Connect with us

Economie

Andre Hazes: ”Ik ben heel erg veranderd”

Een opmerkelijk interview vandaag van Andre Hazes. Hij verteld namelijk dat hij veranderd is en een hele trouwe goede jongen is. Dit slaat echt alles gezien de afgelopen dagen waarin hij samen met Sarah continue zijn ex Monique aan het pesten en afkraken waren.

Andre Hazes zegt het volgende in het interview:

“Pre-corona maakte ik het soms bont na shows; vond ik het af en toe net iets te leuk om een drankje te doen bij de show en na afloop met jonge, vrijgezelle bandleden tot half vijf in een discotheek te hangen totdat het licht uitging.”

“Een hele tijd vluchtte ik op die manier van huis, maar dat is mijn leven niet meer. Ik ga niet meer tot het gaatje.“

“Wel weet ik zeker dat ik die knappe dame naast me deze zomer extra vaak mee uit neem.”

“Vroeger wilde ik weleens niet naar huis, nu kan ik niet wachten om mijn fijne bed in te duiken.“

“Maar op één vlak heb ik echt medelijden met Sarah. Ik kan niet tegen stilte. Ook ’s nachts niet. Dan móét de tv zacht aan op de achtergrond, meestal zet ik Planet Earth of kookprogramma’s aan. Die arme Sarah. Dat moet bloedirritant zijn voor die schat!“

Opvallend dat Andre hier toegeeft dat hij tijdens zijn relatie met Monique van huis wegbleef en zich een ongeluk dronk tot in de late uurtjes. Hij wilde zelf soms niet eens naar huis komen.

Dus toen hij met Monique was kon hij zich niet gedragen als volwassen vent en een goede vader, maar nu hij met Sarah is kan hij dat opeens wel. Heel opvallend, maar nu weten we in ieder geval wat Monique heeft moeten doorstaan met deze losgeslagen vent die de fles en feesten belangrijker vond dan zijn gezin.

Lekker bezig Andre we dachten dat je een mediastilte ging houden je hebt dat welgeteld twee dagen volgehouden.

Lees verder

Economie

Alex Soze voor 3 maanden de gevangenis in: “Ik vermaak me prima hier!”

Onlangs verscheen het nieuws dat ‘beroepsschreeuwer’ Alex Soze voor drie maanden achter de tralies was verdwenen, vanwege het doorrijden na een ongeluk in 2020, waarbij hij bovendien het slachtoffer ook nog eens had mishandeld. Nu bevestigd de Groningse vlogger dat hij inderdaad in de gevangenis zit, waar hij gewoon doorschreeuwt.

Het is geen geheim dat Alex en de overheid geen beste vrienden zijn. Regelmatig post hij vlogs waarin hij lachend boetes aanneemt voor uiteenlopende (verkeers)overtredingen. Deze keer mag de overheid echter een keertje lachen, nu hij poosje achter slot en grendel zit. Heel erg lijkt hij er echter niet mee te zitten, zo blijkt uit een officiële verklaring die hij via de telefoon geeft.

Luxe hotel van de overheid
In het telefoontje zegt de vlogger dat het goed met hem gaat en hij zich prima vermaakt in het “luxe hotel van de overheid.” Ook bedankt hij zijn volgers, dankzij wie zijn kledinghandel ‘vol gas doorloopt’. Alex sluit natuurlijk af met zijn handelsmerk: “Alles kan kapot, behalve wij”.

Check de verklaring van Alex Soze die gewoon doorschreeuwt vanuit de gevangenis hier:

 

Lees verder

Economie

Marco Borsato is eerlijk: “De grote schuldige van mijn scheiding met Leontine”

Marco Borsato is weer een gelukkig man. Hij en Leontine vormen opnieuw een koppel.

Opvallend want ze Marco Borsato en Leontine zijn nog niet zo heel lang gescheiden. In Volkskrant Magazine praat de zanger openlijk over zijn scheiding.

Marco zegt dat zijn carrière de grote schuldige is geweest. “Zo’n loopbaan vraagt toewijding, maar je moet niet denken dat je de Eiffeltoren naar Amsterdam kunt halen. Als ik zo terugkijk, was het een ongezond tempo, waarin alles is gebeurd.”

“Ik had meer tijd moeten nemen voor mijn gezin. Zakelijk veel beter moeten nadenken. Het is niet slecht, het is zonde. Ik heb mijn vrouw verloren, en nu een beetje terug.”

“Ik heb haar geofferd aan het succes. Mijn droom is nu, het hier en nu, en ik vertrouw erop dat het hier en nu weer goedkomt. Dat is de ambitie die ik najaag.”

Lees verder

Economie

ZIEN: Jaimie Vaes plaatst foto maar “fans” zien maar één ding… of eigenlijk twéé dingen!

Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn sinds een tijdje niet de meest geliefde BN’ers van ons landje. De kleine rapper was dat al langere tijd niet vanwege zijn groffe en onhandige taalgebruik. Maar ook door de bizarre video’s die hij maakt waarin hij opschept hoevele geld hij heeft en uitgeeft.

Hij scheurde bijvoorbeeld briefjes van 500 euro door midden om “tof” te doen. Toch blijkt het vaak alleen voor de show of gewoonweg grootpraat. Verschillende mensen hebben de flessen waar hij mee pronkt in video’s opgezocht en kwamen erachter dat deze gewoon bij de Lidl te koop zijn voor een paar euro. ‘Fake it until you make it’ zullen we het maar noemen. Maar we zijn hier vandaag vanwege de vriendin van Lil Kleine. En dan om haar meest recente foto om precies te zijn.

Jaimie Vaes krijgt het allemaal maar over zich heen..
Er zal ongetwijfeld behoorlijk wat jaloezie meespelen in de comments. We kunnen wel stellen dat deze behoorlijk heftig zullen zijn om te lezen als Jaimie zijnde. Verschillende mensen reageren met: “Je siliconen valt bijna uit je topje.“, “Je bent prachtig maar toch jammer van die opgeplakte (.)(.)” en “Je borstimplataat is vrij duidelijk zichtbaar.” waarop weer met “Van magerigheid.” op gereageerd wordt. Er zijn mensen die het voor Jaimie opnemen: “Ga je schamen , zogenaamde trotse mama. Denk niet dat jouw dochter later trots op jou zal zijn als zij weet dat jij asn bodyshamen deed. Wil jij later toch ook niet voor jouw dochter, toch.”

Lees verder

Trending