Connect with us

Economie

Gerard Joling: ‘Verslaafde Gordon schold hele de cameraploeg verrot’

Gordon (52) heeft zich in de tijd van Joling & Gordon Over De Vloer vreemd gedragen, aldus Gerard Joling (61). Sinds de zanger weet dat Gordon toentertijd verslaafd was aan drank en cocaïne, vallen er een hoop puzzelstukjes op hun plek.

Het was lachen, gieren, brullen tijdens de opnames van het hilarische tv-programma. Maar Gordon was ook regelmatig in een andere bui. ‘Ik dacht wel eens: jeetje, hij kan ineens zomaar huilen in een dierentuin of in een keer een hele cameraploeg verrot schelden. Dan dacht ik: wat is dit joh? Dat had ik eerst helemaal niet door,’ zegt Gerard in de Shownieuws-serie Op de Gevoelige Plaat. ‘Later begreep ik – en dat heeft hij zelf natuurlijk ook gezegd – dat hij een verslaving had en cocaïne en drank gebruikte.’

Onder invloed

De zanger denkt ook dat veel mensen vergeten dat Gordon tijdens Joling & Gordon Over De Vloer vaak onder invloed was. In die tijd wist Gerard ook niks van de verslaving van de zanger. Sinds hij daarmee naar buiten is getreden, vallen er een hoop puzzelstukjes op hun plek voor Gerard.

Boos om biografie

Gerard sluit een nieuwe samenwerking met Gordon niet helemaal uit, maar hij zit er ook niet bepaald op te wachten. De zanger heeft op het moment niet de beste band met Gordon, mede door Gordons biografie. ‘Er zaten natuurlijk echt onwaarheden in en dat vond ik ontzettend jammer. Dat bleek ook wel, want hij heeft wel acht rechtszaken gehad met mensen die vonden dat er allemaal leugens in het boek stonden. Van Erik de Zwart tot zijn familie. Hij heeft dat recht moeten zetten. Ik heb het zo gelaten, ik vond het goed zo. Het zegt meer over hem denk ik dan over mij.’

Bron: Story

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending