Connect with us

Economie

Vrouw weigert mondkapje te dragen in de Action: “Ik ga aangifte doen tegen deze meneer”

We zijn er inmiddels allemaal van op de hoogte dat je een mondkapje moet dragen op plekken waar de hemel niet zichtbaar is en op de meeste openbare plekken. Of je het er nou mee eens bent of niet, het moet op dit moment en de meeste mensen werken daar aan mee. Sommige mensen zijn het er echter niet mee eens en gaan door ook niet altijd op de goede manier mee om, zoals deze vrouw in de Action in Leek deed.

Vrouw weigert mondkapje te dragen in Action Leek

Hieronder ga je zometeen zien dat een blonde vrouw het niet eens is met de mondkapjesplicht.

Vrouw weigert mondkapje te dragen in de Action in Leek

De vrouw in het filmpje is het dus niet eens met de coronamaatregelen en geeft daar haar hele omgeving de schuld van. Ze benadrukt hoe ‘erg’ het personeel haar heeft behandeld terwijl de jongen op het filmpje eigenlijk helemaal niets zegt. De jongen vroeg haar eigenlijk redelijk vriendelijk om de winkel te verlaten maar de vrouw maakte ervan dat het personeel haar belachelijk behandelde. Aan het einde van de video zegt ze nog dat ze aangifte gaat doen bij de politie… Waar ze precies aangifte voor zou doen vragen wij ons af.

Zie hieronder de beelden:

 

Lees verder

Economie

Zien: Lale Gül haalt genadeloos uit naar merken die familie Meiland cancelen!

Lale Gül is een van de weinige bekende Nederlanders die openlijk de familie Meiland steunt in de huidige mediarel rondom het gezin. Een tijdje terug heeft Erica Meiland een paar uitspraken gemaakt over de Islam en het dragen van hoofddoeken door vrouwen. Deze hebben voor een gigantische lading kritiek gezorgd en een hele stroom aan merken die de samenwerking met de gezinsleden stoppen. Lale Gül, bekend van haar boek ‘Ik ga leven’ vindt het verbijsterend dat al deze merken hiervoor kiezen. Ze schrijft onder andere dat ze het triest vindt dat je je inkomen kunt verliezen door het uiten van je mening.

Ook “dat je mening over een religieus kledingstuk moeiteloos gekoppeld wordt aan racisme” vindt ze lastig. De mening van Erica vindt ze niet gek. Ze zegt: “Aangezien je als klein meisje op de moskee leert dat de hoofddoek er is om je haar en schoonheid te bedekken voor de man, die zijn driften niet altijd in de hand heeft.”

Lale Gül neemt het op voor Erica Meiland!

Verder laat de schrijfster weten dat de merken die de Meilandjes ‘cancellen’ niet bij haar hoeven aan te kloppen. Ze zegt onder andere: “Deze bedrijven zullen dan mij ook wel niet benaderen voor een samenwerking als ik ­sponsors zoek voor mijn succesvolle podcast ‘Ik ga leven’. Ik kom namelijk graag op voor de ­feministische zaak en onderdrukte vrouwen die niet zelf kiezen voor hun kleding.“. Ze aat onder andere weten dat ze het “vermoeiend en geschift” vindt. Dit omdat je tegenwoordig, als BN’er, een bepaalde mening moet hebben om mee te kunnen doen. Link naar de column van mevrouw Gül is onderaan dit artikel te vinden. Eerder liet de schrijfster haar mening in Goedemorgen Nederland horen. De schrijfster zei destijds: “Erica vindt dat een boerka of een hoofddoek symbool staat voor onderdrukking. Ik denk dat heel veel vrouwen in Iran en Saudi-Arabië haar daarin de hand schudden. Dus dat is helemaal geen heftige of controversiële mening.” Hieronder meer:

Lees verder

Economie

Oud-topturnster plaatst een bizar bericht over Marco Borsato: “Sorry Leontine”

De geruchten en verhalen over Marco Borsato lopen de spuigaten uit. Yvonne Coldeweijer heeft al laten weten zich terug te trekken uit dit verhaal omdat ze het liever aan de professionals overlaat heeft ze laten weten. John van de Heuvel heeft laten weten dat er binnenkort meer aan het licht komt.

Wat dat precies betekent weet nog niemand. Yvonne schreef hier het volgende over: “Ik vind het een fijn gevoel dat John ermee bezig is. En dat ik eventueel bij heb kunnen dragen aan het momentum van het aan het licht brengen van zo’n jarenlange doofpot.” Maar er zijn nog geen harde bewijzen getoond van de beweringen die verschillende kanalen hebben gedaan. Roddelpraat, het kanaal van Dennis Schouten en Jan Roos, heeft een artikel geplaatst waarin een bericht van oud topturnster Verona van de Leur te zien is. Wie dat is? Verona werd onder andere in 2001 Nederlands kampioen en werd in datzelfde jaar vijfde op het WK in Gent.

Cryptisch bericht over Marco Borsato

In het bericht richt Verona zich aan Leontine. Ze zegt: “Sorry Leontine. Maar ik had het je 20 jaar geleden ook wel kunnen vertellen hoe hij in elkaar zit.” Ze eindigt haar bericht me een hashtag en de tekst ‘metoo’. Wat Verona hier precies mee wil zeggen is onduidelijk. Ook op Twitter is het bericht inmiddels opgevangen maar worden er vraagtekens bij de oprechtheid van de voormalig turnster gezet. Op verschillende nieuwsites is te lezen dat de oud-turnster in 2011 veroordeelt is vanwege chantage. Meer daarover via de link onderaan dit artikel. Het hele bericht van Van de Leur is onder de onderstaande tweets te zien:

 

Lees verder

Economie

‘Fitgirl’ Dionne Stax laat even zien hoe ze bijzonder strak blijft

Dionne Stax is sinds eind augustus vorig jaar gestopt als nieuwslezeres bij het NOS Journaal. En sindsdien weten wij gewoon niet meer wat we moeten doen als het acht uur ’s avonds is. Er is immers geen reden meer om naar het journaal te kijken als Dionne Stax niet meer in beeld is.

En wat het voor fans zoals ons nog moeilijker maakt is dat ze verder ook nergens anders meer te zien is!

Dionne Stax in de sportschool

Dus kijken we zo af en toe maar op YouTube naar wat oude beelden. Bijvoorbeeld van Dionne in de sportschool. Je moet toch wat he, om je dag door te komen…

 

Lees verder
Advertisement

Trending