Connect with us

Economie

Wauw, Yolanthe in de schijnwerpers met badpak-foto op Instagram!

Terwijl wij allemaal Kerst en Oud en Nieuw in Nederland aan het vieren zijn, zit Yolanthe lekker in Los Angeles. Dat is namelijk waar haar thuis is sinds een tijdje. We zagen eerder al foto’s van de brunette tijdens Kerst.

Maar tussen de feestdagen moet je natuurlijk ontspannen. Samen met Xess Xava, haar zoontje, geniet ze van de vrije tijd en natuurlijk… het zwembad. Natuurlijk horen daar ook de nodige kiekjes bij, en die gaan momenteel het internet over.

Yolanthe geniet van het lekkere weer!

Ze schrijft bij de foto, én het bonus-filmpje, het volgende: “Sing, love, dance, live.. ( okay I’ll skip the singing part )“. Voor het heerlijke extra bonus-filmpje moet je even naar links swipen:

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen doet bizar boekje open over drankgebruik André Hazes

Sarah zelf was verslaafd aan drank en drugs. Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van André Hazes, heeft een heftige periode achter de rug.

Onlangs vertelde ze in een openhartig interview met Story dat ze eind 2019 verslaafd was aan drank en drugs, waarna ze een lange periode in een afkickkliniek heeft gezeten.

Inmiddels is ze helemaal nuchter. Vriend André houdt daarentegen nog wel van een glaasje zo nu en dan, zo vertelt Sarah aan de Instagrampagina Roddelloog.

Geen heftige drinker
“Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje”, vertelt Sarah aan René Watzema en Fawry, die de Instagrampagina beheren.

“Ik laat hem daar ook in, want mijn probleem is niet dat van hem.” Dat André zo nu en dan een alcoholische versnapering neemt, zit haar dan ook niet dwars.

“Ik ben een heel sterke meid, haha. Dus geen paniek, ik ga niet door Dré aan de drank of drugs, dat hoofdstuk is afgesloten.”

Steun van André
Aan de andere kant krijgt Sarah de onvoorwaardelijke steun van André, zo gaat ze verder. “Om te benadrukken:

Dré zou er alles aan doen dat ik ook niet meer ga drinken of gebruiken. Wil het graag ook hierbij laten”, aldus de influencer.

Cocaïne en alcohol
Afgelopen week deed Sarah uitgebreid haar verhaal in Story. Zo vertelde ze dat ze vroeger verslaafd was aan cocaïne en alcohol.

Uiteindelijk werd ze opgenomen in een afkickkliniek, waar ze anderhalf jaar heeft doorgebracht.

“Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen”, vertelde ze onder andere aan het blad.

Lees verder

Economie

Andre Hazes: ”Ik ben heel erg veranderd”

Een opmerkelijk interview vandaag van Andre Hazes. Hij verteld namelijk dat hij veranderd is en een hele trouwe goede jongen is. Dit slaat echt alles gezien de afgelopen dagen waarin hij samen met Sarah continue zijn ex Monique aan het pesten en afkraken waren.

Andre Hazes zegt het volgende in het interview:

“Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging.”

“Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje.“

“Wel weet ik zeker dat ik die knappe dame naast me deze zomer extra vaak mee uit neem.”

“Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken.“

“Maar op één vlak heb ik echt medelijden met Sarah. Ik kan niet tegen stilte. Ook ’s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik Planet Earth of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!“

Opvallend dat Andre hier toegeeft dat hij tijdens zijn relatie met Monique van huis wegbleef en zich een ongeluk dronk tot in de late uurtjes. Hij wilde zelf soms niet eens naar huis komen.

Dus toen hij met Monique was kon hij zich niet gedragen als volwassen vent en een goede vader, maar nu hij met Sarah is kan hij dat opeens wel. Heel opvallend, maar nu weten we in ieder geval wat Monique heeft moeten doorstaan met deze losgeslagen vent die de fles en feesten belangrijker vond dan zijn gezin.

Lekker bezig Andre we dachten dat je een mediastilte ging houden je hebt dat welgeteld twee dagen volgehouden.

Lees verder

Economie

Bridget Maasland en Nikkie Plessen hebben flinke ruzie door Andre Hazes

Volgens een insider kunnen Bridget Maasland en Nikkie Plessen elkaar niet uitstaan en dat is vervelend voor ze want ze werken met elkaar bij RTL Boulevard.

Al zien we Nikkie en Bridget bijna nooit tegelijk in RTL Boulevard staan. Dit komt omdat Bridget heeft aangegeven niet met Nikkie te willen werken. Eerder had Bridget al geeist dat ze RTL Boulevard niet meer wilde presenteren als er een item over haar ex Andre Hazes in zat. Ze had het gevoel dat zij elke keer moest opdraven op de dagen dat er een item over Andre in zat. Deze eis willigde RTL baas Peter van de Vorst onverwacht in. Ze kreeg dus haar zin en dat lijkt nu ook met collega Nikkie te gebeuren.

De twee hebben zo een hekel aan elkaar omdat toen Andre een relatie had met Bridget hij nog steeds uitging met Nikkie. Andre en Nikkie beweerde altijd dat ze beste vrienden waren, maar na het uitlekken van een foto waarop ze stonden te zoenen in de club ging deze leugen niet meer op.

Desondanks bleef Bridget toen bij Andre, maar niet veel later zou Andre Bridget weer dumpen om terug te gaan naar Monique.

In de wandelgangen gaan trouwens de geruchten dat Nikkie Plessen een hele nare arrogante vrouw zou zijn. Ook haar buren zijn niet blij met haar.

Zo zou ze één van haar buren een tijdje geleden helemaal verrot hebben gescholden toen hij vroeg of het geluid iets zachter kon bij haar. Ze zei onder meer dat ze de hele straat zou opkopen ook het huis waar deze buurman in woont.

Lees verder

Trending