Connect with us

Economie

Groot verdriet voor emotionele Sanne Vogel: ‘Overleden’

Een moeilijke week voor Sanne Vogel, de actrice laat op Instagram weten dat haar kat is overleden.

“Onze aller aller liefste vriend Meneertje heeft zijn koninkrijk gisteren verlaten”, begint Sanne haar verdrietige bericht. “Hij laat een enorm gat achter in mijn hart en in dat van Mel. Tatti likte hem liefdevol over zijn levenloze koppie en zijn grote vriendin Mien wil haar brokken niet meer eten. We hebben de laatste dagen uren geknuffeld, maar hij kon niet meer. Hersenbloeding waarschijnlijk. Bijna 13, hij was van plan 21 te worden. Ik had Bella en Loewy deze wijze knuffel zo gegund. ‘Dag bijzondere vriend, door jou ken ik de hele buurt, het huis is leeg zonder jou.”

In de reacties kan de actrice op heel veel steun van haar volgers rekenen. “Heel veel sterkte!!”, laat Isa Hoes weten. “Ook katten gaan naar de hemel. Kusjes voor jullie”, schrijft Kim Feenstra onder het bericht. Ook Marlijn Weerdenburg leeft mee met Sanne. “Oh lieve Sanne. Wat verdrietig. Sterkte.”

Meneertje had op LINDA.nl zijn eigen serie: De Avonturen van kat Meneertje. Meneertje was een bijzonder kat, omdat hij overal in Amsterdam naar binnen wandelde. In de serie nam hij de kijkers mee naar verschillende mensen.

Een maand geleden was poes Meneertje nog weggelopen van huis. Sanne liet eind maart heel opgelucht weten dat hij weer thuis was. De kat zorgde tijdens zijn afwezigheid voor grote zorgen bij de actrice. Alleen op straat in Amsterdam Oud-West zwerven was volgens haar geen optie. “Hij heeft blaasgruis en speciale voeding nodig en een kleine ontsteking aan zijn bekkie die we goed schoon moeten houden”, schreef ze destijds in haar oproep om uit te kijken naar Meneertje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel)

Lees verder

Economie

Broertje van Nikkie Plessen overleden: “Hij kon niet meer zelf ademen”

Nikkie Plessen (36 jaar) was onlangs te gast in de podcastserie “Podnataal” waar ze vertelt over haar zwangerschappen. Zo vertelde de modeontwerpster dat ze tijdens haar eerste zwangerschap beter in de gaten werd gehouden omdat haar broer was overleden.

Nikkie zegt echter niet iemand te zijn die zich “veel zorgen maakt over de gevaren en wat er kan gebeuren”.

“Ik laat alles op me afkomen”

De modeontwerper heeft bijvoorbeeld geen lessen over zwangerschap gevolgd en heeft er ook niet echt over gelezen. “Natuurlijk, de eerste keer dat je websites bekijkt die vooral gaan over de ontwikkeling van je kind, hoe ze eruit zien en hoe je je nu zou moeten voelen, heb ik dat allemaal gedaan”, zegt ze over haar eerste zwangerschap. “Ik ben nog steeds de persoon die ik mezelf zie. Ik laat dingen met me gebeuren. De hele wereld kan het, dus ik moet op de een of andere manier echt succesvol zijn.

Broer is ernstig gehandicapt

Nikkie moet echter iets vaker gecontroleerd worden dan normale zwangere vrouwen. Het ging allemaal om zijn overleden broer. “Hij was erg ziek, dus ik maakte een schetsmatig medisch dossier zodat alles onder controle was. (…) Hij had een omgekeerd chromosoom. Hij kon niet zelfstandig ademen en kon niets doen. Toen zei Nikkie’s vriend: ” ga naar een fabriek omdat het een familieding is.” Dan zien ze hoe gezond een kind is. U bevindt zich momenteel in de gezondheidsmodus. Ik ben dus niet een van die mensen die zich grote zorgen maakt over de gevaren en wat er zou kunnen gebeuren. “

Lees verder

Economie

“André Hazes jr. vecht tegen vervelende ziekte”

André Hazes zit nog in de mand. De zanger is emotioneel uitgeput.

Haze Jr. is een Nederlandstalige zangeres. Hij is de zoon van wijlen André Hazes. Zijn bekendste nummer is “Live”. Niet iedereen is er echter zo zeker van. Het gerucht gaat dat Andre Hazes nog niet uitgeput is.

Sommige bronnen zeiden dat de mannelijke zanger een “verslaving” moet hebben, aldus Gia Dinh TV. “Ja, hij moet deze gewoonte doorbreken.

Vandaag zegt het management van André dat dat niet waar is. André is in de kliniek omdat hij uitgeput is. De directie zegt hierover het volgende.

Hazes heeft de afgelopen maanden een tumultueuze tijd doorgemaakt. Zijn slechte vorm, de precaire toestand van de coronapandemie en de ontwikkeling van zijn persoonlijke leven hebben hem enorm geraakt.

André is een druk leven gewend. Maar door de coronacrisis en veranderingen in haar leven veranderde alles ineens. Hij ging echter door met het uitvoeren van de plannen. Nu is het tijd voor hem om te vertragen en weer volledig fit te worden.

“André wil haar gezondheid herstellen nadat ze zichzelf veel schade heeft toegebracht. Hij begrijpt het en wil weer de beste versie van zichzelf zijn.

Lees verder

Economie

Zo ziet de Turkse vrouw van PVV-leider Geert Wilders eruit

Geert Wilders is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse politiek. Het is niet altijd makkelijk geweest voor zijn vrouw Krisztina, met wie hij 28 jaar getrouwd is. Samen met twee katten Snoetje en Pluisje is zij zijn steunpilaar.

De vrouw van Geert Wilders, Krisztina, is een Hongaarse diplomaat van Turkse afkomst. Ze ontmoetten elkaar in een café in Den Haag. Twee jaar later trouwde het stel in Boedapest, nu 28 jaar geleden: “Ik herinner me dat het 41 graden Celsius was, sommige mensen hadden last van de hitte, maar het kon me niet warm genoeg zijn! “, hij zegt.

GEERT WILDERS OVER KRISZTINA’S HORLOGE

Al bijna dertien jaar worden wilde soorten dag en nacht beschermd. De twee zijn nooit alleen, maar volgens de politica gaat ze er goed mee om: “Ze moet enorm veel van me hebben gehouden. Anders was ze meer dan twaalf jaar geleden overleden.” Hij noemde haar ook een heel zachtaardige vrouw, maar ook heel sterk.

Bron: Libelle | Beeld: YouTube

Lees verder

Trending