Connect with us

Economie

Koningin Maxima draagt opvallende broek: “Gewaagd, aandacht gaat naar achterkant!”

Wanneer Maxima in het openbaar verschijnt in binnen- of buitenland, dan zitten er een heleboel mensen klaar om te zien wat ze aan heeft. Op social media worden dan de merken van haar kleding gedeeld en ook waar je deze kledingstukken kunt kopen. Zo kun jij er precies zo bijlopen als onze koningin, alleen dan een dag of wat later.

Mocht je dat willen natuurlijk. Uiteraard is de kleding van onze koningin niet héél betaalbaar voor jan modaal, daarom worden er ook altijd nog alternatieven aangeprezen. Zo lijkt je precies op de koningin, alleen dan de goedkopere versie. De kleding wordt dan ook altijd uitvoerig besproken en soms worden er zelfs vraagtekens bij haar kleding gezet. Onlangs zagen we de koningin bijvoorbeeld nog in een jurk vol gaten waar niet iedereen enthousiast van werd. Zien via de link onder de tweede alinea.

Maxima vestigt aandacht op achterkant volgens fans!

Maar verder naar haar “opvallende broek“. Blauw Bloed TV schrijft: “De koningin is haar werkweek begonnen in het oranje! Voor het bezoek van de Zuid-Afrikaanse minister Naledi Pandor koos ze voor een nieuwe top en pantalon én een paar flinke oorbellen. Wat vind jij van haar outfit?” Ook fans bespreken de outfit van de koningin uitvoerig in de comments en vinden het mooi dat ze de aandacht op de achterkant laat vastigen. Immers: “Ze kan het héél goed hebben!“.

Monique Westenberg: ‘Ik kan het niet meer aan’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Blauw Bloed (@blauwbloedtv)

Lees verder

Economie

Er komt vanavond een sneeuwstorm aan: hier gaat het wit worden

Gisteren hebben we jullie al laten weten dat het vanaf dinsdag flink kan gaan sneeuwen. De sneeuw zal vanaf vanavond/vannacht al naar beneden gaan dwarrelen.

In de nacht van maandag op dinsdag (vanavond dus) kan het flink gaan sneeuwen in Nederland.

Vooral op plekken als de Veluwe wordt een flink bak verwacht en heel midden Nederland heeft hier ook kans op. Ook in Leeuwarden – Utrecht – Tilburg is de kans groot dat je vanavond al wat uit de lucht ziet vallen. Er wordt een pak sneeuw van 1 – 3 centimeter verwacht.

,,In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten”, zegt Wouter van Bernebeek van Weerplaza.

Maar dat is nog niet alles want er is code geel ingesteld. Morgen (dinsdag) zullen we de sneeuw helaas al snel zien verdwijnen aangezien het ongeveer 5 graden zal worden maar diezelfde avond wordt er weer sneeuw verwacht. De rest van de week is er ook kans op sneeuw maar dat kan ook zorgen voor extra gladde wegen omdat het in de nacht flink kan gaan vriezen.

Lees verder

Economie

EOTB-Dusty Taconis deelt schokkende beelden van na zijn zware ongeluk

Zo’n half jaar geleden kwam Dusty Taconis in een kunstmatige coma terecht, nadat hij betrokken raakte bij een heftig scooterongeluk. Inmiddels gaat het een heel stuk beter met de Ex On The Beach-ster, maar hij is vandaag de dag nog altijd aan het herstellen van zijn verwondingen. Op social media heeft Dusty nu voor het eerst foto’s gedeeld van hoe heftig zijn verwondingen eruit zagen.

Dusty heeft op Instagram een Q&A met zijn volgers gedaan. Hier kreeg hij veel vragen over het ongeluk en hoe het nu echt met hem gaat. Hij deelde enkele heftige foto’s die vlak na het incident zijn gemaakt. Zo zien we onder meer de gevolgen van een zware hersenoperatie, die een groot litteken op zijn hoofd heeft achtergelaten.

”Het is een grote klap geweest, maar iedereen moet blij zijn dat je elke dag weer wakker wordt.” schrijft Dusty bij de foto. Soms loopt hij nog wel tegen dingen aan in zijn herstel, maar volgens de realityster is een positieve mindset de key.

Bron: Love & Reality

Lees verder

Economie

Zien: Lale Gül haalt genadeloos uit naar merken die familie Meiland cancelen!

Lale Gül is een van de weinige bekende Nederlanders die openlijk de familie Meiland steunt in de huidige mediarel rondom het gezin. Een tijdje terug heeft Erica Meiland een paar uitspraken gemaakt over de Islam en het dragen van hoofddoeken door vrouwen. Deze hebben voor een gigantische lading kritiek gezorgd en een hele stroom aan merken die de samenwerking met de gezinsleden stoppen. Lale Gül, bekend van haar boek ‘Ik ga leven’ vindt het verbijsterend dat al deze merken hiervoor kiezen. Ze schrijft onder andere dat ze het triest vindt dat je je inkomen kunt verliezen door het uiten van je mening.

Ook “dat je mening over een religieus kledingstuk moeiteloos gekoppeld wordt aan racisme” vindt ze lastig. De mening van Erica vindt ze niet gek. Ze zegt: “Aangezien je als klein meisje op de moskee leert dat de hoofddoek er is om je haar en schoonheid te bedekken voor de man, die zijn driften niet altijd in de hand heeft.”

Lale Gül neemt het op voor Erica Meiland!

Verder laat de schrijfster weten dat de merken die de Meilandjes ‘cancellen’ niet bij haar hoeven aan te kloppen. Ze zegt onder andere: “Deze bedrijven zullen dan mij ook wel niet benaderen voor een samenwerking als ik ­sponsors zoek voor mijn succesvolle podcast ‘Ik ga leven’. Ik kom namelijk graag op voor de ­feministische zaak en onderdrukte vrouwen die niet zelf kiezen voor hun kleding.“. Ze aat onder andere weten dat ze het “vermoeiend en geschift” vindt. Dit omdat je tegenwoordig, als BN’er, een bepaalde mening moet hebben om mee te kunnen doen. Link naar de column van mevrouw Gül is onderaan dit artikel te vinden. Eerder liet de schrijfster haar mening in Goedemorgen Nederland horen. De schrijfster zei destijds: “Erica vindt dat een boerka of een hoofddoek symbool staat voor onderdrukking. Ik denk dat heel veel vrouwen in Iran en Saudi-Arabië haar daarin de hand schudden. Dus dat is helemaal geen heftige of controversiële mening.” Hieronder meer:

Lees verder

Trending