Connect with us

Economie

Zoon René le Blanc: ‘Mijn vader geeft helemaal niets om mij; hij denkt alleen aan zijn eigen belang’

Een half jaar geleden haalde de zoon van René le Blanc, Nicky (29) hard uit naar zijn vader die hij al jaren niet gezien had. De zanger zou zich tijdens Nicky’s jeugd agressief hebben gedragen, Nicky’s moeder hebben geslagen en een notoir leugenaar zijn. Zoon Nicky hoopte dat hij vervolgens wel iets van zijn vader zou horen, maar nu blijkt niets minder waar. Stiekem hoopte ik dat hij het licht had gezien, maar helaas… Zo zie je maar weer wat voor man René is. Mijn vader geeft niets om mij.’

Nicky haalt opnieuw zijn gram in Story, waar hij afgelopen april ook al eens uithaalde naar René le Blanc. Vandaag vertelt hij in Story dat hij had gehoopt dat hij na zijn uitlatingen wel iets van zijn vader zou horen. Tevergeefs! ‘Tot mijn grote teleurstelling heb ik niets van hem vernomen. Stiekem hoopte ik dat hij het licht had gezien, maar helaas… Zo zie je maar weer wat voor man René is. Mijn vader geeft niets om mij.’

René le Blanc, wordt door zijn zoon Nicky beschuldigd van onder meer mishandeling van zijn moeder toen ze zwanger was, en vernieling van hun woning. Ook zegt Nicky de Wit dat zijn vader een notoir rokkenjager is.

Volgens zijn zoon is zijn vader die bekend werd dankzij zijn deelname aan het SBS-programma ‘Zij gelooft in mij’ niet alleen een rokkenjager, maar heeft hij ook losse handjes. In april zei Nicky in het weekblad: ‘René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.’

Maar ook zou de zanger, volgens zijn zoon Nicky, zijn moeder mishandeld hebben toen zij zwanger was. . ‘René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was,’ vertelt hij in het interview. ‘Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan.’

Samen met zijn moeder heeft Nicky nu dat alles uit het verleden vastgelegd. Volgens de zoon zou destijds ook hun huisarts pogingen hebben gedaan om de explosieve gezinssituatie als gevolg van de agressieve van Le Blanc, op te lossen.

Volgens de zoon kwam het agressieve gedrag van zijn vader ook nog na zijn geboorte voor. “Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar destijds aangifte van gedaan. De schade bedroeg meer dan duizend euro, maar die weigerde René te betalen.”

Volgens zoon NIcky betaalde Le Blanc ook niet voor zijn opvoeding. “Hij betaalde nooit de alimentatie van omgerekend 114 euro per maand. Mijn moeder stond er compleet alleen voor. Ik heb alle bewijzen dat René nooit betaalde. Mijn moeder en ik krijgen nog ruim 18.000 euro van René.”

Story citeerde afgelopen april ook uit verweerschrift van de arrondissementrechtbank in Arnhem uit 1992 toen zoon Nicky nog maar een paar maanden oud was. “Vanwege het toch wel agressieve gedrag van de man (René, red.) ook al tijdens de samenwoning, hetgeen ook de belangrijkste reden is geweest voor de vrouw om de relatie te verbreken, vindt de vrouw het niet verantwoord dat de man buiten haar aanwezigheid regelmatig contact heeft met het kind”, meldt de procureur aan de rechtbank in 1992.

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen steelt de show op heerlijke foto

Sarah van Soelen (25) is helemaal terug van weggeweest na haar tijdelijke break van Instagram en plaatst ook vandaag weer een prachtig kiekje. De blondine heeft model gestaan voor nepwimpers en haar volgers vinden het resultaat maar wat mooi.

‘👀’, plaatst de vriendin van André Hazes slechts bij de zwart-wit foto.

Tekst gaat verder onder de post.

Heerlijk! Maxime Meiland showt even haar lichaam!

Complimenten

Haar volgers willen wel wat meer kwijt over de foto die Sarah post. ‘Wauw 🤩 niet normaal 🔥’, merkt iemand op. Een ander laat nog achter: ‘Schoonheid.’ Haar zus Julia schrijft verder: ‘Love u❤️.’ Wel zijn de opmerkingen onder het bericht van de blondine beperkt, dus niet iedereen kan zomaar reageren.

Shoot

Sarah had het ontzettend naar haar zin tijdens de shoot, zo liet ze vorige week al weten. ‘Nog steeds aan het nagenieten van gisteren. Wat een dag! Heerlijk om met zulke fijne mensen te werken. Gister helemaal in de glitter en vandaag een joggingbroek met Uggs eronder, heerlijk!! 🤍’, schreef ze op Instagram.

Lees verder

Economie

Schokkende onthulling: ‘Chantal Janzen bijna vermoord’

Chantal Janzen werd jaren geleden gestalkt door een 24-jarige man. De stalker werd uiteindelijk opgepakt vanwege een gewelddadige scooterroof die hij wilde gebruiken om naar Chantal toe te gaan. In een interview met het Duitse RTL geeft ze nu meer details prijs over de man waar ze nog altijd bang voor is.

Tekst gaat verder onder de post.

Opnieuw hele schokkende onthulling Andre Hazes

Grote invloed op haar leven

Een jongen van een jaar of 24 die groot fan is van Chantal Janzen lijkt erg onschuldig. Maar toen de man meerdere keren naar haar shows ging en hij haar om een selfie vroeg, voelde Chantal direct dat er iets mis was. ,,Maar ik heb me nooit gerealiseerd hoe gevaarlijk de situatie was, hoe gevaarlijk deze man was”, zegt ze tegen het Duitse RTL.

De man bezocht vaker haar shows en het stalken werd steeds erger. Hij zei ‘angstaanjagende dingen’ tegen haar waardoor ze na de shows niet meer alleen naar huis durfde te lopen. De man was compleet geobsedeerd door haar en het had grote invloed op haar leven.

Meer details

Uiteindelijk werd de man opgepakt vanwege een gewelddadige scooterroof. Het voertuig wilde hij gebruiken om naar Chantal toe te gaan. Op een dag werd Chantal door de politie gebeld en die informeerde haar over een schokkende daad van de stalker. ,,Hij had iemand vermoord”, vertelt ze. Uit angst dat hij haar ook wat aan zou doen, durfde ze eigenlijk de straat niet meer op.

Zelfs toen de man achter slot en grendel zat, wist hij het leven van Chantal nog te beheersen. Naar eigen zeggen nam ze zelfs lange tijd geen banen in het buitenland aan. ,,Dit incident was echt de reden dat ik dacht, nee, ik wil thuis zijn. Bij mijn man en bij mijn kind. Dit heeft echt lang geduurd.”

Chantal besloot toen een therapeut in de arm te nemen. ,,Nu ligt het achter me en vind ik het fijn om me niet meer zo te voelen.”

Lees verder

Economie

Zien: Opnieuw gezinsuitbreiding voor Steffi en Roel uit ‘Boer zoekt Vrouw’!

Het is een drukke boel thuis in Brabant bij Steffi en Roel. Natuurlijk zijn de twee al de trotse ouders van hun dochtertje Sterre, maar er is nog een kleintje aan de familie toegevoegd.

Steffi en Roel hebben namelijk een schattige pup in hun gezin opgenomen. ‘Kneet is in the house 🐶👏🏻’, schrijft de boerin trots bij een foto van het beestje.

Tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steffi Verhagen (@verhagensteffi)

Naam

En die naam is niet zomaar gekozen. ‘Geboren bij…. ja je raadt het al, Marnix Knetemann’, schreef Steffi twee weken terug al bij beelden van de kleine viervoeter. Boer Marnix deed net als Steffi mee aan Boer zoekt Vrouw en daardoor is deze vernoeming natuurlijk extra leuk.

Tekst gaat verder onder de post.

Boerin Steffi doet schokkende onthulling over Yvon Jaspers!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steffi Verhagen (@verhagensteffi)

Extra bijzonder

En dat is niet de eerste keer dat de twee het programma eren. Hun dochtertje Sterre werd namelijk vernoemd naar de Boer zoekt Vrouw-presentatrice. Yvon Jaspers was dan ook razendsnel ter plekke om hun kleine spruit te bewonderen na bevalling. Roel liet weten aan RTL Boulevard dat de geboorte van hun dochter ontzettend bijzonder was, zeker omdat hun dochtertje ter wereld kwam op zijn eigen verjaardag. ‘Dat is heel toevallig. Maar wel heel leuk.’

Bron: Nu.nl , Story

Lees verder

Trending