Connect with us

Populair

Wauw: Autoverkoper verkoopt Kerstboom voor €16.000,- met grátis Suzuki Swift!

Nederland is weer in lockdown en alle niet-essentiële winkels moeten dicht. De HEMA en Action mochten wel eventjes open omdat ze voor 30% aan essentië;le producten verkochten. Dat is nu bijgesteld naar 70%, ze moeten dus weer dicht. Maar ook autoverkopers moeten dus dicht.

Kerstboom voor €16.000

Deze autoverkoper heeft een maas in de wet gevonden. Je mag namelijk nog wel in de buitenlucht dingen verkopen zoals bloemen, planten én natuurlijk kerstbomen. Daarom hebben ze nu een prachtige aanbieding op de parkeerplaats staan.

Kerstboom kopen met gratis Suziki Swift

Deze kerstboom kost je namelijk 16.000 euro. Klinkt heel duur, maar je krijgt er gewoon een Suzuki Swift bij met maar 5000 kilometers op de teller. Koopje dus:

Lees verder

Populair

Zien: Melissa! “Ik was het makkelijkste meisje van de klas, alle jongens deden mij!”

Programma waarin oud-klasgenoten elkaar weer sinds lange tijd ontmoeten. Herinneringen worden opgehaald aan de schooltijd. Maar we staan vooral stil bij de vraag hoe het de klasgenoten daarna is vergaan in het leven.

Alle jongens deden mij

Iedereen kan zich natuurlijk nog wel dat ene meisje herinneren: ‘Het makkelijkste meisje van de klas’. En ja, Melissa was diegene blijkbaar. En die titel draagt ze vol trots!

Melissa was het makkelijkste meisje van de klas

Melissa Schopman was schijnbaar het meest populaire meisje van de klas en dat was uiteraard niet zonder reden als we haar oud-klasgenootjes zo horen:

 

Lees verder

Populair

Wauw: Vrouwen met deze sterrenbeelden hebben in 2021 veel geluk in de liefde

2020 was nou niet echt het jaar dat ons veel geluk en blijdschap heeft gebracht. Op naar 2021! Een jaar met hopelijk héél veel liefde. Voor vrouwen met deze 4 sterrenbeelden is die kans groot.

Wauw

2021 wordt het jaar van verandering voor alle sterrenbeelden, maar een aantal sterrenbeelden hebben de planeten aan hun kant en zijn volgend jaar de geluksvogels. Voor Ram, Leeuw, Maagd en Steenbok in een relatie wordt 2021 een steengoed jaar.

Ram

2021 wordt spannend in de liefde voor de Ram. Vanaf het begin van de zomer tot augustus heeft Ram de kans om een nieuwe liefde te vinden. Die vlam kan weleens uitgroeien tot een vaste relatie. Ram die al een relatie heeft maar nog niet getrouwd is, wil daar in die periode heel graag verandering in brengen. Want alle Rammen (her)ontdekken in 2021 de spanning in hun relatie.

Leeuw

Voor vrouwen met sterrenbeeld Leeuw wordt 2021 ook een goed jaar in de liefde. Zij hebben volgens de sterren dit jaar de kans om de liefde van hun leven te ontmoeten. Voor Leeuwen die al een gelukkige relatie hebben, wordt de kinderwens in 2021 alleen maar sterker.

Maagd

Vrouwen met het sterrenbeeld Maagd moeten geduld hebben tot augustus, maar vanaf die maand zullen zij veel geluk hebben in de liefde. Heb je jouw liefde al gevonden? Dan zal jouw partner in die tijd ineens met plannen bezig waarvan je dacht dat het nóóit zou gaan gebeuren.

Steenbok

Het wordt een heerlijke zomer vol liefde voor Steenbok. Althans, voor Steenbok die al een relatie heeft. De relaties van Steenbok die beginnen in de zomermaanden zullen wel wat onrustig verlopen. De kans dat deze relaties dat overleven, is klein. Single Steenbokken kunnen deze tijd beter in een studie of carrière steken.

Bron: Wisehoroscope, Libelle Beeld: iStock

Lees verder

Populair

Zien: Er wordt weer volop gefeest in Wuhan!

Wuhan in China – Coronavirus Ground Zero – is aan het leren om weer te feesten, bijna een jaar nadat miljoenen mensen aan het begin van de Covid-19 pandemie werden opgesloten.

Wuhan

Het nachtleven in de Wuhan is weer in volle gang bijna zeven maanden nadat de stad haar strenge lockdown heeft opgeheven en de jonge feestgangers van de stad de catharsis omarmen.

In scènes die in veel steden over de hele wereld onvoorstelbaar zijn en die onder een heropleving van de pandemie liggen, aten de jonge Wuhan-bewoners tijdens een recente avondje uit crowd-surfen straatvoedsel en pakten ze de nachtclubs van de stad in, terwijl ze de verloren tijd probeerden in te halen.

Feesten

Op foto’s uit het nachtleven van de stad zijn weinig mensen te zien die een mondkapje dragen en ook de 1.5 meter afstand lijkt tot het verleden te behoren.

De heropleving van de zwaar getroffen economie van het nachtleven in de stad biedt een blik op een post-pandemische levensstijl die in 2021, na de wereldwijde uitrol van de COVID-19-vaccins, voor velen een realiteit zal worden.

Wuhan heeft sinds 10 mei geen nieuw lokaal overgedragen geval van de ziekte gemeld, na het ondergaan van een van de strengste lockdowns ter wereld.

China

De stad van 11 miljoen werd afgesloten van de rest van China in een verrassende nachtelijke lockdown begin januari 23, met wegversperringen opgericht en vliegtuigen, treinen en bussen uitgesloten van het betreden van de stad. Bijna 3.900 van China’s 4.634 geregistreerde COVID-19 sterfgevallen vonden plaats in de industriestad.

Wuhan’s lockdown duurde slechts 76 dagen en eindigde begin april, toen het grootste deel van de wereld in de donkerste dagen van de pandemie zat.

Lees verder

Trending