Connect with us

Economie

Bizar: Dit betaal je voor een optreden van René Le Blanc op je verjaardag!

De maatregelen zijn aan het versoepelen en we kunnen eindelijk weer op een bijna normale manier onze verjaardagen vieren. Het is natuurlijk nog niet de bedoeling dat we met z’n 40en in een kroeg staan te hossen, maar er is een beginnetje gemaakt. Wanneer we uit dit tijdperk gekomen zijn, dan moeten we dat natuurlijk vieren. Wanneer jij jarig bent in de tweede helt van dit jaar, dan kun je dat wat grootser gaan aanpakken natuurlijk. We gokken dat René Le Blanc een van de meest gewilde artiesten gaat worden om te boeken wanneer de maatregelen het allemaal weer toelaten. We zijn dus razend benieuwd wat dat moet kosten voor een optreden.

René Le Blanc in je achtertuin!

Wanneer je een artiest als Rutger van Barneveld wil huren, dan betaal je op dit moment 995,- euro voor een half uur. Gio Swikker kun je al op je feestje hebben voor 795,- euro. Maar je kunt al raden dat René iets duurder is. En dat klopt, je betaalt inmiddels 2995,- euro voor een half uurtje René op je verjaardag of bruiloft. Geen geld voor zo’n wereldster natuurlijk. Wat voor grandioos spektakel je kunt verwachten zie je hieronder:

Boeken bij Viking Entertainment!

“De combinatie stem performance en uitstraling maken dat René le Blanc een zeer graag geziene artiest is. René, de Nederlandse Engelbert Humperdinck, is zeer geliefd bij zijn fans en publiek. De zanger is niet meer weg te denken op de bühne van de ‘pasar malams’. Vanaf 2016 is René ook hier een graag geziene artiest, en weet hij het publiek met zijn muzikale klanken elke keer weer te verrassen! Met grote regelmaat is hij te zien op de televisie en te horen op de radio.”

Lees verder

Economie

Zien: Wesley Sneijder “dikzak” genoemd door verslaggever op TV

Wesley Sneijders is sinds hij gestopt is als profvoetballer iets gegroeid in de breedte. Iets waar de ‘Vlaamse Sporza’-commentator even van schrikt.

Sterker nog, hij herkende de oud-voetballer niet eens.

Aangekomen
Wesley kwam in beeld tijdens het afscheid van zijn oud-ploeggenoot de 37-jarige Goran Pandev (Noord-Macedonië). ‘Is dat Wesley Sneijder? Die heeft niet veel getraind de laatste tijd’, zegt hij lachend.

Yolanthe
Wesley is de laatste tijd weer vaker te zien op de televisie nu Oranje meedoet in het EK geeft hij vaak commentaar bij de NOS. Daarnaast heeft hij op dit moment een belangrijk doel voor ogen: zijn ex Yolanthe voor zich terugwinnen.

Belangrijkste doel
‘Ik hoop zeker dat er iets te redden valt. Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje. Maar ik zal er hard voor moeten knokken’, zei hij in een interview met Frank Evenblij in Villa Oranje.

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen doet bizar boekje open over drankgebruik André Hazes

Sarah zelf was verslaafd aan drank en drugs. Sarah van Soelen, de nieuwe vriendin van André Hazes, heeft een heftige periode achter de rug.

Onlangs vertelde ze in een openhartig interview met Story dat ze eind 2019 verslaafd was aan drank en drugs, waarna ze een lange periode in een afkickkliniek heeft gezeten.

Inmiddels is ze helemaal nuchter. Vriend André houdt daarentegen nog wel van een glaasje zo nu en dan, zo vertelt Sarah aan de Instagrampagina Roddelloog.

Geen heftige drinker
“Dré is geen heftige drinker en drinkt af en toe een biertje of een wijntje”, vertelt Sarah aan René Watzema en Fawry, die de Instagrampagina beheren.

“Ik laat hem daar ook in, want mijn probleem is niet dat van hem.” Dat André zo nu en dan een alcoholische versnapering neemt, zit haar dan ook niet dwars.

“Ik ben een heel sterke meid, haha. Dus geen paniek, ik ga niet door Dré aan de drank of drugs, dat hoofdstuk is afgesloten.”

Steun van André
Aan de andere kant krijgt Sarah de onvoorwaardelijke steun van André, zo gaat ze verder. “Om te benadrukken:

Dré zou er alles aan doen dat ik ook niet meer ga drinken of gebruiken. Wil het graag ook hierbij laten”, aldus de influencer.

Cocaïne en alcohol
Afgelopen week deed Sarah uitgebreid haar verhaal in Story. Zo vertelde ze dat ze vroeger verslaafd was aan cocaïne en alcohol.

Uiteindelijk werd ze opgenomen in een afkickkliniek, waar ze anderhalf jaar heeft doorgebracht.

“Als je verslaafd bent, ga je alles stiekem doen. Dus dan ga je ook stiekem tegen je ouders doen”, vertelde ze onder andere aan het blad.

Lees verder

Economie

Andre Hazes: ”Ik ben heel erg veranderd”

Een opmerkelijk interview vandaag van Andre Hazes. Hij verteld namelijk dat hij veranderd is en een hele trouwe goede jongen is. Dit slaat echt alles gezien de afgelopen dagen waarin hij samen met Sarah continue zijn ex Monique aan het pesten en afkraken waren.

Andre Hazes zegt het volgende in het interview:

“Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging.”

“Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje.“

“Wel weet ik zeker dat ik die knappe dame naast me deze zomer extra vaak mee uit neem.”

“Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken.“

“Maar op één vlak heb ik echt medelijden met Sarah. Ik kan niet tegen stilte. Ook ’s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik Planet Earth of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!“

Opvallend dat Andre hier toegeeft dat hij tijdens zijn relatie met Monique van huis wegbleef en zich een ongeluk dronk tot in de late uurtjes. Hij wilde zelf soms niet eens naar huis komen.

Dus toen hij met Monique was kon hij zich niet gedragen als volwassen vent en een goede vader, maar nu hij met Sarah is kan hij dat opeens wel. Heel opvallend, maar nu weten we in ieder geval wat Monique heeft moeten doorstaan met deze losgeslagen vent die de fles en feesten belangrijker vond dan zijn gezin.

Lekker bezig Andre we dachten dat je een mediastilte ging houden je hebt dat welgeteld twee dagen volgehouden.

Lees verder

Trending