Connect with us

Economie

Zien: Er staan héle pittige foto’s van vriendin van Max Verstappen online!

Max Verstappen heeft een vriendinnetje aan de haak geslagen en heeft dan ook voor het eerst een foto met haar op social media geplaatst. Hij schrijft erbij: “Happy New Year everyone! Let’s make 2021 a year to remember in many ways. Wishing you all success, love and happiness just as I found mine.” Gelukkig hoeven we niet ver te zoeken naar wie deze dame precies is. Ze staat er namelijk in ge-tagged en dat maakt het ons lekker makkelijk. Het gaat namelijk om de 32-jarige Kelly Piquet, dochter van Nelson Piquet Souto Maior.

Voor het geval je hem niet kent, dat is een voormalige Braziliaanse autocoureur. In de jaren tachtig groeide hij uit tot een van de belangrijkste Formule 1-coureurs. Hij werd driemaal wereldkampioen.

Max Verstappen, we snappen je helemaal!

En Kelly heeft natuurlijk geen foto’s van theekransjes op haar social media staan. Nee, ook Kelly is bijna volledig in Evakostuum te bewonderen op Instagram. En daar zijn we haar natuurlijk dankbaar voor:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Lees verder

Economie

Bridget Maasland en Nikkie Plessen hebben flinke ruzie door Andre Hazes

Volgens een insider kunnen Bridget Maasland en Nikkie Plessen elkaar niet uitstaan en dat is vervelend voor ze want ze werken met elkaar bij RTL Boulevard.

Al zien we Nikkie en Bridget bijna nooit tegelijk in RTL Boulevard staan. Dit komt omdat Bridget heeft aangegeven niet met Nikkie te willen werken. Eerder had Bridget al geeist dat ze RTL Boulevard niet meer wilde presenteren als er een item over haar ex Andre Hazes in zat. Ze had het gevoel dat zij elke keer moest opdraven op de dagen dat er een item over Andre in zat. Deze eis willigde RTL baas Peter van de Vorst onverwacht in. Ze kreeg dus haar zin en dat lijkt nu ook met collega Nikkie te gebeuren.

De twee hebben zo een hekel aan elkaar omdat toen Andre een relatie had met Bridget hij nog steeds uitging met Nikkie. Andre en Nikkie beweerde altijd dat ze beste vrienden waren, maar na het uitlekken van een foto waarop ze stonden te zoenen in de club ging deze leugen niet meer op.

Desondanks bleef Bridget toen bij Andre, maar niet veel later zou Andre Bridget weer dumpen om terug te gaan naar Monique.

In de wandelgangen gaan trouwens de geruchten dat Nikkie Plessen een hele nare arrogante vrouw zou zijn. Ook haar buren zijn niet blij met haar.

Zo zou ze één van haar buren een tijdje geleden helemaal verrot hebben gescholden toen hij vroeg of het geluid iets zachter kon bij haar. Ze zei onder meer dat ze de hele straat zou opkopen ook het huis waar deze buurman in woont.

Lees verder

Economie

Jaimie Vaes zet keiharde streep door huwelijk Lil’ Kleine

Na de vermeende mishandeling en de vele ruzies dat het stel heeft, is Jaimie Vaes helemaal klaar met Lil’ Kleine. Ze heeft een streep gezet door het huwelijk.

Aan het denken gezet
Insiders hebben aan Shownieuws gemeld dat het hele huwelijk van de baan is. ,,Ik heb nieuws voor je: de grote dag gaat er niet komen. In elk geval dit jaar niet meer en waarschijnlijk helemaal nooit meer, want Jaimie Vaes is behoorlijk aan het denken gezet”, vertelt Bart Ettekoven in Shownieuws.

Lil’ Kleine heeft Jaimie Vaes een maand geleden naar verluidt behoorlijk mishandeld op Ibiza. Hij belandde twee dagen in de cel, maar Jaimie zou haar aangifte in hebben getrokken.

Tenenkrommend
Al snel kwam het stel naar buiten met een video, wat bijna ‘tenenkrommend’ te noemen was. De lichaamstaal van Jaimie sprak boekdelen en daarom trapte niemand in de verzoening tussen de twee.

Volgens Bart van Ettekoven is Jaimie na de video gaan nadenken. ,,Ze heeft daar zóveel reacties op gekregen en is gaan nadenken, melden betrouwbare bronnen op Ibiza.”

Tot inzicht gekomen
Jaimie zou nu dus ‘eindelijk’ tot inzicht gekomen zijn en de bruiloft hebben afgeblazen, zo meldt Shownieuws. ,,Jorik wil nog steeds dolgraag trouwen, maar voor Jaimie staat er een heel groot vraagteken achter die trouwerij”, gaat Bart verder. ,,Jorik zal flink moeten veranderen als dat huwelijk überhaupt ooit nog plaats gaat vinden.”

De maand waarin Jaimie wil trouwen is juni, dus dit jaar vindt de bruiloft sowieso niet meer plaats. ,,Dus áls het plaatsvindt, is het volgend jaar. Maar we moeten ook niet gek opkijken als het hele huwelijk er überhaupt niet meer komt. Ik denk dat laatste en ik hoop het ook. Voor haar.”

Presentatrice Dyantha Brooks is het daarmee eens. ,,Ik denk dat vele mensen zich daarbij aansluiten.”

Lees verder

Economie

Marco Borsato gespot met andere vrouw en ze is bloedmooi!

Sinds Marco Borsato uit het huwelijk is gestapt met zijn ex-vrouw Leontine gaan er de meest gekke geruchten rond. Er zijn talloze affaires beschreven die hij tijdens zijn huwelijk zou hebben door verschillende media.

Een van die affaires zou met zijn ex zijn waarmee hij iets gehad heeft vóór Leontine in beeld kwam. Weekblad Privé heeft er al eerder over geschreven. Ze zanger zou de band met de blonde Denise Broekhof weer hebben aangehaald, al tijdens zijn huwelijk. En die geruchten worden nu opnieuw bevestigd door ooggetuigen.

Marco Borsato terug bij ex?
Iemand heeft ze namelijk samen gezien in een kroeg in Alkmaar, vertelt een bron aan Privé. Hij vertelt: “Ik was aan het stappen in eetcafé de Pluim in het centrum van Alkmaar. Tot mijn grote verbazing zag ik daar Marco Borsato achter de bar staan. Hij was drankjes aan het tappen en had de grootste schik.” De zaterdag daarop was het weer raak: “Maar nu was ook zijn ex-vriendin Denise Boekhoff aanwezig.”

 

Lees verder

Trending