Connect with us

Economie

‘Met Boukje getrouwde Ellie Lust beleefde hele wilde liefdesnacht met Radio1-presentatrice Lara Rense’

Dat zal geen gezellige vrijdagavond geweest zijn in het kerkje dat Ellie Lust eind vorig jaar met vriendin Bouke kocht in Deventer nu Jan Roos in zijn podcast Roddelpraat heeft onthuld dat de voormalig politievrouw het bed heeft gedeeld NPO Radio 1-presentatrice Lara Rense. volgens roos ging het er ook pittig toe in de slaapkamer die Lust en Rense deelden.

Een paar jaar geleden vertelde Lara Rense in Het Parool nog aan te twijfelen over haar geaardheid. “Misschien denk ik te ver door, maar ik vraag me nog weleens af of ik nu lesbisch ben of dat het heteroschap van mijn mannelijke deel heel sterk is ontwikkeld.” Nu, als we jan Roos mogen geloven, is Rense wel degelijk van de vrouwenliefde.

Jan Roos vertelde in de podcast roddelpraat, die hij maakt met Dennis Schouten dat Lara Rense het bed heeft gedeeld met Ellie Lust, de voormalig politierouw die nog maar eind vorig jaar een schattig kerkje in Deventer kocht met haar vrouw Boukje.

“Ik heb wel een scoopje over Ellie Lust”, begint Roos zijn verhaal om te vervolgen met: “Ik ken een bekende Nederlandse presentatrice die ook van de bef is, de stichting Scharen, en die heeft het een keer met onze Ellie gedaan en Ellie schijnt nogal ruig te zijn in de slaapkamer.” Wie het is? “Dat kan ik niet zeggen, maar het is iemand van Radio 1, van het Journaal. Lara Rense.”

Roos vertelt in de podcast ook in geuren en kleuren wat hij allemaal gehoord heeft over het buitenechtelijk avontuurtje van Ellie Lust, die na haar carrière bij de Amsterdamse politie op tv aan de slag ging. “Ellie schijnt nogal pittig te zijn in de slaapkamer. Ze heeft natuurlijk een oud-politiecarrière gehad, liever gezegd: ze deed er de woordvoering, en Ellie is nogal van de knuppeltjes en de handboeien. Dat schijnt een stevige tante te zijn. Het is wel van: hoe leg ik die blauwe plekjes uit als ik thuiskom? Dat is toch leuk om te weten.”

Ellie en Boukje leerden elkaar kennen tijdens een volleybalwedstrijd. Lust had op dat moment nog een relatie Jolanda. ‘Ik was meteen helemaal verkocht. Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest’, vertelde de blondine in een interview met Libelle. ‘We waren vijf en een half jaar samen, hadden samen een huis gekocht. Maar ik móest voor Boukje kiezen.’

Na vijf jaar samen trouwden Ellie en Boukje in 2005. Een jaar na de bruiloft werd borstkanker geconstateerd bij Boukje. Ruim twee jaar vocht Boukje tegen de ziekte, maar het stel kwam er sterker uit. ‘We zijn een heel goed team, zo voelt het’, aldus Lust. ‘Een leven zonder Boukje kan ik me niet voorstellen.’

In 2019 brak Ellie met Boukje op zakelijk terrein. haar vrouw had jarenlang het management van Ellie op zich genomen, maar toen Ellie definitief voor haar televisiecarrière koos vond ze het tijd worden voor een echt management. “Toen ik weg was bij de politie wilde ik het goed gaan doen, het professionaliseren”, zegt Ellie tegen weekblad Weekend. Tegenwoordig is Hanneke Uijt de Willigen haar manager.

Met de liefde tussen Ellie en Boukje zat het nog steeds goed vertelde Ellie. “Zij zal mij nooit een strobreed in de weg leggen als het gaat om wat ik wil doen. () “Boukje is altijd blij als ik weer veilig thuis ben.”

Maar of dat gisterenavond na de onthulling van Jan Roos over haar avontuurtje met Lara Rense ook zo was…

Lees verder

Economie

Linda de Mol haalt flink uit naar de media – “De menselijke maat is volledig verdwenen”

Linda de Mol heeft de wind van voren gekregen na haar uithaal naar de media. Het enige medium die de blondine nog vertrouwd, is haar eigen LINDA. Hoewel iedereen begrijpt dat Linda de Mol in het vervelend pakket zit, hebben minder mensen begrip voor haar reactie.

Reactie Linda de Mol

“Iedereen buitelt met een sardonisch genoegen over elkaar heen met meningen, aannames en beschuldigingen waarvan die ene, die suggereert dat ik de boel gefaciliteerd zou hebben omdat ‘ik immers alles wist’, zo pijnlijk is dat ik niet eens weet hoe ik het hier moet uitdrukken. De menselijke maat is volledig verdwenen.”

Ook geeft ze aan dat (als) ze met een reactie gaat komen, deze ook enkel en alleen zal verschijnen in haar eigen blad, of zoals ze zelf zegt: “Op het enige mediaplatform dat ik nog vertrouw: dat van mezelf.”

‘Lachwekkend’

Rob Goossens vindt de reactie van haar vooral lachwekkend: “Linda de Mol vertrouwt van alle media alleen de Linda nog, schrijft ze. Dan moet ik haar teleurstellen, vrees ik, want daar op de redactie was algemeen bekend dat vieze Jeroentje een notoire vreemdganger is. Ik schakel misbruik en vreemdgaan niet gelijk. Maar als je het over vertrouwen hebt terwijl je eigen personeel te beroerd bleek om naar je toe te stappen over de hobby’s van je man…”

Lees verder

Economie

Net binnen: Deze coronamaatregelen worden dinsdag aangekondigd

Het Outbreak Management Team (OMT) heeft als advies aan de overheid gegeven om alles weer op en te gooien tot 20:00. Ze hebben dit advies uitgegeven aan de overheid, laten bronnen binnen de overheid weten.

Dat alles weer open mag is natuurlijk geweldig nieuws maar er zitten wel voorwaarden achter. Aanstaande maandag gaat de overheid verder vergaderen maar er is wel al gezegd dat ze gaan luisteren naar het OMT. Het is echter wel zo dat er goed moet worden gekeken naar hoe laat alles weer open mag en hoe laat alles weer dicht moet.

Horeca

Ook de horeca mag weer open maar moet er wel worden gekeken of ze zomaar open mogen of dat mensen een vaste zitplaats toegediend moeten krijgen. Aanstaande maandag wordt er tussen de minister overlegd en de dag erna, dinsdag, zal er om 19:00 weer een persconferentie plaatsvinden.

Vorige week was de horeca er al klaar mee en besloten toch een aantal zaken haar deuren weer open te gooien. Ze vonden het genoeg, wat wij ook begrijpen. Ze deden dit echter wel uit protest om aan de overheid te laten zien dat de maat vol was en dat ze nu echt weer open willen.

Ook veel burgemeesters vinden het te ver gaan en vinden dat de horeca nu echt weer wat meer ademruimte moet krijgen.

Wel geeft Rutte een kanttekening bij het openen van alles omdat ze de effecten nog niet weten van het heropenen van het onderwijs. Hij zei hier echter wel het volgende bij: “We zijn hoopvol, maar met een winstwaarschuwing”.

Lees verder

Economie

Zorgt Lil Kleine hiermee voor het volgende schandaal?

Lil Kleine is de laatste tijd niet erg positief in het nieuws terecht gekomen. De rapper moet op 28 januari aanstaande voor de rechter verschijnen vanwege een mishandeling van een 28-jarige man uit Boxtel. Dit zou hij samen met twee andere mannen hebben gedaan. Het OM laat weten dat de mishandeling in 2019 in de Amsterdamse club Oliva op het Rembrandtplein.

De rapper en de twee mannen zouden het slachtoffer in het gezicht gestompt hebben en op de grond getrapt. Echter blijkt dat de rapper ervoor heeft gekozen om op diezelfde datum zijn nieuwe album uit te brengen. Dit ging de laatste week al behoorlijk vreemd. Alle coaches en ex-coaches van The Voice hebben zich laten horen over het The Voice-schandaal, behalve de rapper. Zijn management verklaarde: “We gaan er niks over zeggen. Is slechte aandacht voor zijn album dat over twee weken uitkomt.”

Lil Kleine wil geen slechte aandacht voor zijn album!

Juist, de rapper weet het die uitspraak volledig de plank mis te slaan. De rapper is wel vaker in opspraak gekomen vanwege geweldincidenten. Zo heeft Jorik afgelopen zomer een tijdje vast gezeten op Ibiza omdat hij ervan verdacht werd dat hij zijn vriendin en moeder van zijn kind zou hebben mishandeld. De brunette zou in de nacht bebloed de hal van een hotel zijn in gerend waarna de politie de rapper is gaan zoeken in het pand. De rapper zou zich hebben verstopt maar werd toch gevonden. Uiteindelijk zou Jaimie verklaard hebben dat er niets aan de hand was en er kwam een video waarin het koppel vertelde dat alles goed zou zijn tussen de twee. Veel media en veel mensen hebben hierbij hun vraagtekens gezet. Het onderwerp van het aankomende album van de rapper zo volgens verschillende juicekanalen niet mals zijn. Of de rapper de plank opnieuw finaal mis slaat moet nog blijken. Swipe onderstaande foto voor meer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SLAM! (@slamofficial)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Lees verder
Advertisement

Trending