Connect with us

Economie

Erica Meiland ontkent liefdesrelatie met privédetective Sander: tóch sprake van een neprelatie!

De relatie van Erica Meiland (57) en privédetective Sander van Betten (60) was van korte duur, bleek in de laatste aflevering van Chateau Meiland. Al krijgt het verhaal nu onverwachte wending: Erica ontkent dat ze ooit een setje is geweest met Sander.

Terwijl zowel Erica als Sander de relatie hebben bevestigd, ontkent de Chateau Meiland-ster nu dat er sprake was van een liefdesrelatie. ‘Zoals ik steeds heb aangegeven waren Sander van Betten en ik elkaar aan het leren kennen. D.w.z. informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak,’ verklaart ze aan Shownieuws.

Te veel verschillen

Van een relatie is nooit sprake geweest, claimt Erica. ‘En zal er ook niet gaan komen hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar. We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact.’

Relatie aangedikt

‘Een halfjaar geleden hebben Sander en ik elkaar leren kennen en hebben het erg leuk. In de serie is dit te volgen,’ zei de blondine toen Sander werd geïntroduceerd als haar nieuwe vriend. Het lijkt er daarmee sterk op dat de relatie is aangedikt om kijkers lekker te maken voor Chateau Meiland. Nu het seizoen is afgelopen, komt Erica er ineens mee dat de romance niets voorstelde.

Onthulling van relatie

Half maart onthulde Story dat Erica Meiland een liefdesrelatie heeft met Sander van Betten, een gerenommeerde privédetective uit Zwolle; beiden bevestigden hun romance. Vanaf dat moment was het gedaan met de anonimiteit van Sander, die gezien zijn werk natuurlijk het liefst een beetje in de luwte blijft.

Hardnekkige geruchten over neprelatie

Na de bekendmaking door Story van zijn relatie met Erica kwamen er meteen ook geruchten los. Boze tongen beweerden stellig dat de liefdesrelatie van Sander en Erica in scène is gezet om de kijkcijfers hoog te houden – de belangen zijn immers zeer groot voor de familie Meiland, die wat verdiensten aan hun bekendheid betreft hard op weg is de familie Kardashian van Nederland te worden. De overduidelijk geënsceneerde ‘achtervolging’ van Martien en dochter Maxime van Erica en Sander vormt een voedingsbodem voor zulke roddels. Daarnaast waren Erica en hij via de tv-producent van Chateau Meiland bekenden van elkaar. Nadat Story de geruchten voorlegde, ontkende Sander stellig dat hij een neprelatie had met Erica.

Bron: Story

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending