Connect with us

Economie

Familie Bauer ‘ernstig ziek’ door corona

Het stel laat weten dat het goed met hen gaat. Dit weekend werd bekend dat Frans en Mariska Bauer beiden geveld zijn door corona, maar op Instagram laten ze gelukkig zien dat ze er prima mee omgaan. De familie Bauer is op dit moment te zien in de serie De Bauers: Bestemming Onbekend.

Frans en Mariska Bauer besmet met corona

Het coronavirus grijpt nog altijd flink om zich heen. Twee nieuwe besmettingen waren er dit weekend voor Frans en Mariska Bauer.

Het echtpaar zit al sinds vrijdag in quarantaine. Volgens RTL Boulevard zijn de besmettingen binnen het gezin begonnen bij de kinderen.

Milde klachten

Op Instagram heeft het stel een foto gepost waarin ze te zien zijn in relaxte kleding onder de lakens. In het bijschrift zet Frans: “Ook wij zijn helaas getroffen door Corona.

Het gaat gelukkig goed met ons. We hebben milde klachten. Bedankt voor alle lieve berichten en beterschapswensen”.

Ook in de reacties op de foto regent het beterschapswensen. Zo steken onder andere Patricia Paay, Edwin Smulders, en Danny de Munk het paar een hart onder de riem.

Bestemming Onbekend

Aankomende woensdag zijn Frans en Mariska echter weer gewoon te zien in hun nieuwe serie De Bauers: Bestemming onbekend.

Hierin trekken ze elke week naar een andere locatie waar ze een kijkje krijgen in bijzondere plekken en manieren van leven. De serie kon al op volop lovende reacties rekenen.

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending