Connect with us

Economie

Bart Ettekoven: ‘Meilandjes zijn oplichters’

Weekend-hoofdredacteur Bart Ettekoven heeft uitgehaald naar de familie Meiland. Reden de verkoop van het Franse chateau. Volgens de familie is de, verlaagde vraagprijs, van €998.000, zeker reëel. Ettekoven beschuldigd de familie een bouwval te verkopen voor een veel te hoge prijs.

Aanleiding voor de uithaal in SBSShownieuws, waar de hoofdredacteur van Weekend opdraaft als deskundige is het interview van Maxime Meiland in De Telegraaf, waarin Maxime zegt dat de vraagprijs voor het kasteel niet te hoog is. “Nee, ik denk het niet We hebben thuis natuurlijk overlegd of we toch zouden zakken. Mijn gevoel was nee, omdat ik het nu toch te goedkoop vind. We willen ervan af is misschien niet helemaal goed gezegd, maar op een gegeven moment moet je wat gaan doen, dus dan moet je zakken.”

Volgens Maxime is het kasteel pico bello. “Papa en mama zijn er laatst geweest, maar alle elektra is nieuw, er zijn allemaal septic tanks, je koopt gewoon echt een goed gebouw. Ook al zeggen sommige mensen van: ‘Er zit een behangetje op’, maar dat is echt niet waar.”

Bart Ettekoven spreekt er schande van de beweringen van Maxime. Hij vindt dat de familie een ‘bouwval’ voor net geen miljoen in de aanbieding heeft. “Wat zij zegt staat lijnrecht tegenover wat we op televisie zien, want als je daar drie keer hoest, dan vallen er drie lampen van het plafond af. Als er een lekkage is, wordt er even overheen geschilderd, maar de lekkage wordt niet opgelost,” aldus Ettekoven in Shownieuws.

Ook Maxime’s ‘Je koopt gewoon echt een goed gebouw’ trekt hij in twijfel gezien het klustalent van papa Martien. “Ik wil niet heel vervelend zijn, maar door die soap hebben we Martien daar zien klussen. Ze moet dan niet zeggen dat het daar allemaal tiptop en goed onderhouden is. We hebben het allemaal gezien.”

Volgens de Weekend-hoofdredacteur ligt de reële vraagprijs tussen de 500.000 à 600.000 euro. “Dat is veel realistischer’, vindt Ettekoven.

Lees verder

Economie

Gommers over versoepelingen: ‘Mark Rutte doet valse beloftes!’

Volgens Diederik Gommers, voorman van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, kan er pas versoepeld worden als alle zestigplussers gevaccineerd zijn. Dat vertelde de ic-arts in de talkshow Op1.

Het kabinet kondigde dinsdag aan dat ze de eventuele versoepelingen nu week per week gaan evalueren. Gommers vindt echter: “Wat Mark Rutte belooft, kan hij niet waarmaken.”

Volgens Gommers komt de daling van het aantal besmettingen pas in mei. De ic-arts vraagt zich hardop af: “Waarom zegt ie dan we gaan het eind volgende week weer bekijken. Dan moet er een wonder gebeuren.”

Lees verder

Economie

André Hazes en Sarah maken het officieel: ‘Trouwen?’

Het hoge woord is eruit: André Hazes heeft toegegeven ‘gek’ te zijn op influencer Sarah van Soelen. Nu de volgende stap: het officieel maken van hun relatie. Of hebben zij dit zojuist op Instagram gedaan?

Het was geen grote verrassing dat André als een blok bleek te zijn gevallen voor de 25-jarige influencer. Direct na de breuk met Monique gaf hij toe ‘goede vrienden’ te zijn met Van Soelen, en de geruchten gingen dat de twee al langere tijd een affaire hadden.

Instagram
Op Instagram vliegen de flirterige berichten van Sarah en Dre je om de oren. Zo plaatste André afgelopen weekend voor het eerst een video waarop hij samen met Sarah te zien was. Het stel gierde het uit van het lachen en keken gelukzalig de camera in. Een beeld dat Dre niet voor zich kon houden en deelde met zijn bijna één miljoen volgers…

Ook Sarah kan er wat van. Regelmatig plaatst zij Instagram story’s waarop te zien is dat de zanger gezellig bij haar thuis is, of samen de Paasdagen doorbrengen.

Elvis
Afgelopen dagen moeten enorm zwaar zijn geweest voor de tortelduifjes, aangezien André een paar dagen doorbracht op Ibiza. Zónder Sarah.

Het stel moest duidelijk maken aan hun honderdduizenden volgers dat er geen minuut voorbij gaat zonder dat zij aan elkaar denken.

Zo plaatste Sarah gisteravond een foto van Elvis en zijn vrouw, en schrijft erbij: ,,Soulmates”. In eerste instantie zou je denken dat dit wijst op de relatie van Elvis en diens vrouw, maar niets is minder waar.

Rond hetzelfde tijdstip plaatste Dre namelijk óók een foto van Elvis en zijn vrouw. Hierbij schrijft hij: ,,Always on my mind”, wat in het Nederlands vertaald betekent: ‘Altijd in mijn gedachten’.

Het kan niet anders dat de tortelduifjes hiermee elkaar de liefde bewijzen. Van een geheime relatie is echter geen sprake meer: iedereen mag weten hoe gek André en Sarah op elkaar zijn…

Lees verder

Economie

‘Marco Borsato en Leontine komen weer bij elkaar’

Marco Borsato geeft niet op. De zanger doet er naar verluidt alles aan om het hart van zijn ex-vrouw Leontine weer te veroveren. En dat lijkt te lukken…

Marco en Leontine gingen na een huwelijk van bijna 22 jaar uit elkaar, vanwege aanhoudende relatieproblemen. Het bleek dat de zanger regelmatig een scheve schaats reed, iets wat het huwelijk opbrak. Onlangs schoof Marco aan bij Linda’s Wintermaand en trok hij het boetekleed aan. Nu lijkt het erop dat zijn spijtbetuigingen het gewenste effect hebben…

Liefde
Weekblad Story sprak een goede vriend van het stel, die vertelt dat Marco bezig is met een charmeoffensief. ,,Hij is zorgzaam en lief voor Leontine, hij maakt haar net als vroeger vaak aan het lachen, hij kookt voor haar. En Leontine waardeert dat”, vertelt de goede vriend van het stel. ,,Ze is een vrouw die in alles wil voelen dat ze door haar geliefde gewaardeerd wordt, en op handen gedragen.

Volgens de insider krijgt Leontine nu van Marco wat zij al die jaren heeft gemist. ,,Daar schortte het in de moeilijke jaren van hun huwelijk nogal aan. Marco en Leontine groeiden uit elkaar en gingen daar anders mee om. Waar hij zijn heil zoals bekend buiten de deur zocht, focuste zij zich op haar gezin.”

Hereniging
Volgens de bron zit er een hele dikke kans in dat Leontine Marco weer zal toelaten in haar leven. ,,Nu de kinderen groot zijn mist ze natuurlijk een stuk genegenheid in haar leven. En het is binnen de vriendenkring geen geheim dat ze die het liefst van Marco zou krijgen…”

Het is duidelijk dat de vriendenkring van het voormalige stel niets liever wilt dan dat ze weer bij elkaar komen. ,,We hopen echt dat het Marco en Leontine lukt elkaar definitief terug te vinden. Ze horen gewoon bij elkaar!”

Lees verder

Trending