Connect with us

Verhalen

ZIEN: Bridget Maasland vergeet haar B-H aan te doen tijdens uitzending

Bridget Maasland stond – zoals op zoveel avonden – ook gisteren achter de desk van RTL Boulevard. Alleen werd ze zélf het onderwerp van gesprek: de presentatrice droeg een truitje dat wel heel doorschijnend was.

Terwijl Bridget in het showbizzprogramma vooral ándere sterren bespreekt, raakten kijkers gisteravond niet uitgepraat over haar. Dit keer niet over haar kortstondige relatie met André Hazes, maar over haar kledingkeuze. Ze droeg een zwart truitje dat meer liet zien dan waarschijnlijk de bedoeling was. ‘Bridget moet even gewaarschuwd worden,’ klinkt het op Twitter. ‘Doorzichtig truitje.’ Een andere kijker geeft haar de tip om de volgende keer een zwarte beha aan te trekken. ‘In plaats van het gereedschap los in de blouse.’

‘Preutse bende’

Op sociale media ging het behoorlijk los over Bridgets inkijk. Maar er zijn ook veel kijkers die de ophef overdreven vinden. ‘Twitter gaat los omdat een vrouw besloot geen bh te dragen. Man man, we zien borsten… nou en?’, reageert een kijker. ‘De vrouwelijke vormen van Bridget Maasland waren zichtbaar en het hele land staat op z’n kop… wat een preutse bende,’ schrijft een ander.

Tekst gaat verder onder de tweets

Reactie op kritiek

Bridget heeft lucht gekregen van de vele reacties. Op Instagram uit ze haar ongenoegen. ‘Zo ziek dit,’ reageert ze op de ophef. De presentatrice droeg naar eigen zeggen wél iets onder het kledingstuk: ‘Een zwarte coltrui met een huidkleurige bh.’ Bij thuiskomst heeft ze de vele reacties nog met haar zoon Mees besproken, die voor haar de spijker op z’n kop sloeg. ‘Mam? ‘Ja’ Een slim persoon lost het probleem op. Een wijs persoon voorkomt het probleem. ‘En zo is het lief’’.

Lees verder

Verhalen

Heftig: Gaat dit de ondergang van Eva Jinek worden?

Eva Jinek was een van de meest besproken transfers in de televisiewereld. Met haar overstap naar RTL wat miljoenen gekost zou hebben zouden gigantische kijkcijfers binnengehaald moeten worden. En het begin was dan ook veelbelovend.

Haar eerste uitzending had maar liefst 1.7000.000 kijkers getrokken. Dat was dan ook een persoonlijk record voor de blondine. Het leek niet meer fout te kunnen gaan maar toen kwamen de cijfers van de dagen erna. Woensdag waren er namelijk nog maar 600.000 mensen die naar haar talkshow aan het kijken waren. Gisteravond ging het al wat beter met cijfers die richting de 700.000 kropen.

Eva Jinek blijft achter

Alsnog blijft de presentatrice ver achter op haar concurrenten. Zelfs de Bauers in Argentinië trokken een paar ton meer aan kijkers naar hun programma. Wat dit voor gevolgen gaat hebben voor het programma is nog niet bekend. We zullen hopen dat de cijfers weer omhoog zullen schieten in het vervolg!

Lees verder

Verhalen

‘Doodsoorzaak dochtertje Jan Dulles bekend?’ Veel Sterkte.

Het slechts enkele maanden oude dochtertje van 3J’s-zanger Jan Dulles is vanmorgen overleden. Dat maakt de zanger bekend middels een statement op zijn persoonlijke social media.

Sterkte

Het dochtertje, Donna, werd in september geboren. Hoe ze is overleden is niet duidelijk. “Vanmorgen is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je je als ouder kunt voorstellen. Onze dochter Donna is vanmorgen plotseling overleden. We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig”, aldus de zanger.

Dulles en zijn vriendin vragen mensen hun privacy te respecteren en het gezin de rust te gunnen om dit te verwerken.

Brandweer

Volgens verschillende inwoners van het dorp ontstond er vanmorgen rond 11.00 uur flinke commotie toen hulpdiensten massaal uitrukten naar een woning in Volendam. Een brandweerwagen zou bijvoorbeeld de wekelijkse markt hebben moeten passeren en er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Getuigen zeggen dat deze hulpdiensten onderweg waren naar het huis van Dulles.

De doodsoorzaak is ivm privacy onbekend.

Bron: NHnieuws Beeld: youtube, Instagram

Lees verder

Verhalen

Zien: Karin is er dus niet van gediend dat de HEMA dicht gaat en eist compensatie

Zoals je weet heeft premier Mark Rutte afgelopen maandagavond aangekondigd dat Nederland tot en met minstens 19 januari in lockdown gaat. Kortom, winkels, scholen dicht maar in theorie komt daar maar weinig van terecht.

Karin is er dus niet van gediend dat de HEMA dicht gaat

De Action en Wibra wilden gewoon opengaan en ook de HEMA wilde in eerste instantie openblijven om ‘essentiële’ producten te kunnen blijven verkopen. Best vervelend natuurlijk als jij net deze week had ingepland om samen met je bestie een lekkere HEMA rookworst te gaan halen.

Karin heeft vraagje aan de HEMA

Voor deze Karin (we noemen haar Karin) heeft het nog meer nare gevolgen. Want waar moet ze nu in vredesnaam haar kerstcadeautjes halen? Normaal gesproken deed ze dat in haar favoriete winkel maar misschien kan Karin toch nog een beetje gecompenseerd worden…

Lees verder
Advertisement

Trending