Connect with us

Economie

Zien: Marco Borsato beschuldigd van ‘walgelijke dingen’ bij twee The Voice Kids-deelnemers

Het is weer raak: Marco Borsato is wéér in het nieuws en wederom niet in positieve zin. Dit keer is het YouTubeprogramma Roddelpraat die olie op het vuur gooit. Zij zeggen namelijk dat Marco wangedrag heeft vertoond bij twee jonge deelnemers van The Voice Kids.

Walgelijke dingen

De presentatoren van het Youtubeprogramma – Dennis Schouten en Jan Roos – begonnen er in september al over dat er ‘walgelijke dingen’ zijn gebeurd achter de schermen van The Voice (Kids). Marco Borsato zou hier de oorzaak van zijn geweest.

Marco’s wangedrag

Jaarlijks organiseert Marco een barbecue voor oud-teamleden uit The Voice of Holland en The Voice Kids. Tijdens één van deze barbecues zou Marco zich grensoverschrijdend gedragen hebben tegen oud-teamleden van The Voice Kids. Dennis en Jan zeggen er het volgende over: ‘We willen vooraf één kanttekening maken: alles wat we zeggen hebben we van meerdere bronnen gehoord. Het gaat om bekende en onbekende mensen.’

Betrapt

Het gedrag kwam aan het licht toen de moeder van één van de slachtoffers het dagboek van haar kind vond waarin het voorval beschreven stond. Zij is op Marco afgestapt met een geluidsopname-apparaat. Hierop zou Marco hebben toegegeven dat er iets is gebeurd.

Yvonne Coldeweijer

Roddelqueen Yvonne Coldeweijer heeft niet het idee dat het verhaal van Roddelpraat klopt: ‘Dappere poging van RoddelPraat vanavond om de praktijken van Stalko Borsato aan de kaak te stellen. Ik weet dat Jan Roos mij niet kan uitstaan maar toch wilde ik even zeggen dat ik het wel cool vond dat ze het aan hebben gedurfd. Klopte alleen geen moer van het verhaal (…). De echte versie komt nog wel. Voor nu blijf ik liever even strategisch dan roekeloos, sorry!’

Zien: Fans zijn woedend na walgelijke foto van Famke Louise

Lees verder

Economie

‘Fitgirl’ Dionne Stax laat even zien hoe ze bijzonder strak blijft

Dionne Stax is sinds eind augustus vorig jaar gestopt als nieuwslezeres bij het NOS Journaal. En sindsdien weten wij gewoon niet meer wat we moeten doen als het acht uur ’s avonds is. Er is immers geen reden meer om naar het journaal te kijken als Dionne Stax niet meer in beeld is.

En wat het voor fans zoals ons nog moeilijker maakt is dat ze verder ook nergens anders meer te zien is!

Dionne Stax in de sportschool

Dus kijken we zo af en toe maar op YouTube naar wat oude beelden. Bijvoorbeeld van Dionne in de sportschool. Je moet toch wat he, om je dag door te komen…

 

Lees verder

Economie

Zwangere Bibi Breijman geeft heftige update over gezondheid

Het is een zware periode geweest voor Bibi Breijman. De influencer is zwanger van haar tweede kindje, maar had net als bij haar eerste zwangerschap enorm veel last van Hyperemesis Gravidarum, ofwel overmatig zwangerschapsbraken. Op Instagram laat Bibi weten hoe het nu met haar gaat.

Geen teiltje nodig

“I feel good“, schrijft Bibi bij een stralende foto van zichzelf. “Ik ben sinds een tijdje gestopt met m’n medicijnen en nog steeds blijft het teiltje buiten beeld. Ik durf nu dus eindelijk hardop te zeggen dat ik weer beter ben.” Tijdens haar zwangerschapskwalen heeft ze heel veel steun gehad aan vrienden en familie, maar ook aan haar volgers. “Bedankt voor alle lieve berichtjes en steun de afgelopen periode”, schrijft ze dan ook.

Respect

Ook denkt Bibi aan de zwangere vrouwen die hetzelfde moeten meemaken. “Vooral heel veel respect voor alle vrouwen die deze ellende (soms tot het einde van hun zwangerschap) moeten meemaken”, laat de influencer weten.

Zwangerschapsbraken

Dat het nu weer zo goed gaat met Bibi, is een wereld van verschil met een paar weken geleden. Toen liet boyfriend Waylon nog aan RTL Boulevard weten dat de mom na een ziekenhuisopname aan haar bed gekluisterd was. “Bibi heeft best wel last van HG. Dat is een zwangerschapsmisselijkheidsziekte maar dan in de overtreffende trap”, vertelde hij. HG staat voor Hyperemesis Gravidarum en betekent ‘extreem braken van zwangeren’.

Mensonterend

Met de influencer ging het een paar weken geleden dan ook écht niet goed. “Ze ligt in een donkere kamer, dat vind ik het heftigste. Het is mensonterend. Ze kan geen licht verdragen, alles is te veel”, aldus de zanger. Gelukkig is Bibi inmiddels weer helemaal hersteld!

Lees verder

Economie

Zien: Jan Smit zou door zijn vrouw betrapt zijn met deze BN’er!

Jan Smit is al een tijdje in het nieuws vanwege de jarenlange ruzie met zijn zus. Wat de reden voor deze ruzie precies is, wordt niet helemaal duidelijk, omdat Jan een broodje aap verhaal heeft verteld. Inmiddels is boven water gekomen dat de ruzie zou zijn veroorzaakt door zangeres Maan, waar de vrouw van Jan hem mee heeft betrapt. Oei!

De laatste tijd komt Jan Smit vaak in het nieuws. Hij zou namelijk ruzie hebben met zijn zus Monique. In een interview vertelt hij het volgende: ”Wij hebben geen ruzie hoor, maar we werken niet meer samen. That’s it. We kunnen er nog twee uur over blijven lullen, maar meer wordt het niet. Mensen willen heel graag dat je altijd maar je mening ergens over geeft. Ik weet hoe het zit, Monique weet hoe het zit en that’s it. Het is allemaal niet zo spannend.” Toch blijkt er iets heel anders te spelen.

Vreemdgaan

Bij de welbekende juice-kanalen blijft geen enkel gerucht onbesproken. Maan de Steenwinkel is natuurlijk al eens gelinkt aan Marco Borsato, maar hier is nu ook Jan Smit bijgekomen. Het juice-kanaal Reality.FBI heeft een Instagram Story gepost over de ruzie van Jan en zijn vrouw, maar ook van zijn zus! Het kanaal schrijft dat Jan destijds is betrapt door zijn vrouw met Maan. Lisa zou hem het huis uit hebben gegooid en de beide zussen van Jan zouden de kant van Lisa hebben gekozen. Dit zou de bekoelde relatie tussen beide verklaren. Reality.FBI zou dit gerucht van een ‘geheime betaalde groep’ hebben. Nu lijkt het erop dat dit de groep van Yvonne Coldeweijer is, maar dat is niet helemaal zeker.

Bekijk de Instagram Story van Reality.FBI hieronder:

Lees verder

Trending