Connect with us

Nieuwste

WOW: Vriendin Thierry Baudet uit de kleren!

De vriendin van Thierry Baudet is voor het boek The White Blouse uit de kleren gegaan.

Voor de lens van fotografe Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier poseerde Davide in enkel een witte blouse.

Vriendin Thierry Baudet

Op de foto’s die ze op haar Instagram-account plaatste, is te zien dat ze die niet helemaal keurig aanhield. Een van de kiekjes laat zelfs haar tepel zien.

Davide is zelf erg blij met het resultaat. „Haar werk is puur, ontroerend en adembenemend. Ook het mooie boek The White Blouse ligt voor u klaar.

Ik voel me vereerd dat ik één van de geportretteerden ben die in dit boek te bezichtigen zijn. Het is zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen!”

Wie de foto’s in het echt wil zien, dient een bezoekje te brengen aan het Singer Museum in Laren.

Baudet zelf liet vorige zomer ook al zien niet vies te zijn van een beetje bloot. Tijdens zijn vakantie poseerde hij, met zijn hand op zijn geslacht, bij het zwembad.

Lees verder

Nieuwste

Net binnen: Marco Borsato bekent in audioboodschap dat hij kinderen betastte

marco borsato

De BOOS-reportage bracht heel wat bagger naar boven over wat er achter de schermen van The Voice en The Voice Kids plaatsvond. Ali B heeft twee aangiftes tegen hem liggen, waaronder eentje wegens verkrachting. Ook Marco Borsato en Jeroen Rietbergen mogen zich verwachten aan strafrechtelijke vervolging. Nu duikt er ook echt bewijsmateriaal op over Marco Borsato. Hij zou zelfs jonge kinderen ongewenst betast hebben.

De moeder van een van de slachtoffers confronteerde Marco Borsato en nam een geluidsrecorder mee. In het gesprek bekende de zanger dat hij inderdaad haar dochter op een onbetamelijke manier betast heeft.

Misdaadjournalist John van den Heuvel had contact met de moeder van het slachtoffer en zou de opnames gehoord hebben. De betastingen zouden hebben plaatsgevonden op een BBQ bij zijn eigen huis.

Lees verder

Holland

Video: Ali B verteld over “tegen meisjes liegen om in bed krijg verslaving”

Sinds afgelopen week ligt Ali B enorm onder vuur. Er zijn daarnaast verschillende aangiftes tegen hem gedaan, waaronder tegen verkrachting. Verschillende slachtoffers hebben openlijk gesproken over de handelingen van de rapper en coach van The Voice of Holland.

Ali B is al jaren actief jurylid bij The Voice of Holland en heeft ook deelgenomen als jurylid bij X Factor. Sinds een ruime week is de coach enorm in opspraak. Tim Hofman heeft zich enkele maanden geleden vastgebeten in het bizarre verhaal rondom The Voice of Holland waar onder meer Ali B beschuldigt wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag en verkrachting.
In de uitzending van Tim Hofman, BOOS, is Tim er ook bij wanneer één van de slachtoffers aangifte doet tegen de rapper. Inmiddels hebben zich meerdere slachtoffers gemeld bij de politie en lopen de aangiftes tegen Ali langzaam maar zeker flink op.

Ali B spreekt zich uit
Ali B heeft zich eerder al uitgesproken te hebben te kampen met verschillende verslavingen. Zo heeft de rapper onder meer een gok verslaving, een wiet verslaving en een verslaving om meiden in bed te krijgen, zo zegt hij zelf. Of hij ook hulp heeft gezocht of zoekende is, dat is niet bekend.

Na de spraakmakende uitzending is het overigens verdacht stil aan de kant van de mannen die beschuldigt worden hiervan. Het enige wat Ali B naar buiten heeft gebracht is dat het volgens hem niet klopt. Zijn exacte woorden waren:”Dit is kwaadsprekerij zonder dat mij duidelijk is waartegen ik mij moet verdedigen”.

Volgens de rapper is hij absoluut niet schuldig aan dit soort gedrag en herkent hij zichzelf ook niet in de aangiftes. Overigens heeft hij ook laten weten volledig mee te werken aan het onderzoek, dat er niet heel best voor hem uit lijkt te zien. Ali is inmiddels ontslagen bij RTL en houdt zich ook verdacht stil op social media.

Lees verder

Heftig

Katja Schuurman: ‘Had 180 aangiften van aanranding kunnen doen’

Katja Schuurman is naar eigen zeggen vaak slachtoffer geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De presentatrice en actrice had „tot nu toe zeker 180 aangiften kunnen doen voor aanranding”, schrijft ze op Instagram in een reactie op de misstanden bij The voice of Holland. Dat deed ze echter niet. „Omdat ik dacht dat het normaal was. Dat het erbij hoorde. Dat -de meeste- mannen gewoon zo zijn.”

Katja roept vrouwen die iets soortgelijks hebben meegemaakt op van zich te laten horen. „Meiden en vrouwen die dingen hebben meegemaakt met mannen die niet goed voelden: sta op! Laat je horen! Laat weten dat het niet normaal is wat er is gebeurd. Praat jezelf geen schuld aan.”

De presentatrice benadrukt dat het nooit de schuld is van het slachtoffer. „Waarom je ook bent meegegaan, waar dan ook naartoe, hoe het heeft kunnen gebeuren: het is allemaal onderdeel van een blijkbaar -nog steeds- algemeen geaccepteerd narratief. Geaccepteerd en bijna vanzelfsprekend gedrag.”

Ook schrijft Katja dat de meeste mannen ’niet zo’ zijn, maar heeft een boodschap voor de heren die wel over grenzen zijn gegaan. „Stelletje lompe, arrogante, narcistische, ongevoelige, simplistische, egocentrische, domme eikels. Kijk eens even in de spiegel. Nee, kijk écht. Wat zie je? Wie zie je? Laat in je hoofd voorbij komen wat je hebt gezegd, gestuurd, gedaan. Wat voel je? Voel je íets? Voel je niks? Probeer even daar te zijn. Met jezelf. Met dat wat waar is. Want -tenzij je tè narcistisch bent- weet je precies wat onschuldig is en wat stiekem niet. En bedenk dan hoe je verder wilt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees verder
Advertisement

Trending