Connect with us

Verhalen

Sterkte: Gordon vecht terug na overval

Tot zover de social media pauze van Gordon. De 52-jarige zanger heeft op Instagram weer van zich laten horen nadat hij vorige week zaterdag werd overvallen in zijn appartement in Amsterdam-Zuid.

‘Ik geloof dat ik hier nooit meer echt overheen ga komen. Ik ben voorlopig even offline’, schreef Gordon eind september nog op zijn Instagram. Inmiddels heeft hij in een nieuw bericht laten weten dat hij ‘niet kapot te krijgen is’. Zo schrijft hij: ‘Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen (…) Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren.”

Gordon vecht terug

De zanger laat daarnaast ook weten enorm dankbaar te zijn voor ‘alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen’. Gordon: ‘Ik voelde me reddeloos maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven.’

Tot slot pakt hij het moment om zijn nieuwe plaat, ‘De heling’, te promoten – die 12 oktober uitkomt. ‘Die krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen’, aldus de rasartiest.

View this post on Instagram

Dank voor alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen( mn huis lijkt wel een aula) Ik voelde me reddeloos maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven. Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen. Ik heb geen serieuze klachten gehad qua corona dus toch een sterk gestel. Mijn plaat komt 12 oktober gewoon uit ‘De heling’ krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen. Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren. Nogmaals dankjewel voor alles en vooral voor mijn leven Carpe fucking Diem! @estergebuis voor de foto! #dankbaar #ergstenachtmerrieooit #strijder #doorgaan #houdenvanjezelf #backtoworkasap #nietkapottekrijgen #inherstel #nietkapottekrijgen

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

De indringers zouden Gordon hebben mishandeld en zijn pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, hebben meegenomen. De zanger wist zich nadat de indringers waren vertrokken te bevrijden en om hulp te vragen. Beveiligers van een museum in de buurt schakelden de politie in. Al snel werd een 23-jarige man aangehouden voor de gewelddadige beroving. De man in kwestie werd vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris, die besloot het voorarrest te verlengen.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Youtube

Lees verder

Verhalen

Heftig: Gaat dit de ondergang van Eva Jinek worden?

Eva Jinek was een van de meest besproken transfers in de televisiewereld. Met haar overstap naar RTL wat miljoenen gekost zou hebben zouden gigantische kijkcijfers binnengehaald moeten worden. En het begin was dan ook veelbelovend.

Haar eerste uitzending had maar liefst 1.7000.000 kijkers getrokken. Dat was dan ook een persoonlijk record voor de blondine. Het leek niet meer fout te kunnen gaan maar toen kwamen de cijfers van de dagen erna. Woensdag waren er namelijk nog maar 600.000 mensen die naar haar talkshow aan het kijken waren. Gisteravond ging het al wat beter met cijfers die richting de 700.000 kropen.

Eva Jinek blijft achter

Alsnog blijft de presentatrice ver achter op haar concurrenten. Zelfs de Bauers in Argentinië trokken een paar ton meer aan kijkers naar hun programma. Wat dit voor gevolgen gaat hebben voor het programma is nog niet bekend. We zullen hopen dat de cijfers weer omhoog zullen schieten in het vervolg!

Lees verder

Verhalen

‘Doodsoorzaak dochtertje Jan Dulles bekend?’ Veel Sterkte.

Het slechts enkele maanden oude dochtertje van 3J’s-zanger Jan Dulles is vanmorgen overleden. Dat maakt de zanger bekend middels een statement op zijn persoonlijke social media.

Sterkte

Het dochtertje, Donna, werd in september geboren. Hoe ze is overleden is niet duidelijk. “Vanmorgen is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je je als ouder kunt voorstellen. Onze dochter Donna is vanmorgen plotseling overleden. We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig”, aldus de zanger.

Dulles en zijn vriendin vragen mensen hun privacy te respecteren en het gezin de rust te gunnen om dit te verwerken.

Brandweer

Volgens verschillende inwoners van het dorp ontstond er vanmorgen rond 11.00 uur flinke commotie toen hulpdiensten massaal uitrukten naar een woning in Volendam. Een brandweerwagen zou bijvoorbeeld de wekelijkse markt hebben moeten passeren en er werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

Getuigen zeggen dat deze hulpdiensten onderweg waren naar het huis van Dulles.

De doodsoorzaak is ivm privacy onbekend.

Bron: NHnieuws Beeld: youtube, Instagram

Lees verder

Verhalen

Zien: Karin is er dus niet van gediend dat de HEMA dicht gaat en eist compensatie

Zoals je weet heeft premier Mark Rutte afgelopen maandagavond aangekondigd dat Nederland tot en met minstens 19 januari in lockdown gaat. Kortom, winkels, scholen dicht maar in theorie komt daar maar weinig van terecht.

Karin is er dus niet van gediend dat de HEMA dicht gaat

De Action en Wibra wilden gewoon opengaan en ook de HEMA wilde in eerste instantie openblijven om ‘essentiële’ producten te kunnen blijven verkopen. Best vervelend natuurlijk als jij net deze week had ingepland om samen met je bestie een lekkere HEMA rookworst te gaan halen.

Karin heeft vraagje aan de HEMA

Voor deze Karin (we noemen haar Karin) heeft het nog meer nare gevolgen. Want waar moet ze nu in vredesnaam haar kerstcadeautjes halen? Normaal gesproken deed ze dat in haar favoriete winkel maar misschien kan Karin toch nog een beetje gecompenseerd worden…

Lees verder
Advertisement

Trending