Connect with us

Economie

Ilse de Lange (43) is het helemaal zat…. ‘Mijn kinderwens gaat mensen geen zak aan’

Gaat de zo vaak door Ilse de Lange geuite kinderwens nog in vervulling? Of heeft Ilse op haar 43ste haar kinderwens opgegeven? Dat gaat niemand dus iets aan! De vraag of ze nog altijd moeder wil worden stelt ze niet op prijs. ‘Mijn kinderwens gaat mensen geen zak aan.’

Sinds Ilse de Lange tien jaar geleden in Marie Claire zei: “Het lijkt me fantastisch om kinderen te krijgen. Bart en ik hebben het er vaak over” en ook “Mijn oudere broers hebben allebei kinderen en bij hen zie ik hoe mooi dat is” is er geen interview met de zangeres waarin het onderwerp baby’s niet ter sprake komt. en dat is Ilse de lange

Tien jaar geleden was De Lange er zich ervan bewust dat ze haar kinderwens niet al te lang kon uitstellen. “Als ik ergens lees dat een vrouw van 38 of 39 een kind heeft gekregen, denk ik: gelukkig, ik heb nog een paar jaar. Maar je moet maar hopen dat het überhaupt lukt natuurlijk.”

En gelukt is het nog altijd niet wat maakt dat Ilse nog altijd kinderwensvragen krijgt. En dat is ze op haar 43ste goed zat. ‘Ja, ik vind het heel vervelend dat iedereen ineens denkt daarover te mogen beginnen. Dat gaat mensen namelijk geen zak aan. Ik ben best een open persoon, maar dit is zo’n onderwerp waarvan ik denk: mensen hoeven niet alles van mij te weten. Op mijn leeftijd moet je jezelf continu verantwoorden, dat is niet fijn. Ik vind het ook een onbehoorlijke vraag. Je weet niet wat er speelt in iemands leven, dus laat het lekker bij stellen zelf liggen.’

War er ook op dit moment mag spelen in het leven van de zangeres ze heeft met haar Bart een stabiele relatie. ‘Dat is ook zo, godzijdank, ik heb écht een heel fijne, stabiele relatie, al zo’n 21 jaar. Gedoe of drama hebben we eigenlijk nooit; ik ben daar heel blij om. Natuurlijk is er in elke relatie weleens wat en gaan ook wij door fases heen. Maar daaronder zit zo’n dikke bodem, dat geeft ontzettend veel rust. Ik heb al zo’n grillig bestaan in de muziek, dan is het fijn om thuis een stevig anker te hebben. Omdat Bart en ik praktisch altijd bij elkaar zijn, hebben we ook niet de kans om uit elkaar te groeien. Hij is zo’n groot onderdeel van alles wat reilt en zeilt in mijn leven, mijn carrière is ónze carrière.’

‘We zien écht elkaars kracht. Bart is mijn tegenpool en daardoor vullen we elkaar ontzettend goed aan. Waar ik de initiatiefrijke, doordenderende energiebal ben, is hij heel rustig. Hij heeft heel veel geduld, dat moet misschien ook wel met iemand zoals ik. Ik jaag hem soms een beetje op, dan zeg ik: ‘Je hebt nu genoeg uitgesteld, ga het eens doen.’ En hij kan juist weer tegen mij zeggen: ‘Slaap er nog eens een nachtje over.’ Dat werkt, dat hebben we in al die jaren samen wel bewezen. Als ik lang van huis ben, mis ik hem nog altijd, dat is ook een goed teken. Zonder hem is alles toch een stuk minder leuk, dan denk ik: wat saai!’

Het is wel man Bart die maakt dat Ilse enigszins terughoudend is op sociale media. ‘Ik praat vrij makkelijk over mijn gevoel, maar ik weet goed waar mijn grenzen liggen, zowel in interviews als op social media. Dat heeft ook te maken met de wensen van mijn omgeving. Bart zit er bijvoorbeeld helemaal niet op te wachten dat ik ons huis film of allerlei privédingen op Instagram gooi. Zo van: kijk eens hoe leuk, Bart is nu aan het koken. Dat vindt hij echt verschrikkelijk, dus daarin bewaak ik ook zijn privacy. Ik denk dat het gezond is om niet zomaar alles op straat te gooien,’ zegt ze in Viva waarin ze geïnterviewd wordt over haar nieuwe album.

Bron: hollywoodhuizen

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending