Connect with us

Economie

Drama voor Martien Meiland en Erica: ‘Flinke tegenslag!’

Tegenslag voor de Meilandjes! Meldde Erica Meiland eind februari dat hun Franse chateau onder voorbehoud verkocht was, blijkbaar denkt de familie inmiddels dat de Nederlandse koper afhaakt. Op de site waar het kasteel aangeboden wordt voor net geen miljoen valt namelijk vandaag te lezen: ‘Op internet wordt veel gezocht of Chateau Marillaux oftewel Chateau Meiland verkocht is. Dat is niet het geval. Het kasteel is nog niet verkocht en is dus nog beschikbaar voor een koper’.
Eind februari vertelde Erica Meiland aan tafel bij Jinek dat het Franse kasteel van de familie Meiland onder voorbehoud verkocht was. “De koper is een Nederlander. We hebben vanmorgen de handtekening gezet”, aldus Erica Meiland, die toegaf opgelucht te zijn, maar ook een slag om de arm hield over de verkoop. “,Ja, maar ik vind pas dat het echt is als het echt verkocht is.”

Het bekende Chateau Marillaux, het decor van de eerste seizoenen van hun realityserie Chateau Meiland, stond toen al sinds juni 2020 te koop. De familie vroeg er in eerste instantie 1,25 miljoen euro voor, maar verlaagde de vraagprijs later naar 998.000 euro.

Het chateau draagt de naam “Chateau Marillaux” en staat niet op Funda, maar wel op www.benb-tekoop.nl: het grootste portal voor Nederlandse en Belgische kopers, verkopers en makelaars van Bed and Breakfasts en kleine hotels in het buitenland.

De economische crisis maakt ook dat het nu te koop staande kasteel van de Meilandjes waarschijnlijk ook niet de door de familie verlaagde vraagprijs van net geen miljoen zal opleveren nu de koper die dat bedrag wilde neertellen blijkbaar is afgehaakt. De helft van dat bedrag lijkt, als er al een koper te vinden is, reëler. De prijs van net geen miljoen is overigens inclusief meubelen, zwembad/terras meubilair, zitmaaier en zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies, wasmachines e.d.

Het door Martien Meiland (58) en vrouw Erica (57) gekochte Chateau Marillaux, door de Meilandjes als eerbetoon vernoemd naar de familie die het kasteel sinds 1886 in haar bezit heeft gehad, is namelijk bepaald niet het enige kasteel dat te koop staat inde streek rond Limoges in midden-Frankrijk. In een straal van 50 kilometer rond Beynac het dorpje waar kasteel van de Meilandjes onder valt staan heel wat kastelen vanaf 190.000 euro te koop.

Het maakt dat de familie Meiland moet vrezen dat hun Chateaux Marillaux van de hand zal gaan voor niet veel meer dan de 400.000 euro die Martien Meiland zegt te hebben geïnvesteerd.

Probleem bij de verkoop is, zo weet de familie dan ook al, dat het kasteel door de Meilandjes maar voor een klein deel verbouwd is en de toekomstige eigenaren nog veel kosten staan te wachten, want het dak en deels de elektriciteit zijn aan vernieuwing toe. Dat het kasteel niet geïsoleerd is en de ramen geen dubbel glas waardoor het in de winter binnen vaak net zo koud is als buiten zijn en de stookkosten extreem hoog zijn is dan nog maar een detail. Het maakt dat regionale makelaars de verkoopprijs van het kasteel schatten op tussen de 5 en 6 ton. en dat is fors minder dan de door de familie gevraagde 998.000 euro, Dat bedrag lijkt dan ook ‘beetje’ aan de hoge kant…

Waarom de Nederlandse koper waarover Erica Meiland eind februari bij Jinek verhaalde waarschijnlijk is afgehaakt is onduidelijk, maar dat de Meilandjes er weinig vertrouwen in hebben dat die Nederlander met een miljoen over de brug komt om het kasteel te kopen is zonneklaar. Wat dat betreft is de tekst op de verkopende site www.benb-tekoop.nl zonneklaar. Op internet wordt veel gezocht of Chateau Marillaux oftewel Chateau Meiland verkocht is. Dat is niet het geval. Het kasteel is nog niet verkocht en is dus nog beschikbaar voor een koper. Ben je serieus geïnteresseerd? Neem dan contact op met de contactpersoon van familie Meiland-Renkema: Marja de Moel via +31 6 44886341 of marjademoel@gmail.com.

Bron: hollywoodhuizen

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending