Connect with us

Economie

Rolf Sanchez in zwaar ongeluk terecht gekomen: “Géén gordel om”!

De eeuwige parelwitte glimlach van Rolf Sanchez is niet altijd even echt, blijkt uit een onthulling van ‘Art Rooijakkers over de Vloer’. Hij laat het volgende weten: “Ik heb altijd een glimlach opgezet, maar van binnen ging ik helemaal kapot. Dat is echt wel een dieptepunt in mijn leven. Ik heb een heel zwaar auto-ongeluk gehad dat ik zelf heb veroorzaakt.”

Hij laat weten dat degene waar hij frontaal op botste plots stilstond omdat diegene een beroerte had gekregen in de auto. “Ik zag het te laat en ik remde te laat en ik knalde vol op haar en op een gegeven moment werd ik wakker gemaakt door de ambulancemedewerkers en politie.” laat hij weten.

Rolf Sanchez over dieptepunt in zijn leven

Vervolgens kreeg Rolf een miljoenenclaim aan zijn broek van de andere bestuurder, 32 miljoen euro om precies te zijn. “Er waren wat mensen die hadden gezien dat zij stilstond, dus die mensen kwamen voor mij op. Wat zij eiste kon gewoon niet voor wat ik niet expres had gedaan. Maar omdat ik toch schuldig was bevonden, omdat ik haar van achter had aangereden, werd het een procedure die heel lang heeft geduurd. In totaal bijna twee jaar. Omdat zij geen gordel om had en de verzekering niet helemaal in orde was werd ik uiteindelijk kwijtgescholden.”

Bron: story

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending