Connect with us

Economie

Zien: Patricia Paay maakt per ongeluk zelf beelden van dat ze een ‘douche’ neemt

Het is alweer een tijdje geleden dat Patricia Paay van de een op de andere dag opeens volop in de media kwam. Het was het meest trending onderwerp in Nederland omdat er een aantal heftige beelden van de zangeres waren gelekt.

In het filmpje zag je wat extreem pikante beelden en iedereen weet waarschijnlijk wel waar we het over hebben.

Wij vonden dit erg zielig voor Patricia maar toch waren er een aantal websites die hadden besloten het filmpje toch te delen. Eerst werd het beruchte filmpje op Twitter geplaatst en daarna besloot de website GeenStijl het filmpje ook nog een te publiceren. De advocaten van Paay zaten hier echter bovenop en de website kreeg dan ook uiteindelijk een boete van maar liefst 300.000 euro.

Er waren ook nog andere websites die de beelden hadden verspreid toen der tijd en ook die zijn allemaal aangepakt.

Ook zijn er onlangs twee mensen opgepakt die het filmpje hadden gedeeld, namelijk, Michel V. en Ernst van der S. Deze twee hebben uiteindelijk een voorwaardelijke taakstraf gekregen. Tijdens de rechtszaak was hun verklaring dat ‘Patricia vroeger ook wel een pikante beelden had gedeeld’. Verder zeiden ze ook dat Paay de beelden zelf naar vrienden had gestuurd.

De rechter was het echter totaal niet eens met de verklaring en besloot ze beide een celstraf te geven.

De zangeres liet echter weten dat ze niet tevreden was met de celstraf en de straf veel te mild vond.

Dit alles was erg treurig voor Patricia en heeft ervoor gezorgd dat op dat moment een deel van haar leven verwoest werd. Ook heeft ze er naar eigen zeggen ‘nachten niet van kunnen slapen’.

Nieuwe beelden

Nu heeft onze Patricia echter hetzelfde gedaan maar heeft de beelden deze keer zelf bewust verspreidt!

We zijn blij dat de zangeres er nu 3 jaar later zelf ook eenbeetje om kan lachen en daarom besloot ze onderstaande foto zelf te delen. Het lijkt ons erg zwaar om zoiets mee te maken en waarschijnlijk kost dit ook enorm veel energie:

Bron: Shownieuws

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending