Connect with us

Economie

Bridget Maasland en Nikkie Plessen hebben flinke ruzie door Andre Hazes

Volgens een insider kunnen Bridget Maasland en Nikkie Plessen elkaar niet uitstaan en dat is vervelend voor ze want ze werken met elkaar bij RTL Boulevard.

Al zien we Nikkie en Bridget bijna nooit tegelijk in RTL Boulevard staan. Dit komt omdat Bridget heeft aangegeven niet met Nikkie te willen werken. Eerder had Bridget al geeist dat ze RTL Boulevard niet meer wilde presenteren als er een item over haar ex Andre Hazes in zat. Ze had het gevoel dat zij elke keer moest opdraven op de dagen dat er een item over Andre in zat. Deze eis willigde RTL baas Peter van de Vorst onverwacht in. Ze kreeg dus haar zin en dat lijkt nu ook met collega Nikkie te gebeuren.

De twee hebben zo een hekel aan elkaar omdat toen Andre een relatie had met Bridget hij nog steeds uitging met Nikkie. Andre en Nikkie beweerde altijd dat ze beste vrienden waren, maar na het uitlekken van een foto waarop ze stonden te zoenen in de club ging deze leugen niet meer op.

Desondanks bleef Bridget toen bij Andre, maar niet veel later zou Andre Bridget weer dumpen om terug te gaan naar Monique.

In de wandelgangen gaan trouwens de geruchten dat Nikkie Plessen een hele nare arrogante vrouw zou zijn. Ook haar buren zijn niet blij met haar.

Zo zou ze één van haar buren een tijdje geleden helemaal verrot hebben gescholden toen hij vroeg of het geluid iets zachter kon bij haar. Ze zei onder meer dat ze de hele straat zou opkopen ook het huis waar deze buurman in woont.

Lees verder

Economie

ZIEN: Rachel Hazes showt haar lichaam in piepkleine bikini!

Rachel Hazes geniet in haar bikini van de zon. Op Instagram laat ze dit zien aan haar fans…

“Alles ziet er anders uit als de zon schijnt”, quote ze André van Duin in het bericht bij de onderstaande foto.

Haar volgers zijn onder de indruk. “Je ziet er stralend uit”, reageert iemand bijvoorbeeld onder het bericht. “Knap stuk”, schrijft een ander.

‘Ultieme genieten’
Na alle commotie van de afgelopen tijd rondom haar familie is Rachel de laatste tijd flink aan het genieten.

“Kan je wennen zo? Dit is toch wel erg lekker, als je een dag vrij krijgt, en we liggen er zo bij, Jut en Jul.

Dit is toch wel het ultieme genieten”, schreef Rachel haar Instagramvolgers bij de onderstaande foto.

Samen met een goede vriendin lag ze bij een verkoelend zwembad in het zonnige Barcelona. Lekker bakken!

Lees verder

Economie

Patty Brard is woedend op haar collega’s!

Patty Brard is woedend op haar ex collega’s Marga en José. De twee willen namelijk een film uitbrengen over hun succesperiode in de Luv-tijd. Maar Patty is hiervoor niet gevraagd en kwam er ook pas later achter.

Ze wenste de twee eerst nog succes, maar achteraf is ze toch woedend op die twee omdat ze eigenlijk altijd proberen die Luv periode uit te melken zonder haar.

Evert Santegoeds zei er gisteren het volgende over:

“Vrijdag wenste ze de makers nog veel succes, maar inmiddels zit ze zich op die berg in Ibiza een beetje op te vreten, geloof ik”, zo opende Evert Santegoeds gisteravond het item in het entertainmentprogramma.

“Wat haar stoort, is dat Marga en José in wat mindere mate maar steeds bezig blijven met die tijd, zo zegt zij. Patty is doorgegaan en heeft een hele nieuwe carrière. Dat zouden zij ook hebben moeten doen. Zij blijven maar hangen in die Luv-tijd.”

Mogelijk zag ze het wel zitten als zij erbij werd betrokken, maar dat is niet het geval.

“Gaat er dan iemand mij spelen? En waarom weet ik daar niets van?”, zo kopt Evert nog even de vragen van Patty in. Voor de SBS-presentatrice is het een kwestie van: eerst zien, dan geloven. “Patty zegt vooral ook dat het altijd met veel bombarie wordt aangekondigd, maar zoveel wordt er niet echt uitgebracht.”

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen emotioneel om Andre Hazes nieuws

Sarah de vriendin van Andre Hazes deelde een bericht op Instagram waarin ze verteld hoe ontzettend trots ze op Andre Hazes is, omdat hij 6 minishows heeft gegeven in 3 dagen.

Het zijn kleine shows voor een select gezelschap op de Amsterdamse zomer. Dat vindt plaats in het Olympisch stadion in Amsterdam voor een mannetje of 50. Het wordt georganiseerd door Nicolette van Dam en haar man. De meeste mensen in het publiek tijdens de optredens van Andre Hazes zijn allemaal vrienden en familieleden.

Waarschijnlijk is Andre ook weer trots op Sarah voor de kleding van AliExpress die ze promoot. Zo zijn ze beide hartstikke trots op elkaar.

Hieronder het bericht en filmpje wat Sarah op Instagram plaatsten:

Lees verder

Trending