Connect with us

Economie

Sarah van Soelen doet bizar boekje open over drankgebruik André Hazes

Sarah zelf was verslaafd aan drank en drugs. Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van André Hazes, heeft een heftige periode achter de rug.

Onlangs vertelde ze in een openhartig interview met Story dat ze eind 2019 verslaafd was aan drank en drugs, waarna ze een lange periode in een afkickkliniek heeft gezeten.

Inmiddels is ze helemaal nuchter. Vriend André houdt daarentegen nog wel van een glaasje zo nu en dan, zo vertelt Sarah aan de Instagrampagina Roddelloog.

Geen heftige drinker
“Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje”, vertelt Sarah aan René Watzema en Fawry, die de Instagrampagina beheren.

“Ik laat hem daar ook in, want mijn probleem is niet dat van hem.” Dat André zo nu en dan een alcoholische versnapering neemt, zit haar dan ook niet dwars.

“Ik ben een heel sterke meid, haha. Dus geen paniek, ik ga niet door Dré aan de drank of drugs, dat hoofdstuk is afgesloten.”

Steun van André
Aan de andere kant krijgt Sarah de onvoorwaardelijke steun van André, zo gaat ze verder. “Om te benadrukken:

Dré zou er alles aan doen dat ik ook niet meer ga drinken of gebruiken. Wil het graag ook hierbij laten”, aldus de influencer.

Cocaïne en alcohol
Afgelopen week deed Sarah uitgebreid haar verhaal in Story. Zo vertelde ze dat ze vroeger verslaafd was aan cocaïne en alcohol.

Uiteindelijk werd ze opgenomen in een afkickkliniek, waar ze anderhalf jaar heeft doorgebracht.

“Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen”, vertelde ze onder andere aan het blad.

Lees verder

Economie

ZIEN: Rachel Hazes showt haar lichaam in piepkleine bikini!

Rachel Hazes geniet in haar bikini van de zon. Op Instagram laat ze dit zien aan haar fans…

“Alles ziet er anders uit als de zon schijnt”, quote ze André van Duin in het bericht bij de onderstaande foto.

Haar volgers zijn onder de indruk. “Je ziet er stralend uit”, reageert iemand bijvoorbeeld onder het bericht. “Knap stuk”, schrijft een ander.

‘Ultieme genieten’
Na alle commotie van de afgelopen tijd rondom haar familie is Rachel de laatste tijd flink aan het genieten.

“Kan je wennen zo? Dit is toch wel erg lekker, als je een dag vrij krijgt, en we liggen er zo bij, Jut en Jul.

Dit is toch wel het ultieme genieten”, schreef Rachel haar Instagramvolgers bij de onderstaande foto.

Samen met een goede vriendin lag ze bij een verkoelend zwembad in het zonnige Barcelona. Lekker bakken!

Lees verder

Economie

Patty Brard is woedend op haar collega’s!

Patty Brard is woedend op haar ex collega’s Marga en José. De twee willen namelijk een film uitbrengen over hun succesperiode in de Luv-tijd. Maar Patty is hiervoor niet gevraagd en kwam er ook pas later achter.

Ze wenste de twee eerst nog succes, maar achteraf is ze toch woedend op die twee omdat ze eigenlijk altijd proberen die Luv periode uit te melken zonder haar.

Evert Santegoeds zei er gisteren het volgende over:

“Vrijdag wenste ze de makers nog veel succes, maar inmiddels zit ze zich op die berg in Ibiza een beetje op te vreten, geloof ik”, zo opende Evert Santegoeds gisteravond het item in het entertainmentprogramma.

“Wat haar stoort, is dat Marga en José in wat mindere mate maar steeds bezig blijven met die tijd, zo zegt zij. Patty is doorgegaan en heeft een hele nieuwe carrière. Dat zouden zij ook hebben moeten doen. Zij blijven maar hangen in die Luv-tijd.”

Mogelijk zag ze het wel zitten als zij erbij werd betrokken, maar dat is niet het geval.

“Gaat er dan iemand mij spelen? En waarom weet ik daar niets van?”, zo kopt Evert nog even de vragen van Patty in. Voor de SBS-presentatrice is het een kwestie van: eerst zien, dan geloven. “Patty zegt vooral ook dat het altijd met veel bombarie wordt aangekondigd, maar zoveel wordt er niet echt uitgebracht.”

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen emotioneel om Andre Hazes nieuws

Sarah de vriendin van Andre Hazes deelde een bericht op Instagram waarin ze verteld hoe ontzettend trots ze op Andre Hazes is, omdat hij 6 minishows heeft gegeven in 3 dagen.

Het zijn kleine shows voor een select gezelschap op de Amsterdamse zomer. Dat vindt plaats in het Olympisch stadion in Amsterdam voor een mannetje of 50. Het wordt georganiseerd door Nicolette van Dam en haar man. De meeste mensen in het publiek tijdens de optredens van Andre Hazes zijn allemaal vrienden en familieleden.

Waarschijnlijk is Andre ook weer trots op Sarah voor de kleding van AliExpress die ze promoot. Zo zijn ze beide hartstikke trots op elkaar.

Hieronder het bericht en filmpje wat Sarah op Instagram plaatsten:

Lees verder

Trending