Connect with us

Economie

Ex Erica Meiland doet schokkende onthulling: “Ze liegen en bedriegen alles aan elkaar en nu stort alles in.”

Na de uitspraken van Erica Meiland over dat ze niet begrijpt dat sommige vrouwen hoofddoekjes dragen is de pleuris uitgebroken. Erica zei dit tijdens de presentatie van haar biografie en ook in het boek staan deze uitspraken.

Dit heeft de Meilandjes al verschillende opdrachten gekost. Zo heeft het bedrijf Hallmark bekend van de wenskaarten per direct besloten te stoppen met de samenwerking met de Meilandjes.

Sander de ex van Erica staat achter de beslissing van Hallmark om te stoppen met de Meilandjes. Volgens Sander zeggen de Meilandjes namelijk nog veel ergere dingen over vrouwen met hoofddoekjes aan de keukentafel en zijn het racisten.

Sander zegt dat de ondergang van de Meilandjes is begonnen en zegt het volgende:

“Terecht! Einde Meilandjes en Chateau Meiland in zicht. Wie van de Drie ook nog stoppen. Ze liegen en bedriegen alles aan elkaar en nu stort alles in.”

Ook plaatste hij onderstaande Tweet online waarin hij beweerd dat de afkomst van zijn schoonzus door Erica werd bespot.

André Hazes moest liegen van ex Monique Westenberg

Sander beweerde eerder ook al dat hij nog steeds een aantal schokkende berichten en mailtjes van Erica bezit waarin hij kan aantonen dat Erica nog meer van dit soort uitspraken doet.

Sinds Erica beweerde dat zij en Sander geen relatie hadden en dat hij in het echt tegenviel en alles alleen maar doet voor de fame en aandacht is er oorlog tussen die twee en maken ze elkaar continue uit voor rotte vis. Maar Sander openbaarde wel een aantal berichten die Erica naar hem stuurde waaruit blijkt dat de twee toch wel wat meer hadden dan een vriendschappelijke relatie.

Lees verder

Economie

Het gaat erg slecht met het dochtertje van Miljuschka Witzenhausen

Iedereen kent Miljuschka Witzenhausen natuurlijk van haar kookprogramma’s en heerlijke eigentijdse recepten. Ook kan je haar kennen als actrice en voormalig TMF-veejay. De uit oorsprong Amsterdam Witzenhausen heeft onlangs een video gedeeld waarin ze vertelt dat ze enorm verdrietig is. De reden is haar dochtertje, die het allesbehalve makkelijk heeft.

Video

En in die video vertelt ze openhartig over een zware periode waarin ze momenteel zit. De reden? Haar dochtertje lijdt namelijk aan epilepsie. De afgelopen nachten heeft het arme kind aan de lopende band epileptische aanvallen gehad. Daardoor heeft Miljuschka weinig slaap gehad in de afgelopen nachten.

In de video die ze postte barstte ze zelfs in tranen uit. Ze vertelt openhartig over het slaapgebrek waartoe dit heeft geresulteerd:

Het is niet de eerste keer dat Miljuschka openhartig is over haar privéleven. Of ze nou opkomt voor het verkeerde beeld wat wordt geschetst over vrouwen op Instagram, of openhartig vertelt over haar dochtertje. Witzenhausen is een open boek.

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen geeft het toe: ‘We hebben coke gebruikt’

Aanstaande woensdag zal er een groot interview verschijnen in de Beau Monde met Sarah van Soelen. Hier zal ze openlijk praten over haar verslaving aan het bekende witte poeder en ze zal ook ingaan op haar status met Andre Hazes.

Wij hebben al een deel van het interview kunnen inzien en daaruit kregen we toch het gevoel dat Andre Hazes zijn ex Sarah aan het lijntje probeert te houden.

Het schijnt namelijk dat Andre aan Sarah heeft verteld dat hij tijd nodig heeft om ‘dingen’ te verwerken. Zo heeft Andre ook de breuk aan Sarah aangekondigd. Andre heeft het een soort van uitgemaakt door te zeggen dat hij dingen moet verwerken. Volgens Sarah is er dus geen ander in het spel en of ruzie tussen hun. En geeft ze hem de ruimte om deze ‘dingen’ te verwerken.

Dus of Sarah heeft een enorm bord voor haar kop of Andre heeft het inderdaad een beetje in het midden gelaten en Sarah op een zijspoor gezet om te kijken of het nog goed kan komen met Monique. Mocht dit niet het geval zijn dan zou het zomaar kunnen dat Andre terugkeert bij Sarah.

Verder geeft ze ook toe in het interview dat ze coke heeft gebruikt en hoe dit haar leven heeft beïnvloed. Wij vragen ons wel af of Andre en Monique blij zullen zijn met het interview. Volgens de journalist zal dit voorlopig Sarah haar laatste interview zijn.

Lees verder

Economie

Er komt vanavond een sneeuwstorm aan: hier gaat het wit worden

Gisteren hebben we jullie al laten weten dat het vanaf dinsdag flink kan gaan sneeuwen. De sneeuw zal vanaf vanavond/vannacht al naar beneden gaan dwarrelen.

In de nacht van maandag op dinsdag (vanavond dus) kan het flink gaan sneeuwen in Nederland.

Vooral op plekken als de Veluwe wordt een flink bak verwacht en heel midden Nederland heeft hier ook kans op. Ook in Leeuwarden – Utrecht – Tilburg is de kans groot dat je vanavond al wat uit de lucht ziet vallen. Er wordt een pak sneeuw van 1 – 3 centimeter verwacht.

,,In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten”, zegt Wouter van Bernebeek van Weerplaza.

Maar dat is nog niet alles want er is code geel ingesteld. Morgen (dinsdag) zullen we de sneeuw helaas al snel zien verdwijnen aangezien het ongeveer 5 graden zal worden maar diezelfde avond wordt er weer sneeuw verwacht. De rest van de week is er ook kans op sneeuw maar dat kan ook zorgen voor extra gladde wegen omdat het in de nacht flink kan gaan vriezen.

Lees verder

Trending