Connect with us

Economie

Linda de Mol haalt flink uit naar de media – “De menselijke maat is volledig verdwenen”

Linda de Mol heeft de wind van voren gekregen na haar uithaal naar de media. Het enige medium die de blondine nog vertrouwd, is haar eigen LINDA. Hoewel iedereen begrijpt dat Linda de Mol in het vervelend pakket zit, hebben minder mensen begrip voor haar reactie.

Reactie Linda de Mol

“Iedereen buitelt met een sardonisch genoegen over elkaar heen met meningen, aannames en beschuldigingen waarvan die ene, die suggereert dat ik de boel gefaciliteerd zou hebben omdat ‘ik immers alles wist’, zo pijnlijk is dat ik niet eens weet hoe ik het hier moet uitdrukken. De menselijke maat is volledig verdwenen.”

Ook geeft ze aan dat (als) ze met een reactie gaat komen, deze ook enkel en alleen zal verschijnen in haar eigen blad, of zoals ze zelf zegt: “Op het enige mediaplatform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf.”

‘Lachwekkend’

Rob Goossens vindt de reactie van haar vooral lachwekkend: “Linda de Mol vertrouwt van alle media alleen de Linda nog, schrijft ze. Dan moet ik haar teleurstellen, vrees ik, want daar op de redactie was algemeen bekend dat vieze Jeroentje een notoire vreemdganger is. Ik schakel misbruik en vreemdgaan niet gelijk. Maar als je het over vertrouwen hebt terwijl je eigen personeel te beroerd bleek om naar je toe te stappen over de hobby’s van je man…”

Lees verder

Economie

Wow: Dit is het riante salaris en vermogen van Marco Borsato

Marco Borsato is in het afgelopen jaar veranderd van een wereldster in eigen land naar een persoon waartegen veel vreselijke aantijgingen zijn gemaakt. Hoe de volkszanger zo heeft kunnen afzakken blijft voor ons een raadsel. Maar wat is het salaris en vermogen van Marco Borsato? Wij zochten het uit.

Marco Borsato
We vinden allemaal wat van de aantijgingen die momenteel tegen Borsato lopen. Dat neemt niet weg dat hij één van de meest succesvolle zangers is uit de geschiedenis van ons land. Met hits als ‘Rood’ en ‘Dromen zijn bedrog’ veroverde hij de hitlijsten, net als de harten van velen Nederlanders. Een roemruchte toekomst lag het in het verschiet.

In 2009 braken echter moeilijke tijden aan. Want hoewel hij toen der tijd nog goed was voor een kleine 29 miljoen euro, ging zijn bedrijf TEG volledig het schip in. Hij stak al zijn vermogen in TEG en bezat naar schatting zo’n 20% tot 33% van de aandelen. Toen het bedrijf failliet ging bleef Marco bedrogen achter.

Salaris en vermogen Marco Borsato
Maar er braken betere tijden aan voor de toen gevallen ster. Zo was hij lange tijd coach bij The Voice (we weten allemaal hoe dit is afgelopen). Maar raad eens? Dit bracht hem zo’n € 300.000 per seizoen op. Als we naar alle seizoenen kijken waarin hij te zien was, heeft hij hier een totaalbedrag van € 1.5 miljoen mee verdient.

Borsato heeft het dus behoorlijk goed gedaan in de beginjaren van zijn carrière. Toch kwam dit ten einde. Zijn huidige vermogen wordt door verschillende bronnen geschat op een slordige € 8,1 miljoen. Daar komt het bedrag van zijn miljoenenvilla in Blaricum bovenop. Hoeveel dat precies is, blijft onduidelijk. Wel zal het moeilijk voor Marco Borsato worden om ooit nog aan de bak te komen, denken wij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato)

Lees verder

Economie

Niet alleen Sarah van Soelen neemt wraak op André Hazes: “Hij gaat kapot!”

Sarah van Soelen is niet te spreken over wat er nu allemaal gebeurd in het leven van haar ex-vriendje waardoor ze zo bekend geworden is. Sarah wist het hart van André Hazes te veroveren toen hij verloofd was met Monique Westenberg. Sarah was daarmee de tweede dame die de zanger bij Monique weg heeft gekaapt in relatief korte tijd.

Inmiddels is die relatie al lang en breed voorbij, iets wat nog lang niet erg duidelijk was bij Sarah zelf. De blondine heeft in verschillende interviews aangegeven dat hun relatie een open einde zou kennen en dat er dus nog een mogelijkheid was tot verzoening. Iets wat meerdere dames lijken te denken wanneer het om André gaat. Verschillende media stellen dat André dit doet omdat hij Sarah nodig heeft. Sarah speelt namelijk een grote rol in de documentaire over zijn leven die voor 250.000 euro verkocht zou zijn aan Videoland.

Sarah van Soelen en familie klaar met André!
Sarah is woedend en wil niet in de documentaire te zien zijn, net zoals haar steenrijke stiefvader Rudolf. Rudolf heeft André onderdak en hulp geboden in moeilijke tijden maar heeft plotseling niet meer vernomen van de zanger. Dat steekt. Patty Brard zegt meer te weten: “Ze willen er niet in voorkomen. De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt. Sarah heeft er vorige week over gebeld met de productiemaatschappij, zou maandag teruggebeld worden, is niet teruggebeld, voelt zich genegeerd. En nu is de week om.” Sarah zou Patty het volgende hebben gezegd: “Laat morgen dan maar komen, maar zo niet, dan komt er wat anders.” Evert Santegoeds en mevrouw Bard gokken dat Sarah hier een kort geding tegen André mee bedoelt. Sarah: “Voordat die docu er komt, zijn wij eruit.” De blondine zou de zanger al een week geleden overal hebben geblokkeerd.

Lees verder

Economie

Brute foto’s van Willem Alexander gaan de wereld over: “Is dát de Koning?”

Koning Willem Alexander is natuurlijk een Koning als geen ander. Samen met Koningin Maxima heeft onze koning drie prachtige dochters in het leven gebracht die de toekomst van het Koninklijk Huis zullen zijn. Vaak zien we de leden van het Koninklijk Huis bij feestelijke en zakelijke gelegenheden verschijnen.

Vanwege de oorlog in Oekraïne echter ook bij militaire gelegenheden. Op de Instagram van het Koninklijk Huis zijn daarom behoorlijk brute foto’s van onze koning verschenen: “Door de Russische dreiging aan de oostflank van het NAVO-verdragsgebied neemt Nederland deel aan enhanced Forward Presence (eFP) in Roemenië. Om bij te dragen aan de afschrikking vanuit de NAVO. De Koning bezoekt in Schaarsbergen een oefening van de Luchtmobiele Brigade van de Koninklijke Landmacht. Deze eenheid gaat onderdeel uitmaken van de vooruitgeschoven NAVO-aanwezigheid in Roemenië.” De koning is op de foto’s in verschillende voertuigen te zien welke een behoorlijke indruk achterlaten bij veel mensen.

Willem Alexander maakt indruk!
Het Koninklijk Huis vervolgt op Instagram: “In een patrouillevoertuig rijdt de Koning naar een oefen locatie waar hij spreekt met militairen die onderdeel uit gaan maken van de eFP in Roemenië. Daarnaast neemt hij deel aan een training, waarbij de eenheid in verstedelijkt gebied huizen vrijmaakt van bezetters. Ook spreekt de Koning met militairen over hun ervaringen bij een recente oefening in NAVO-verdragsgebied. Vanaf februari tot april hebben ook al 150 militairen van 11 Luchtmobiele Brigade getraind in Roemenië.” Onder de foto’s zijn talloze reacties te lezen van mensen die vol bewondering naar onze koning kijken. De rang van de koning op militair gebied was vóór zijn koningschap: “Reserve-commandeur der Koninklijke Marine. Reserve-brigadegeneraal der Infanterie van de Koninklijke Landmacht. Reserve-commodore van de Koninklijke Luchtmacht.” Vanwege zijn rol als koning is dat nu alleen een ceremoniële rang. Desondanks is het behoorlijk indrukwekkend om de koning op deze manier te zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Lees verder
Advertisement

Trending