Connect with us

Economie

Beau van Erven Dorens onder vuur door kijkers: “Blijf gewoon thuis”

Er is grote kritiek geuit op Beau van Erven Dorens. Dit komt omdat hij niet in quarantaine is gegaan nadat hij in contact is geweest met iemand met corona.

Kees Tol was afgelopen donderdag te gast in de talkshow. Hij bleek later besmet te zijn met het virus. Beau is maandag negatief getest en gaat niet in quarantaine. Hij was dus alsnog te zien in het programma.

RTL Boulevard vindt dit geen goede keuze. Felix van der Wissel (huisarts) zegt: “Je kan zeggen: ja hij is nu nog negatief, maar de afspraak is gewoon na 5 dagen testen. En die regels gelden net zo goed voor Beau als dat ze voor jou of voor mij gelden. Heel leuk om het zo te interpreteren en iemand gewoon een praatprogramma te laten presenteren, maar regels zijn regels. Ik zou Beau adviseren om toch gewoon thuis te blijven.”

Rob Goossens zegt:. “Ik had hem vanavond lekker thuis gelaten. Je ziet dat iedereen het moeilijk heeft met het naleven van de regels. Als je dan op zo’n belangrijke plek ook gaat zeggen van: ja weetje, ik doe even een testje en dan ga ik er gewoon weer zitten, dan voed je alleen maar het idee dat het totaal niet meer belangrijk is. Je had hier juist een statement kunnen maken door er Eva Jinek neer te zetten. Dan had je wel kunnen laten zien dat je het serieus meent en die kans hebben ze gemist.”

Diederik Jekel zegt dat het niet verplicht is om in Beau zijn situatie in quarantaine te gaan: “Ik ben het wel eens met Felix en Rob. Je kan een voorbeeldfunctie nemen en daar is niet voor gekozen. Maar technisch gezien doen ze helemaal niks verkeerd.”

Bron: RTL Boulevard

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending