Connect with us

Economie

Oorlog om André Hazes jr. tussen deze dames loopt uit de hand: “Oog om oog!”

Sarah van Soelen heeft een gesprek gehad met een ‘juice-kanaal’ op Instagram waarin ze meer over haar relatie met André Hazes verklapt. In dit gesprek laat ze onder meer doorschemeren dat de relatie met de zanger helemaal niet over is maar gewoon gepauzeerd is. De twee hebben even niet zoveel contact, maar dat zegt volgens de blondine niets. Wat ook opvalt is dat de zanger de laatste tijd steeds vaker bij Monique te zien is. Hij zou daar zelfs een aantal keer zijn blijven slapen zoals hier te zien is. Wat misschien nog wel opvallender is, is dat ze behoorlijk sneert over Monique.

Het gelekte gesprek begint bijvoorbeeld met het sturen van een foto van Monique. Ze laat hierbij zien dat ze dezelfde outfit aan had op haar verjaardag, iets wat eerder ook al was opgevallen. Dit is niet de eerste keer, Sarah heeft ook al vaker kleding aangetrokken waar Monique mee op de foto is gegaan.

Dames voeren oorlog om André Hazes!

In het gesprek met het ‘juice-kanaal’ zegt Sarah ook nooit met Monique vriendinnen te kunnen worden. Alleen in bijzijn van ‘het kind’, kleine Dré dus. Ook heeft Sarah een behoorlijk duidelijk antwoord op de vraag: “Denk je dat er een kans is dat André terug bij mevrouw M (Monique) komt?” Waarop Sarah antwoord: “Hahaha neeeejoh!” De reden dat Monique de laatste tijd steeds meer video’s en foto’s van André plaatst op haar social media is volgens insiders dan ook om Sarah jaloers te maken. Het ziet er naar uit dat de twee dames elkaar behoorlijk in de weg willen zitten. Het begint steeds meer een “Oog om oog, tand om tand” verhaal te worden volgens volgers. Het dan ook een behoorlijke stunt zijn wanneer André voor geen van beide kiest. Of misschien zelfs met een van zijn andere dates verder besluit te gaan. Het gelekte gesprek van Sarah over Monique is onder het bericht van Yvonne Coldeweijer te lezen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder

Economie

Rutte: Het einde van corona is nabij: COVID19 wordt een griepje

Eindelijk! Het lijkt erop dat het hele coronadrama een einde begint te krijgen want ook de Europese Unie heeft laten weten dat het ‘pandemisch eindspel’ is zicht is. Kortom samengevat betekend dit dat corona binnekort gewoon als een griepje wordt gezien.

Directeur Hans Kluge van de Europese tak van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft dit laten weten en denkt dat rond maart 60% van heel Europa besmet zal zijn met de Omikronvariant. Wanneer de top is bereikt zullen we een immuniteit hebben opgebouwd wat ervoor zorgt dat er minder besmettingen zullen zijn.

Deze positieve berichten zijn onstaan door de vele vaccinaties maar ook omdat veel mensen ziek zijn geworden van het coronavirus. Corona zal altijd terugkeren in ons leven maar niet meer zoals we het nu kennen: met harde lockdowns en veel maatregelen maar eerder als gewoon de griep.

Dat komt omdat de Omkronvariant een stuk milder is dan alle varianten hiervoor; goed nieuws dus!

Lees verder

Economie

Linda de Mol haalt flink uit naar de media – “De menselijke maat is volledig verdwenen”

Linda de Mol heeft de wind van voren gekregen na haar uithaal naar de media. Het enige medium die de blondine nog vertrouwd, is haar eigen LINDA. Hoewel iedereen begrijpt dat Linda de Mol in het vervelend pakket zit, hebben minder mensen begrip voor haar reactie.

Reactie Linda de Mol

“Iedereen buitelt met een sardonisch genoegen over elkaar heen met meningen, aannames en beschuldigingen waarvan die ene, die suggereert dat ik de boel gefaciliteerd zou hebben omdat ‘ik immers alles wist’, zo pijnlijk is dat ik niet eens weet hoe ik het hier moet uitdrukken. De menselijke maat is volledig verdwenen.”

Ook geeft ze aan dat (als) ze met een reactie gaat komen, deze ook enkel en alleen zal verschijnen in haar eigen blad, of zoals ze zelf zegt: “Op het enige mediaplatform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf.”

‘Lachwekkend’

Rob Goossens vindt de reactie van haar vooral lachwekkend: “Linda de Mol vertrouwt van alle media alleen de Linda nog, schrijft ze. Dan moet ik haar teleurstellen, vrees ik, want daar op de redactie was algemeen bekend dat vieze Jeroentje een notoire vreemdganger is. Ik schakel misbruik en vreemdgaan niet gelijk. Maar als je het over vertrouwen hebt terwijl je eigen personeel te beroerd bleek om naar je toe te stappen over de hobby’s van je man…”

Lees verder

Economie

Net binnen: Deze coronamaatregelen worden dinsdag aangekondigd

Het Outbreak Management Team (OMT) heeft als advies aan de overheid gegeven om alles weer op en te gooien tot 20:00. Ze hebben dit advies uitgegeven aan de overheid, laten bronnen binnen de overheid weten.

Dat alles weer open mag is natuurlijk geweldig nieuws maar er zitten wel voorwaarden achter. Aanstaande maandag gaat de overheid verder vergaderen maar er is wel al gezegd dat ze gaan luisteren naar het OMT. Het is echter wel zo dat er goed moet worden gekeken naar hoe laat alles weer open mag en hoe laat alles weer dicht moet.

Horeca

Ook de horeca mag weer open maar moet er wel worden gekeken of ze zomaar open mogen of dat mensen een vaste zitplaats toegediend moeten krijgen. Aanstaande maandag wordt er tussen de minister overlegd en de dag erna, dinsdag, zal er om 19:00 weer een persconferentie plaatsvinden.

Vorige week was de horeca er al klaar mee en besloten toch een aantal zaken haar deuren weer open te gooien. Ze vonden het genoeg, wat wij ook begrijpen. Ze deden dit echter wel uit protest om aan de overheid te laten zien dat de maat vol was en dat ze nu echt weer open willen.

Ook veel burgemeesters vinden het te ver gaan en vinden dat de horeca nu echt weer wat meer ademruimte moet krijgen.

Wel geeft Rutte een kanttekening bij het openen van alles omdat ze de effecten nog niet weten van het heropenen van het onderwijs. Hij zei hier echter wel het volgende bij: “We zijn hoopvol, maar met een winstwaarschuwing”.

Lees verder
Advertisement

Trending