Connect with us

Economie

Marco Borsato pakt zijn koffers en zegt vaarwel tegen Nederland

Al een behoorlijk tijdje verkeert zanger Marco Borsato in zwaar weer. In het verleden zouden er dingen gebeurd zijn met minderjarige meisjes die niet door de beugel kunnen. Inmiddels ligt er al een aan gifte op tafel en de kans bestaat dat er meer gaan volgen.

Als we de verhalen mogen geloven heeft Marco enige tijd geleden een stuk grond in Italië hebben gekocht, dit met het plan te gaan rentenieren. Volgens de geruchten zou de zanger na de rechts zaak zijn koffers willen pakken en ons land definitief willen verlaten. De kans is echter aanwezig dat Marco zijn koffers al eerder gaat inpakken en dus al sneller de grens overgaat om een nieuw leven op te bouwen.

Wanneer de zitting is, is nog onbekend, maar uiteraard zal hij zijn straf onder ogen moeten zien als hij schuldig wordt bevonden. Schuldig of niet, de zanger zou ons landje sowieso willen verlaten. De reis naar zijn nieuwe bestaan in Italië zal eenzaam zijn, want zijn ex vrouw Leontine schijnt helemaal klaar met hem. De kinderen van Marco en Leontine hebben hier hun leven, dus zullen zij hun vader niet vergezellen.

Maar zoals het in showbizzland gaat, komen er geregeld nieuwtjes naar buiten en dat is ook nu het geval. Door de wandelgangen mag dan wel het verhaal gaan dat het definitief over en uit is tussen het stel, echter heeft de Story iets anders vernomen. Paparazzo Edwin Smulders wist de zanger vlak voor de jaarwisseling te spotten. Het viel Edwin op dat de zanger voor het eerst in 24 jaar zijn trouwring niet meer omhad.

Marco heeft nu om zijn vinger een andere ring, namelijk een familiering. “Marco en Leontine alsmede hun drie kinderen hebben allen een familiering laten maken. Dat is de ring die Marco vorige week op zijn fiets droeg. Leontine en de kinderen hebben ‘m ook nog geregeld om”, zegt de ingewijde in de Story. Waarom dragen ze die? “Het is hun eigen manier om aan elkaar én de buitenwereld duidelijk te maken dat ze nog altijd een hecht gezin vormen, en dat ze achter, naast en voor hun man en vader staan, ook al wist de buitenwereld tot nu toe niet wat de betekenis van die ring is. Ze weten het zelf, en dat is het belangrijkst voor hen.”

Lees verder

Economie

Zien: ‘Eva Jinek liegt de boel bij elkaar!’

Johan Derksen zei een aantal dagen geleden in in de uitzending van Vandaag inside gebeld te zijn door Eva Jinek. Ze zou de hele nacht wakker hebben gelegen van het feit dat Johan heeft gezegd dat Eva trots zou zijn dat ze Vandaag inside van de buis heeft weten te krijgen. Maar in het telefoongesprek met Johan zegt zich niet te herinneren dat ze dat gezegd zou hebben en als ze het gezegd zou hebben het een grap zou zijn. Daarmee was voor Johan de kous af en hij laat weten Eva een topwijf te vinden.

Maar nu beweert Sam van Rooyen die de zoon is van de bekende schrijfster Heleen van Rooyen dat Eva liegt en dat ze het wel degelijk heeft gezegd. Sam blijkt er namelijk fysiek bij te zijn geweest toen Eva haar redactieteam aansprak en ze deze uitspraken deed over Vandaag Inside.

Het kwam Eva ook niet slecht uit dat Vandaag Inside er mee stopte. De kijkcijfers van haar talkshow schoten daarmee weer omhoog. Ze zal dus wel degelijk in haar achterhoofd hebben gehad dat als de rel rond het kaarsenverhaal van Johan kan uitbuiten het wellicht voordelig voor haar zou uitpakken. Eva Jinek had namelijk hele slechte kijkcijfers en in de wandelgangen ging het al rond dat Eva wellicht salaris moest inleveren of dat haar contract helemaal niet verlengd zou worden bij RTL.

Lees verder

Economie

Wow: Dit is het riante salaris en vermogen van Marco Borsato

Marco Borsato is in het afgelopen jaar veranderd van een wereldster in eigen land naar een persoon waartegen veel vreselijke aantijgingen zijn gemaakt. Hoe de volkszanger zo heeft kunnen afzakken blijft voor ons een raadsel. Maar wat is het salaris en vermogen van Marco Borsato? Wij zochten het uit.

Marco Borsato
We vinden allemaal wat van de aantijgingen die momenteel tegen Borsato lopen. Dat neemt niet weg dat hij één van de meest succesvolle zangers is uit de geschiedenis van ons land. Met hits als ‘Rood’ en ‘Dromen zijn bedrog’ veroverde hij de hitlijsten, net als de harten van velen Nederlanders. Een roemruchte toekomst lag het in het verschiet.

In 2009 braken echter moeilijke tijden aan. Want hoewel hij toen der tijd nog goed was voor een kleine 29 miljoen euro, ging zijn bedrijf TEG volledig het schip in. Hij stak al zijn vermogen in TEG en bezat naar schatting zo’n 20% tot 33% van de aandelen. Toen het bedrijf failliet ging bleef Marco bedrogen achter.

Salaris en vermogen Marco Borsato
Maar er braken betere tijden aan voor de toen gevallen ster. Zo was hij lange tijd coach bij The Voice (we weten allemaal hoe dit is afgelopen). Maar raad eens? Dit bracht hem zo’n € 300.000 per seizoen op. Als we naar alle seizoenen kijken waarin hij te zien was, heeft hij hier een totaalbedrag van € 1.5 miljoen mee verdient.

Borsato heeft het dus behoorlijk goed gedaan in de beginjaren van zijn carrière. Toch kwam dit ten einde. Zijn huidige vermogen wordt door verschillende bronnen geschat op een slordige € 8,1 miljoen. Daar komt het bedrag van zijn miljoenenvilla in Blaricum bovenop. Hoeveel dat precies is, blijft onduidelijk. Wel zal het moeilijk voor Marco Borsato worden om ooit nog aan de bak te komen, denken wij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Lees verder

Economie

Niet alleen Sarah van Soelen neemt wraak op André Hazes: “Hij gaat kapot!”

Sarah van Soelen is niet te spreken over wat er nu allemaal gebeurd in het leven van haar ex-vriendje waardoor ze zo bekend geworden is. Sarah wist het hart van André Hazes te veroveren toen hij verloofd was met Monique Westenberg. Sarah was daarmee de tweede dame die de zanger bij Monique weg heeft gekaapt in relatief korte tijd.

Inmiddels is die relatie al lang en breed voorbij, iets wat nog lang niet erg duidelijk was bij Sarah zelf. De blondine heeft in verschillende interviews aangegeven dat hun relatie een open einde zou kennen en dat er dus nog een mogelijkheid was tot verzoening. Iets wat meerdere dames lijken te denken wanneer het om André gaat. Verschillende media stellen dat André dit doet omdat hij Sarah nodig heeft. Sarah speelt namelijk een grote rol in de documentaire over zijn leven die voor 250.000 euro verkocht zou zijn aan Videoland.

Sarah van Soelen en familie klaar met André!
Sarah is woedend en wil niet in de documentaire te zien zijn, net zoals haar steenrijke stiefvader Rudolf. Rudolf heeft André onderdak en hulp geboden in moeilijke tijden maar heeft plotseling niet meer vernomen van de zanger. Dat steekt. Patty Brard zegt meer te weten: “Ze willen er niet in voorkomen. De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt. Sarah heeft er vorige week over gebeld met de productiemaatschappij, zou maandag teruggebeld worden, is niet teruggebeld, voelt zich genegeerd. En nu is de week om.” Sarah zou Patty het volgende hebben gezegd: “Laat morgen dan maar komen, maar zo niet, dan komt er wat anders.” Evert Santegoeds en mevrouw Bard gokken dat Sarah hier een kort geding tegen André mee bedoelt. Sarah: “Voordat die docu er komt, zijn wij eruit.” De blondine zou de zanger al een week geleden overal hebben geblokkeerd.

Lees verder
Advertisement

Trending