

Volgens Shownieuws had zijn vriendin, Olcay Gulsen, meerdere complicaties en is De Wild uit voorzorg met een ambulance afgevoerd na hevig bloedverlies, meldt Shownieuws. rehabiliteren
Maandagochtend maakte Gulsen bekend dat haar vriend naar huis was teruggekeerd.

Radio-dj’s zullen er baat bij hebben na drie maanden revalidatie. Vorige week is De Wild voor het eerst geopereerd. Hij zei dat hij op tijd was.

Lees verder

Trending