Connect with us

Economie

Boerin Steffi doet schokkende onthulling over Yvon Jaspers!

De tweede naam van het kindje dat boerin Steffi en haar vriend Roel is Yvon, vernoemd naar Yvon Jaspers. De presentatrice is mede verantwoordelijk voor de liefde die is opgebloeid tussen Steffi en Roel in Boer zoekt Vrouw. Steffi doet nu een bizarre onthulling waaruit blijkt hoe hecht de band tussen haar en Yvon écht is.

Twee uur na bevalling
In RTL Boulevard zegt Steffi het volgende: ,,Yvon is de eerste die Sterre gezien heeft. Mijn ouders hebben haar pas ’s avonds gezien’. De presentatrice stond al twee uur na de bevalling aan het ziekenhuisbed! De kersverse opa en oma stonden op stonden op dat moment dus niet op de eerste rij. Steffi vind het niet zo gek dat het zo gebeurde. ,,Je leeft in een of andere achtbaan en toen vond ik het heel normaal dat zij er al was.”

Broer of zus
Eind januari beviel Steffi van haar eerste kindje. De volledige naam van het meisje is Sterre Yvon Madelon. Steffi en Roel zitten nog steeds op een roze wolk en verklappen aan RTL Boulevard zelfs dat ze heel graag nog een kindje willen. Steffi heeft namelijk een goede band met haar broer en zus en gunt het Sterre ook om zo’n band te ervaren.

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen geeft het toe: ‘We hebben coke gebruikt’

Aanstaande woensdag zal er een groot interview verschijnen in de Beau Monde met Sarah van Soelen. Hier zal ze openlijk praten over haar verslaving aan het bekende witte poeder en ze zal ook ingaan op haar status met Andre Hazes.

Wij hebben al een deel van het interview kunnen inzien en daaruit kregen we toch het gevoel dat Andre Hazes zijn ex Sarah aan het lijntje probeert te houden.

Het schijnt namelijk dat Andre aan Sarah heeft verteld dat hij tijd nodig heeft om ‘dingen’ te verwerken. Zo heeft Andre ook de breuk aan Sarah aangekondigd. Andre heeft het een soort van uitgemaakt door te zeggen dat hij dingen moet verwerken. Volgens Sarah is er dus geen ander in het spel en of ruzie tussen hun. En geeft ze hem de ruimte om deze ‘dingen’ te verwerken.

Dus of Sarah heeft een enorm bord voor haar kop of Andre heeft het inderdaad een beetje in het midden gelaten en Sarah op een zijspoor gezet om te kijken of het nog goed kan komen met Monique. Mocht dit niet het geval zijn dan zou het zomaar kunnen dat Andre terugkeert bij Sarah.

Verder geeft ze ook toe in het interview dat ze coke heeft gebruikt en hoe dit haar leven heeft beïnvloed. Wij vragen ons wel af of Andre en Monique blij zullen zijn met het interview. Volgens de journalist zal dit voorlopig Sarah haar laatste interview zijn.

Lees verder

Economie

Er komt vanavond een sneeuwstorm aan: hier gaat het wit worden

Gisteren hebben we jullie al laten weten dat het vanaf dinsdag flink kan gaan sneeuwen. De sneeuw zal vanaf vanavond/vannacht al naar beneden gaan dwarrelen.

In de nacht van maandag op dinsdag (vanavond dus) kan het flink gaan sneeuwen in Nederland.

Vooral op plekken als de Veluwe wordt een flink bak verwacht en heel midden Nederland heeft hier ook kans op. Ook in Leeuwarden – Utrecht – Tilburg is de kans groot dat je vanavond al wat uit de lucht ziet vallen. Er wordt een pak sneeuw van 1 – 3 centimeter verwacht.

,,In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten”, zegt Wouter van Bernebeek van Weerplaza.

Maar dat is nog niet alles want er is code geel ingesteld. Morgen (dinsdag) zullen we de sneeuw helaas al snel zien verdwijnen aangezien het ongeveer 5 graden zal worden maar diezelfde avond wordt er weer sneeuw verwacht. De rest van de week is er ook kans op sneeuw maar dat kan ook zorgen voor extra gladde wegen omdat het in de nacht flink kan gaan vriezen.

Lees verder

Economie

EOTB-Dusty Taconis deelt schokkende beelden van na zijn zware ongeluk

Zo’n half jaar geleden kwam Dusty Taconis in een kunstmatige coma terecht, nadat hij betrokken raakte bij een heftig scooterongeluk. Inmiddels gaat het een heel stuk beter met de Ex On The Beach-ster, maar hij is vandaag de dag nog altijd aan het herstellen van zijn verwondingen. Op social media heeft Dusty nu voor het eerst foto’s gedeeld van hoe heftig zijn verwondingen eruit zagen.

Dusty heeft op Instagram een Q&A met zijn volgers gedaan. Hier kreeg hij veel vragen over het ongeluk en hoe het nu echt met hem gaat. Hij deelde enkele heftige foto’s die vlak na het incident zijn gemaakt. Zo zien we onder meer de gevolgen van een zware hersenoperatie, die een groot litteken op zijn hoofd heeft achtergelaten.

”Het is een grote klap geweest, maar iedereen moet blij zijn dat je elke dag weer wakker wordt.” schrijft Dusty bij de foto. Soms loopt hij nog wel tegen dingen aan in zijn herstel, maar volgens de realityster is een positieve mindset de key.

Bron: Love & Reality

Lees verder

Trending