Connect with us

Economie

Prinses Amalia openhartig over haar gezondheid: ‘Het gaat niet zo best’

In de gesprekken wordt geen onderwerp geschuwd. Haar liefdesleven, haar geestelijke gezondheid, haar lotsbestemming. Op lichtvoetige wijze passeert het allemaal de revu, en geeft De Breij ons een kijkje in de ziel van Amalia, voorbestemd om ooit Koningin der Nederlanden te worden.

Mentale gezondheid

Zo lezen we dat de prinses regelmatig een professional raadpleegt om over haar mentale gezondheid te spreken. ,,Ik vind het geen taboe. En geen probleem om dat in het openbaar te zeggen. Soms wordt het me allemaal te veel, school, vreinden, en dan praat ik met iemand. Als ik er behoefte heb, maak ik een afspraak. Even je hart luchten en je bent weer voor een maand klaar.

De prinses noemt het heel normaal om af en toe met een professional te praten. Zeker na wat er met haar tante Ines is gebeurd, die zichzelf in een depressie van het leven beroofde.

,,Iedereen praat over gezond eten en sporten. En dat ís ook heel belangrijk. Maar hoe belangrijk is het om je mentale gezondheid bij te houden? Het een kan niet zonder het ander.”

Veel zorgen dus over gezondheid Marco Borsato

 

Lees verder

Economie

EOTB-Dusty Taconis deelt schokkende beelden van na zijn zware ongeluk

Zo’n half jaar geleden kwam Dusty Taconis in een kunstmatige coma terecht, nadat hij betrokken raakte bij een heftig scooterongeluk. Inmiddels gaat het een heel stuk beter met de Ex On The Beach-ster, maar hij is vandaag de dag nog altijd aan het herstellen van zijn verwondingen. Op social media heeft Dusty nu voor het eerst foto’s gedeeld van hoe heftig zijn verwondingen eruit zagen.

Dusty heeft op Instagram een Q&A met zijn volgers gedaan. Hier kreeg hij veel vragen over het ongeluk en hoe het nu echt met hem gaat. Hij deelde enkele heftige foto’s die vlak na het incident zijn gemaakt. Zo zien we onder meer de gevolgen van een zware hersenoperatie, die een groot litteken op zijn hoofd heeft achtergelaten.

”Het is een grote klap geweest, maar iedereen moet blij zijn dat je elke dag weer wakker wordt.” schrijft Dusty bij de foto. Soms loopt hij nog wel tegen dingen aan in zijn herstel, maar volgens de realityster is een positieve mindset de key.

Bron: Love & Reality

Lees verder

Economie

Zien: Lale Gül haalt genadeloos uit naar merken die familie Meiland cancelen!

Lale Gül is een van de weinige bekende Nederlanders die openlijk de familie Meiland steunt in de huidige mediarel rondom het gezin. Een tijdje terug heeft Erica Meiland een paar uitspraken gemaakt over de Islam en het dragen van hoofddoeken door vrouwen. Deze hebben voor een gigantische lading kritiek gezorgd en een hele stroom aan merken die de samenwerking met de gezinsleden stoppen. Lale Gül, bekend van haar boek ‘Ik ga leven’ vindt het verbijsterend dat al deze merken hiervoor kiezen. Ze schrijft onder andere dat ze het triest vindt dat je je inkomen kunt verliezen door het uiten van je mening.

Ook “dat je mening over een religieus kledingstuk moeiteloos gekoppeld wordt aan racisme” vindt ze lastig. De mening van Erica vindt ze niet gek. Ze zegt: “Aangezien je als klein meisje op de moskee leert dat de hoofddoek er is om je haar en schoonheid te bedekken voor de man, die zijn driften niet altijd in de hand heeft.”

Lale Gül neemt het op voor Erica Meiland!

Verder laat de schrijfster weten dat de merken die de Meilandjes ‘cancellen’ niet bij haar hoeven aan te kloppen. Ze zegt onder andere: “Deze bedrijven zullen dan mij ook wel niet benaderen voor een samenwerking als ik ­sponsors zoek voor mijn succesvolle podcast ‘Ik ga leven’. Ik kom namelijk graag op voor de ­feministische zaak en onderdrukte vrouwen die niet zelf kiezen voor hun kleding.“. Ze aat onder andere weten dat ze het “vermoeiend en geschift” vindt. Dit omdat je tegenwoordig, als BN’er, een bepaalde mening moet hebben om mee te kunnen doen. Link naar de column van mevrouw Gül is onderaan dit artikel te vinden. Eerder liet de schrijfster haar mening in Goedemorgen Nederland horen. De schrijfster zei destijds: “Erica vindt dat een boerka of een hoofddoek symbool staat voor onderdrukking. Ik denk dat heel veel vrouwen in Iran en Saudi-Arabië haar daarin de hand schudden. Dus dat is helemaal geen heftige of controversiële mening.” Hieronder meer:

Lees verder

Economie

Oud-topturnster plaatst een bizar bericht over Marco Borsato: “Sorry Leontine”

De geruchten en verhalen over Marco Borsato lopen de spuigaten uit. Yvonne Coldeweijer heeft al laten weten zich terug te trekken uit dit verhaal omdat ze het liever aan de professionals overlaat heeft ze laten weten. John van de Heuvel heeft laten weten dat er binnenkort meer aan het licht komt.

Wat dat precies betekent weet nog niemand. Yvonne schreef hier het volgende over: “Ik vind het een fijn gevoel dat John ermee bezig is. En dat ik eventueel bij heb kunnen dragen aan het momentum van het aan het licht brengen van zo’n jarenlange doofpot.” Maar er zijn nog geen harde bewijzen getoond van de beweringen die verschillende kanalen hebben gedaan. Roddelpraat, het kanaal van Dennis Schouten en Jan Roos, heeft een artikel geplaatst waarin een bericht van oud topturnster Verona van de Leur te zien is. Wie dat is? Verona werd onder andere in 2001 Nederlands kampioen en werd in datzelfde jaar vijfde op het WK in Gent.

Cryptisch bericht over Marco Borsato

In het bericht richt Verona zich aan Leontine. Ze zegt: “Sorry Leontine. Maar ik had het je 20 jaar geleden ook wel kunnen vertellen hoe hij in elkaar zit.” Ze eindigt haar bericht me een hashtag en de tekst ‘metoo’. Wat Verona hier precies mee wil zeggen is onduidelijk. Ook op Twitter is het bericht inmiddels opgevangen maar worden er vraagtekens bij de oprechtheid van de voormalig turnster gezet. Op verschillende nieuwsites is te lezen dat de oud-turnster in 2011 veroordeelt is vanwege chantage. Meer daarover via de link onderaan dit artikel. Het hele bericht van Van de Leur is onder de onderstaande tweets te zien:

 

Lees verder

Trending