Connect with us

Economie

Breaking: Eva Jinek is zwanger (maar weet ze dat zelf ook?)

Heeft de terugkeer op de late vanavond van Humberto Tan iets te maken met de zwangerschap van Eva Jinek?

Het gerucht dat Eva Jniek zanger zou zijn van haar tweede kind werd gevoed door tv-kenner Rob Goossens. Hij zei in RTL Boulevard: “Het is ook fijn om een presentator achter de hand te houden als er iets zou gebeuren met een van de anderen. Misschien dat ze iets weten wat wij nog niet weten”, meldde hij.

Reden voor presentatrice Bridget Maasland het zwangerschapsvuurtje nog even op te stoken. “Oh, waar doel je op? Iets bij een vrouw? Nou, uhum, we moeten door, want we hebben helemaal geen tijd meer. Dankjewel, Rob!” En dus werd Jinek zwanger verklaard zonder dat het woord zwanger viel. Jinek extra vroeg terug op tv

Wat de geruchten dat Jinek zanger zou zijn voedt is dat zij op 4 januari het stokje alweer overneemt van Beau van Erven Dorens op de late avond, terwijl Beau nog maar twee, van de gebruikelijke, drie maanden te zien is geweest.

RTL liet eerder deze week weten dat Beau van Erven Dorens in de lente weer terugkeert op de late avond en de teruggekeerde Humberto de hele zomer voor zijn rekening gaat nemen. Eva keert pas weer in september terug op de late avond van RTL 4. Alle tijd dus voor een bevalling…

Bij de geboorte van zoon Pax in september 2018 presenteerde Jinek tot vlak voor haar bevalling nog haar late night-hsow. Op Nieuwjaarsdag 2019 keerde moeder Eva terug op de buis. “We hebben afgesproken dat Dexter, die freelancer is, de eerste vier maanden thuisblijft”, liet ze toen weten.

De terugkeer van Humberto Tan, hij presenteerde 2013 tot 2018 de talkshow o de late avond bij RTL, mag opmerkelijk genoemd worden. Hij vertrok nadat zijn affaire met Dionne Stax was uitgelekt en zijn kijkcijfers naar beneden vlogen. Bij RTL denkt men blijkbaar dat de kijker Tan die misstap heeft vergeven.

De ‘zwangere’ Eva Jinek laat in het persbericht weten: “Fantastisch dat Humberto er ook bij komt! Met zijn jarenlange ervaring en charme is hij de perfecte toevoeging aan ons team. En dat hij de personality heeft die bij een echte late night talkshow hoort, heeft hij natuurlijk allang bewezen. Ik ben heel blij dat hij ja heeft gezegd!”

En Beau van Erven Dorens: “Fijn om Humberto erbij te hebben! Hij is een sfeermaker met een enorme ervaring. Hij heeft de talkshow jaren terug opnieuw uitgevonden bij RTL 4 en kent het klappen van de zweep.”

Lees verder

Economie

Gommers over versoepelingen: ‘Mark Rutte doet valse beloftes!’

Volgens Diederik Gommers, voorman van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, kan er pas versoepeld worden als alle zestigplussers gevaccineerd zijn. Dat vertelde de ic-arts in de talkshow Op1.

Het kabinet kondigde dinsdag aan dat ze de eventuele versoepelingen nu week per week gaan evalueren. Gommers vindt echter: “Wat Mark Rutte belooft, kan hij niet waarmaken.”

Volgens Gommers komt de daling van het aantal besmettingen pas in mei. De ic-arts vraagt zich hardop af: “Waarom zegt ie dan we gaan het eind volgende week weer bekijken. Dan moet er een wonder gebeuren.”

Lees verder

Economie

André Hazes en Sarah maken het officieel: ‘Trouwen?’

Het hoge woord is eruit: André Hazes heeft toegegeven ‘gek’ te zijn op influencer Sarah van Soelen. Nu de volgende stap: het officieel maken van hun relatie. Of hebben zij dit zojuist op Instagram gedaan?

Het was geen grote verrassing dat André als een blok bleek te zijn gevallen voor de 25-jarige influencer. Direct na de breuk met Monique gaf hij toe ‘goede vrienden’ te zijn met Van Soelen, en de geruchten gingen dat de twee al langere tijd een affaire hadden.

Instagram
Op Instagram vliegen de flirterige berichten van Sarah en Dre je om de oren. Zo plaatste André afgelopen weekend voor het eerst een video waarop hij samen met Sarah te zien was. Het stel gierde het uit van het lachen en keken gelukzalig de camera in. Een beeld dat Dre niet voor zich kon houden en deelde met zijn bijna één miljoen volgers…

Ook Sarah kan er wat van. Regelmatig plaatst zij Instagram story’s waarop te zien is dat de zanger gezellig bij haar thuis is, of samen de Paasdagen doorbrengen.

Elvis
Afgelopen dagen moeten enorm zwaar zijn geweest voor de tortelduifjes, aangezien André een paar dagen doorbracht op Ibiza. Zónder Sarah.

Het stel moest duidelijk maken aan hun honderdduizenden volgers dat er geen minuut voorbij gaat zonder dat zij aan elkaar denken.

Zo plaatste Sarah gisteravond een foto van Elvis en zijn vrouw, en schrijft erbij: ,,Soulmates”. In eerste instantie zou je denken dat dit wijst op de relatie van Elvis en diens vrouw, maar niets is minder waar.

Rond hetzelfde tijdstip plaatste Dre namelijk óók een foto van Elvis en zijn vrouw. Hierbij schrijft hij: ,,Always on my mind”, wat in het Nederlands vertaald betekent: ‘Altijd in mijn gedachten’.

Het kan niet anders dat de tortelduifjes hiermee elkaar de liefde bewijzen. Van een geheime relatie is echter geen sprake meer: iedereen mag weten hoe gek André en Sarah op elkaar zijn…

Lees verder

Economie

‘Marco Borsato en Leontine komen weer bij elkaar’

Marco Borsato geeft niet op. De zanger doet er naar verluidt alles aan om het hart van zijn ex-vrouw Leontine weer te veroveren. En dat lijkt te lukken…

Marco en Leontine gingen na een huwelijk van bijna 22 jaar uit elkaar, vanwege aanhoudende relatieproblemen. Het bleek dat de zanger regelmatig een scheve schaats reed, iets wat het huwelijk opbrak. Onlangs schoof Marco aan bij Linda’s Wintermaand en trok hij het boetekleed aan. Nu lijkt het erop dat zijn spijtbetuigingen het gewenste effect hebben…

Liefde
Weekblad Story sprak een goede vriend van het stel, die vertelt dat Marco bezig is met een charmeoffensief. ,,Hij is zorgzaam en lief voor Leontine, hij maakt haar net als vroeger vaak aan het lachen, hij kookt voor haar. En Leontine waardeert dat”, vertelt de goede vriend van het stel. ,,Ze is een vrouw die in alles wil voelen dat ze door haar geliefde gewaardeerd wordt, en op handen gedragen.

Volgens de insider krijgt Leontine nu van Marco wat zij al die jaren heeft gemist. ,,Daar schortte het in de moeilijke jaren van hun huwelijk nogal aan. Marco en Leontine groeiden uit elkaar en gingen daar anders mee om. Waar hij zijn heil zoals bekend buiten de deur zocht, focuste zij zich op haar gezin.”

Hereniging
Volgens de bron zit er een hele dikke kans in dat Leontine Marco weer zal toelaten in haar leven. ,,Nu de kinderen groot zijn mist ze natuurlijk een stuk genegenheid in haar leven. En het is binnen de vriendenkring geen geheim dat ze die het liefst van Marco zou krijgen…”

Het is duidelijk dat de vriendenkring van het voormalige stel niets liever wilt dan dat ze weer bij elkaar komen. ,,We hopen echt dat het Marco en Leontine lukt elkaar definitief terug te vinden. Ze horen gewoon bij elkaar!”

Lees verder

Trending