Connect with us

Economie

‘Leugenaar’ Marco Borsato keihard aangepakt in RTL Boulevard

Ze zijn bij RTL Boulevard niet tevreden over het interview dat Marco Borsato heeft gegeven aan Linda de Mol over zijn uit de hand gelopen vrouwenhobby. Het is een leugenaar, aldus de showrubriek.

Na ruim een jaar mediastilte heeft Marco het grote stilzwijgen doorbroken bij zijn goede vriendin Linda. Ze namen met z’n tweeën een gezellig theekransje op, waarvan de kijkcijfers toch een beetje tegenvielen. Tijdens het gesprek vertelde Marco over het bedonderen van zijn vrouw Leontine. Het interview maakte duidelijk wie hier nou eigenlijk écht het grote slachtoffer is. Wat blijkt? Marco zelf!

Leugenaar

Marco vertelde tijdens het interview onder meer dat hij uit het leven wilde stappen. “Dat is verschrikkelijk om te horen natuurlijk, maar de belangrijkste vraag waar wij thuis mee zaten is: hoe heeft dat huwelijk kunnen klappen? En hebben al die verhalen over vreemdgaan daaraan bijgedragen?”, aldus tv-kenner Rob Goossens van RTL Boulevard.

Het is een leugenaar, vervolgde hij gisteren in de uitzending op RTL 4. “Als ik hoor wat hij dan zegt… Hij ontkent eigenlijk alle specifieke gevallen en dan komt hij zelf met een voorbeeld van een gerucht uit Heerenveen… Als je zegt: ‘Ik ben in geen eeuwigheid in Heerenveen geweest’, dan kun je dat checken natuurlijk.”

Rob vervolgt: “Ik heb zijn naam ingetikt en Heerenveen en toen bleek dat hij in 2019 nog in Thialf is geweest. Bij mijn weten is dat in Heerenveen. In 2010 heeft hij met Guus Meeuwis in het sc Heerenveen-stadion op het podium gestaan… Het is heel onhandig van hem om zo’n voorbeeld te noemen en dan eigenlijk weer te jokken.”

Pr-strategie

Verslaggever Aran Bade vond het ook allemaal niet best. “Ik vind ook dat het geen kritisch interview was. Je moet dat een keer durven en willen als artiest. Als hij voor Jeroen Pauw of Eva Jinek had gekozen… Maar Linda die dan een soort open vraag had van die affaires van: ‘Wat wil je erover kwijt?’, dat is natuurlijk heel vrijblijvend. Dat miste ik vooral.”

“Het voelde als een pr-strategie, van: hoe gaan we dit in de markt zetten? Ook met die single daarna. Het doet echt afbreuk aan wat je wil bereiken.”

Bridget geeft mening

Bridget Maasland, die praktijkervaring heeft met schuinsmarcherende mannen, had ook een mening. “Weet je waar ik een beetje moeite mee heb? Ik heb sowieso moeite met: waarom moet hij überhaupt zijn verhaal doen? Maar oké, als je er dan voor kiest om je verhaal een keer te doen, doe dan ook echt een verhaal, doe dan een boekje open en vertelt inderdaad dan de waarheid. Wat heeft dit voor zin gehad?”

De meedogenloze Rob: “Ik zag tranen waarvan ik dacht: het was vooral zelfmedelijden en boetedoening. Het heeft voor het publiek niets opgeleverd, dus als hij echt een keer diep door het stof zou willen dan moet hij eigenlijk inderdaad dit interview overdoen met een Jeroen Pauw of een Eva Jinek.”

Of beter nog: misschien kan Marco in de voetsporen van de doorgezaagde lijsttrekkers nog even langs bij Mariëlle Tweebeeke van Nieuwsuur. Uiteindelijk zijn dit toch zaken van nationaal belang.

Bron: RTL

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending