Connect with us

Economie

Bridget Maasland boos in Boulevard: ‘Ik ben ernstig bedreigd na André Hazes-sneer’

Bridget Maasland is ernstig bedreigd na de geestige sneer die ze op Radio 538 uitdeelde aan haar ex-vriend André Hazes jr. Die huilie-huilie deed de presentatrice zaterdagavond in RTL Boulevard.

André Hazes jr. heeft zijn vriendin Monique Westenberg, de liefdesrivale van Bridget, deze week op een vrij ordinaire manier ten huwelijk gevraagd. Waar een huwelijksaanzoek voor de meeste mensen een intiem moment is, besloot André er een aandachtsstunt van te maken. Hij liet het filmen door de cameraman van shows als Temptation Island en deelde het op zijn socials met de rest van Nederland.

Sneer van Bridget

Terwijl heel Hilversum slijmend meeloopt in de Hazes-fanfare, besloot Bridget Maasland deze week in Radio 538 lekker cynisch te reageren op het aanzoek. “Oh, hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze, serieus. Echt, ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen, maar verder vind ik het hartstikke leuk… Ha ha ha…”, zei ze, waarna ze onthulde dat zij vorig jaar in dezelfde periode óók ten huwelijk is gevraagd door Hazes.

Frank Dane, die zo’n beetje voorop loopt in die slijmende Hazes-fanfare, schrok zich een hoedje van dit cynische commentaar en ging snel door naar het volgende onderwerp. Patty Brard, wier programma Shownieuws ook prominent vertegenwoordigd is in dezelfde fanfare, besloot haar ex-bestie Bridget vervolgens vol-le-dig af te slachten op televisie.

Bedreigd

Tot zo ver team-Bridget dus – een beetje credit is op wel op zijn plek nadat ze de showmedia maandenlang op de wenken heeft bediend met haar ordinaire Hazes-relatie en bijbehorende slipjes-rel – maar gisteren begon ze aan de desk van RTL Boulevard ineens huilie-huilie te doen over de reacties die ze heeft gekregen op haar Hazes-sneer.

BN’ers die mokken om reacties op social media: het begint zó sleets te worden. Bridget klaagde dat ze zo verschrikkelijk onder vuur ligt op de socials. “Afgelopen week had het weer even een piek bereikt, want blijkbaar mag je geen humor hebben of niet een eigen mening hebben of niet gewoon iets posten zonder dat er inderdaad bedreigingen op los gaan.”

‘Het gaat te ver!’

Bridget vindt het een grof schandaal. “Het gaat echt heel ver, dus ik begrijp heel goed wat Samantha zegt. Eigenlijk, Clarice, vind ik ook dat daar iets aan gedaan moet worden”, zei ze na een item waarin Samantha Steenwijk ook al klaagde over reacties op de socials.

Advocate Clarice Stenger daarop: “Die vrijheid van meningsuiting is natuurlijk een heel groot goed, maar op het moment dat jij gaat beledigen en gaat bedreigen… Dat is gewoon strafbaar. Het probleem is natuurlijk dat iedereen lekker anoniem op Twitter en Insta van alles de wereld inslingert.”

Van de socials af

Begrijpen BN’ers nog steeds niet dat er automatisch een hoop drek loskomt als je je hele leven tentoonspreidt op de socials? Rick Brandsteder, ook niet onbekend met mediarelletjes, tipte Bridget om er gewoon lekker mee te nokken. “Denk je dan ook niet eens: ik stop gewoon met die hele social media?”

“Ja, maar het is ook onderdeel van ons werk, dus het zou een beetje raar zijn als je weg wordt gepest”, antwoordde Bridget. Behoorlijke onzin natuurlijk: sterren als Eva Jinek en Linda de Mol bewijzen dat je als tv-ster absoluut geen social media nodig hebt. De werkelijkheid is dat de ene ster nou eenmaal iets aandachtsbeluster is dan de andere ster.

Rick: “Ik ben ermee gestopt. Ik zit nu op Buienradar. Het is echt fantastisch, er gaat een wereld voor me open.”

Bridget wil coronaliefde

Clarice: “Dat is toch te gek, Rick? Dat jij ermee stopt omdat je geen zin hebt in die reacties? Er moet gewoon veel meer over te doen komen. Dat het keihard wordt afgekeurd en het niet normaal is om dit soort dingen te schrijven.”

Rick: “Ik denk hoe meer wij er ruchtbaarheid aan geven, hoe meer zij toch maar door blijven gaan hiermee.”

Bridget vindt dat mensen in deze coronatijd liever voor haar en voor elkaar moeten zijn. “Aan de andere kant denk ik: het hele jaar, met corona en alle ellende die we over ons heen hebben gekregen, zou je toch denken dat er iets meer saamhorigheid is en we iets meer voor elkaar klaar kunnen staan en er iets meer liefde de wereld in komt.”

Wishful thinking. Misschien wordt het voor Bridget toch eens tijd om haar selfietsunami te heroverwegen als ze er allemaal zo veel last van heeft.

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending