Connect with us

Economie

Groot nieuws: ‘Sylvie Meis zwanger!’

Zo’n twee weken geleden gaf Sylvie Meis (42) het jawoord aan de eveneens 42-jarige Niclas Castello en sindsdien gaan de twee als getrouwd stel door het leven. Of het nu binnenkort tijd is voor een volgende stap? Gezinsuitbreiding gaat er volgens de presentatrice in ieder geval niet komen, zo vertelt ze in een gloednieuw interview.

Huwelijk Sylvie Meis en Niclas Castello

Sylvie heeft eerder deze maand de dagen van haar leven gehad. Ze stapte in Florence in het huwelijksbootje met Niclas en noemde dat een van de mooiste momenten uit haar leven, terwijl het voor de kunstenaar een minder sprookjesachtig weekend zou zijn geweest. Sterker nog, hij zou zich ‘groen en geel’ hebben geërgerd in Italië. Hoe dan ook zijn de twee ontzettend gelukkig met elkaar en hebben ze hun huwelijksreis er inmiddels al op zitten, waarvan de presentatrice een aantal foto’s heeft gedeeld.

Geen liefdesbaby

Waar fans zich niét op hoeven te verheugen, is een post met een zwangerschapsaankondiging. Een liefdesbaby van Sylvie en Niclas gaat er namelijk niet komen. ‘Het is goed zo’, aldus Meis tegenover Grazia. ‘Niclas en ik hebben besloten dat dit het is. We hebben een prachtig kind, Damián – mijn allerliefste zoon en zijn bonuskind – en that’s it. Ik ben nu tweeënveertig, ik heb het mooiste leven, ik heb mijn vrijheid, ik kan werken, ik kan reizen, het is goed zo. Dat is een heel bewuste keuze.’

Damián in Denemarken

Ook doet Sylvie een boekje open over het feit dat haar veertienjarige zoon, die zijn moeder naar het altaar begeleidde, afgelopen zomer bij zijn vader Rafael van der Vaart (37) in Denemarken is gaan wonen. ‘Het is heel moeilijk’, geeft de pasgetrouwde diva toe. ‘Elke dag vind ik het nog lastig om niet met mijn kind te kunnen ontbijten voordat hij naar school gaat. Ik moest echt mijn gevoel, emotie en ego opzij zetten om hem zijn dromen daar te kunnen laten verwezenlijken.’

Bron: Story

Lees verder

Economie

Koningin Maxima gooit het geld door de ramen en deuren: ‘Ze koopt heel die winkel leeg’

Koningin Maxima geniet elke dag van een luxeleventje. Over geld hoeft ze zich geen zorgen te maken.

Koningin Maxima mag zich gelukkig prijzen met zoveel geld. Ze kan het ook goed gebruiken want ze blijkt verslaafd te zijn aan shoppen.

‘Tijdens online meeting werd ze betrapt dat ze iets bestelde op Bol.com’, schrijft Privé.

‘In Den Haag wordt ze geregeld gespot bij de Hema en Zara. Maar ze rijdt ook in haar Audi A8 naar Brussel voor een afspraak met Edouard Vermeulen van Nathan Coutoure.’

‘Of ze vliegt naar Milaan om Valentino leeg te kopen.’ Kortom, Maxima is gelukkig als ze kan gaan shoppen.

Bron: showbizz24

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen tegen schoonmoeder Rachel Hazes: ‘Ik hou van je’

Het lijkt erop dat de relatie tussen de nieuwe liefde van André Hazes, Sarah van Soelen en Rachel Hazes steeds beter wordt. Tijdens moederdag was Sarah namelijk enorm positief over haar nieuwe schoonmoeder.

Sarah besluit namelijk op een paar foto’s van de twee samen te reageren met het volgende: „Happy mothersday! I love you.” André deelde vervolgens ook weer wat foto’s van hem en zijn moeder.

Het lijkt erop dat het heel goed gaat tussen Sarah en Rachel wat wel anders was dan tussen Monique en haar ex-schoonmoeder. Rachel had namelijk helemaal geen goede band met Monique omdat ze het leeftijdsverschil te groot vond.

Rachel heeft dit eerder wel eens laten weten tegenover RTL Boulevard, ze zei toen het volgende: „Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil.” Hoewel ze zelf negentien jaar scheelde met wijlen André, zei ze: „En natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het goed uitleggen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Trendnieuws, Story

Lees verder

Economie

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

Bron: RTL

Lees verder

Trending