Connect with us

Nieuwste

WOW: De 23-jarige dochter van Bondscoach Frank de Boer is echt bloedmooi

Net als zijn broer Frank de Boer heeft ook Ronald de Boer een hoop dochters ter wereld gebracht. En hoe de tweeling het doet weet niemand maar werkelijk alle dochters zien er perfect uit! Zo hebben we daar bijvoorbeeld Brooke de Boer. De 23 jarige dochter van huidig Fox Sports analist Ronald de Boer. Op haar Instagram laat ze net als haar zusjes gelukkig genoeg van zichzelf zien.

Dochter van Ronald de Boer influenced er op los

Geen idee of ze werken, maar misschien hoeft dat ook wel helemaal niet met zo’n papa. Een beetje influencen is waarschijnlijk wel genoeg!

View this post on Instagram

💚

A post shared by Brooke (@brookedeboer) on

View this post on Instagram

Not in the mood

A post shared by Brooke (@brookedeboer) on

 

 

Nieuwste

BREAKING: Prinses Beatrix positief getest op coronavirus

Beatrix

Prinses Beatrix is positief getest op het coronavirus nadat ze last had van een milde verkoudheid. Ze ging meteen in quarantaine.

De Rijksvoorlichtingsdienst laat weten dat de prinses zich strikt houdt aan alle basisregels die gelden voor mensen die positief testten op het virus.

Personen die recent in contact kwamen met de prinses zijn op de hoogte gebracht. Ook zij zullen zich laten testen en in quarantaine gaan.

Later meer…

Lees verder

Nieuwste

Anti-Zwarte Piet-demonstranten in Volendam aangevallen met eieren en oliebollen

Volendam

Vanmiddag is in Volendam een groep anti-Zwarte Piet-betogers aangevallen. De actievoerders hadden zich verzameld bij het Havenhof toen ze door een grote groep belaagd zijn.

De voorstanders van Zwarte Piet begonnen hen te bekogelen met eieren en oliebollen van een nabijgelegen kraam. Ook zijn er klappen gevallen. De betoging was niet op voorhand aangekondigd.

Het ging om demonstranten van Kick Out Zwarte Piet. Ze scandeerden onder andere ‘Volendam, schaam je dood!”

Toen de bekogeling begon, trokken de betogers zich terug naar een bus. De tegendemonstranten omsingelden de bus en dan volgden er nog meer eieren en oliebollen. Er is ook vuurwerk afgestoken.

De politie was slechts beperkt aanwezig en kon aanvankelijk niet veel doen. De bus met demonstranten kon uiteindelijk gewoon vertrekken. Een politiewoordvoerder had het over een ‘grimmige’ sfeer.

Lees verder

Nieuwste

Meisje (13) geëlektrocuteerd in bad door telefoon aan lader

kabel van lader

In de Franse stad Mâcon is een 13-jarig meisje in bad geëlektrocuteerd nadat haar mobiele telefoon in bad was gevallen. Op dat moment lag de telefoon aan de lader.

In eerste instantie lukte het nog om het kind te reanimeren. Dat melden de Franse media. Na enkele dagen in coma in het ziekenhuis in Lyon, is ze toch bezweken aan haar verwondingen.

De moeder van het meisje heeft in een lokale krant een dringende waarschuwing. “Laat dit een waarschuwing zijn voor alle jongeren die altijd hun mobieltje vasthebben: geen telefoon in bad!”

Lees verder

Trending