Connect with us

Economie

Zien: Grote verbazing om foto Jaimie Vaes in badkleding

Een foto van Jaimie Vaes zorgt voor verbouwereerde reacties. Niet alleen zorgt het kiekje voor discussies, maar ook een vierde persoon op de foto schetst verbazing…

Jaimie poseert voor een foto met twee vriendinnen op de boot. Maar de oplettende kijker kan een vierde persoon waarnemen. Tussen de benen van de dames valt een man te spotten…

Volgers van de verloofde (?) van Lil’ Kleine schrikken van de man. “Wat doet die man daar 😳”, schrijft iemand bijvoorbeeld. “Die man achter jullie!” valt er ook te lezen.

Discussie
De foto zorgt ook voor discussie onder fans van Jaimie. Sommigen schrijven namelijk heftige reacties als “Ow wow dit is wel wat te dun hoor, het lijkt bijna op anorexia.”

Dit schiet in het verkeerde keelgat bij andere volgers. “Waarom je ongezouten mening geven, volg haar dan niet!” schrijft iemand. “Vraag me af waarom mensen in de comments het nodig vinden om te melden dat ze haar te dun vinden. Zeg je dat ook onder de post van een dik persoon?” reageert een ander. Het kan rekenen op een ‘like’ van Jaimie.

Tijdelijke breuk
Jaimie Vaes reageert in het nieuwe seizoen van haar realityserie op het drama wat zich eind mei heeft afgespeeld tussen haar en Lil’ Kleine op Ibiza en ze geeft ook duidelijkheid over hun relatie.

In de eerste beelden die zijn vrijgegeven vertelt ze onder meer aan haar beste vriend Koen Kardashian dat zij en haar verloofde voorlopig even niet bij elkaar zijn. “Ik denk dat het gewoon heel goed is dat we even helemaal niet in elkaars aura zitten, zodat ik even mijn rust kan pakken. En ook voor hem…”

Hun huwelijk is dus voorlopig opnieuw afgeblazen.

Lees verder

Economie

Het gaat erg slecht met het dochtertje van Miljuschka Witzenhausen

Iedereen kent Miljuschka Witzenhausen natuurlijk van haar kookprogramma’s en heerlijke eigentijdse recepten. Ook kan je haar kennen als actrice en voormalig TMF-veejay. De uit oorsprong Amsterdam Witzenhausen heeft onlangs een video gedeeld waarin ze vertelt dat ze enorm verdrietig is. De reden is haar dochtertje, die het allesbehalve makkelijk heeft.

Video

En in die video vertelt ze openhartig over een zware periode waarin ze momenteel zit. De reden? Haar dochtertje lijdt namelijk aan epilepsie. De afgelopen nachten heeft het arme kind aan de lopende band epileptische aanvallen gehad. Daardoor heeft Miljuschka weinig slaap gehad in de afgelopen nachten.

In de video die ze postte barstte ze zelfs in tranen uit. Ze vertelt openhartig over het slaapgebrek waartoe dit heeft geresulteerd:

Het is niet de eerste keer dat Miljuschka openhartig is over haar privéleven. Of ze nou opkomt voor het verkeerde beeld wat wordt geschetst over vrouwen op Instagram, of openhartig vertelt over haar dochtertje. Witzenhausen is een open boek.

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen geeft het toe: ‘We hebben coke gebruikt’

Aanstaande woensdag zal er een groot interview verschijnen in de Beau Monde met Sarah van Soelen. Hier zal ze openlijk praten over haar verslaving aan het bekende witte poeder en ze zal ook ingaan op haar status met Andre Hazes.

Wij hebben al een deel van het interview kunnen inzien en daaruit kregen we toch het gevoel dat Andre Hazes zijn ex Sarah aan het lijntje probeert te houden.

Het schijnt namelijk dat Andre aan Sarah heeft verteld dat hij tijd nodig heeft om ‘dingen’ te verwerken. Zo heeft Andre ook de breuk aan Sarah aangekondigd. Andre heeft het een soort van uitgemaakt door te zeggen dat hij dingen moet verwerken. Volgens Sarah is er dus geen ander in het spel en of ruzie tussen hun. En geeft ze hem de ruimte om deze ‘dingen’ te verwerken.

Dus of Sarah heeft een enorm bord voor haar kop of Andre heeft het inderdaad een beetje in het midden gelaten en Sarah op een zijspoor gezet om te kijken of het nog goed kan komen met Monique. Mocht dit niet het geval zijn dan zou het zomaar kunnen dat Andre terugkeert bij Sarah.

Verder geeft ze ook toe in het interview dat ze coke heeft gebruikt en hoe dit haar leven heeft beïnvloed. Wij vragen ons wel af of Andre en Monique blij zullen zijn met het interview. Volgens de journalist zal dit voorlopig Sarah haar laatste interview zijn.

Lees verder

Economie

Er komt vanavond een sneeuwstorm aan: hier gaat het wit worden

Gisteren hebben we jullie al laten weten dat het vanaf dinsdag flink kan gaan sneeuwen. De sneeuw zal vanaf vanavond/vannacht al naar beneden gaan dwarrelen.

In de nacht van maandag op dinsdag (vanavond dus) kan het flink gaan sneeuwen in Nederland.

Vooral op plekken als de Veluwe wordt een flink bak verwacht en heel midden Nederland heeft hier ook kans op. Ook in Leeuwarden – Utrecht – Tilburg is de kans groot dat je vanavond al wat uit de lucht ziet vallen. Er wordt een pak sneeuw van 1 – 3 centimeter verwacht.

,,In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten”, zegt Wouter van Bernebeek van Weerplaza.

Maar dat is nog niet alles want er is code geel ingesteld. Morgen (dinsdag) zullen we de sneeuw helaas al snel zien verdwijnen aangezien het ongeveer 5 graden zal worden maar diezelfde avond wordt er weer sneeuw verwacht. De rest van de week is er ook kans op sneeuw maar dat kan ook zorgen voor extra gladde wegen omdat het in de nacht flink kan gaan vriezen.

Lees verder

Trending