Connect with us

Heftig

Vrouw ontvangt eng briefje van PostNL bezorger

Sinds het begin van de coronacrisis is men massaal online kleding en andere producten gaan bestellen. Met een paar klikken op het web heb jij je favoriete producten al thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Echter zal déze vrouw voorlopig even niks meer bestellen, want zij heeft namelijk minder goede ervaringen aan een van haar pakketjes overgehouden.

De desbetreffende vrouw was niet thuis op het moment dat haar pakketje bezorgd werd. De pakketbezorger heeft het pakketje daarom afgegeven bij de buren en liet een briefje achter. Nu komt het enge, want de postbezorger had namelijk het volgende op het briefje geschreven. “Jammer weer, kan ik je niet bewonderen… voor nu.”

De vrouw reageerde geschokt op het berichtje en plaatste er een foto van in haar Instagram Stories. “Wanneer je de deur niet meer open durft te doen. Omdat je een enge postbode hebt.” Oei…

Lees verder

Heftig

Vriend Samantha de Jong plotseling overleden

Samantha de Jong heeft vandaag onverwachts afscheid moeten nemen van haar vriend en de vader van haar jongste kindje. Dit meldt de realityster op Instagram. ‘Hou van jou lieve schat, zomaar ineens ben je overleden’,

Ze verteld verder: ‘Ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent’. Over de toedracht is nog niets bekend. ‘Ik heb je geholpen maar niks hielp’, zegt Samantha de Jong over de situatie. ‘De artsen en de politie namen het over en daar lag je schat. Je zal voor altijd bij me blijven.’

In het begin van dit jaar zei Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, opnieuw de liefde te hebben gevonden bij Gelmore. De nieuwe relatie volgde kort op de heftige breuk met Gerrit, over wie ze aanvankelijk zei dat haar jongste kindje van hem was. Ook daar kwam ze later op terug: Gelmore zou de echte vader van de spruit zijn.

In maart bezegelden De Jong en haar kersverse vriend de liefde met een tattoo; zij zijn naam op haar decolleté en hij haar naam in zijn nek.

Lees verder

Heftig

Sterkte: Jan Dulles: “Ik liep naar buiten toe en gaf een paar harde klappen op de deur”

Als er 1 ding is waar ik wel echt goed in ben, dan is het vakantie vieren. Dat wás ik tenminste altijd. Maar ook dat wordt anders met een kind. Ik ging om te beginnen vaak naar ‘adults only’-hotels. Als ik met mijn boek bij het zwembad lag, wilde ik niet gestoord worden door gierende kinderen of een bal tegen mijn ballen. Ik besef dat ik nu niet meer kan kijken naar ‘adults only’- hotels. Het werd een all-in resort, 5 dagen op Mallorca.

Ik liep naar buiten

In de week ernaartoe hadden we het zo druk dat Caroline en ik allebei ziek werden. Alleen James leek deze dans te zijn ontsprongen. Tot hij de dag van vertrek jammerend en zwetend wakker werd. Koorts. Dat arme ventje. Er kon geen lachje meer vanaf. En toen moesten we naar Schiphol met ’m. Topdrukte. Huilend het vliegtuig in. Als ik érgens altijd een hekel aan had, dan was het aan huilende kinderen in het vliegtuig… en nu dit.

Regen regen en nog eens regen…

Op Mallorca regende het pijpenstelen en we hadden alleen maar korte broeken mee. Onze kamer was zodanig gebouwd dat er geen zonlicht naar binnen kwam en de muren waren van karton. We konden de gesprekken van de mensen in de kamer naast ons letterlijk verstaan. Wat eten dan maar. Maar ach, wat heb ik een hekel aan buffet-restaurants. Sorry als dit decadent wegleest, maar ik kan het niet verdragen. Borden die zó vol worden gestapeld dat het lijkt alsof de mensen met Wedden Dat meedoen. Brrrrrr. ‘Weetjewat…’ zei ik, rillend van de kou, ‘we gaan gewoon slapen en hopen dat het morgen zonnig is en James is opgeknapt.’

Die avond laat werden we opgeschrikt door nieuwe buren. Duitsers. Ze waren net gearriveerd en gingen luid pratend met koffers en deuren gooien. We waren alledrie klaarwakker. James natuurlijk weer huilen. Op een gegeven moment gingen ze de kamer uit – naar de bar waarschijnlijk – en wij vielen weer in slaap.

Vakantie gered

Heel veel later kwamen ze terug. Ruziënd, het was midden in de nacht. En het stopte niet. James werd jammerend wakker en mijn stoppen sloegen door. Ik stond op en in gedachten zei ik tegen James: ‘Opzij, want pappa gaat dit varken aan ’t spit rijgen’. Ik liep naar buiten en gaf een paar harde klappen op hun deur en vervolgens op de man die hem opendeed… Ergens in de verte hoorde ik mijn naam roepen. Caroline maakte me wakker. Het is ochtend en ze zit naast me op het bed met James in haar armen. Hij lacht weer met zijn prachtige pretoogjes en de zon schijnt uitbundig. Het werden vier fantastische dagen. Mallorca… aanrader voor gezinnen met kinderen.

Lees verder

Heftig

Goedele Liekens deelt slecht nieuws over haar gezondheid, Sterkte

Wat een verschrikkelijk nieuws voor Goedele Liekens. Op Facebook vertelt de presentatrice dat ze is gediagnosticeerd met huidkanker, een melanoom. Ze laat ook weten dat het behandelbaar is, maar dat ze wel een stapje terug doet uit de media en politiek.

Goedele Liekens deelt slecht nieuws

In de Facebook-post vertelt Goedele dat ze een tijdje terug een rare vlek heeft laten weghalen. “Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden. Helaas te laat: de kankercellen hadden zich een weg ìn mijn lichaam gevonden en zaten reeds in de klieren. Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ‘Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Behandelbaar

De seksuoloog laat verder weten dat ze geluk heeft omdat het behandelbaar is. Toch heeft ze goede en minder goede dagen. “Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is”, vervolgt ze. “Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Halverwege de trap moeten stoppen eer je boven in je bed gekropen raakt, slap en koortsig in de zetel verward. Lotgenoten kennen het.”

Lees verder

Trending