Connect with us

Economie

Exclusief: ‘Mark Rutte wordt eindelijk vader?’

In de nieuwste LINDA. klapt premier Mark Rutte eindelijk weer eens uit de school wat de liefde betreft. En heeft de minister-president eigenlijk een kinderwens?

“Als het op de liefde aankomt laat ik het aan het lot over,” vertelt Mark. “Ik moet al zoveel plannen en vooruitkijken voor mijn werk, dat ik dat in de liefde niet doe. Dat hoeft ook niet, je weet tenslotte maar nooit tegen wie je aanloopt.”

De frontman van de VVD komt uit een groot gezin van 7, maar lijkt zelf niet aan kinderen te denken: “Het feit dat ik geen kinderen heb is geen keuze. Als ik zeg dat het een gemis is, dan ben ik blijkbaar toch aan het plannen. Dat wil ik dus niet.”

Ebru tikt een eitje met Mark Rutte

Voor een nieuwe aflevering van “Ebru tikt een eitje” van ons eigen Libelle TV sprak de minister-president ook openhartig over zijn privéleven. Zo gaat de premier graag naar de sportschool, maar hij wil jammer genoeg niet met ons delen hoeveel kilo hij aan de apparaten hangt.

Over de afgelopen kabinetsjaren zegt Rutte: “Ook al gaat het beter, mensen vóelen dat nog niet zo.” Veel mensen roepen bijvoorbeeld dat er meer geld naar de ouderenzorg moet gaan: “Dit is een probleem dat we moeten aanpakken.” Zijn moeder van 93 heeft een jaar geleden zelf gekozen om in een verzorgingshuis te gaan wonen. “Dat gaat goed gelukkig,” vertelt de VVD’er.

Bron: Libelle | Beeld: Videostill

Lees verder

Economie

Niet alleen Sarah van Soelen neemt wraak op André Hazes: “Hij gaat kapot!”

Sarah van Soelen is niet te spreken over wat er nu allemaal gebeurd in het leven van haar ex-vriendje waardoor ze zo bekend geworden is. Sarah wist het hart van André Hazes te veroveren toen hij verloofd was met Monique Westenberg. Sarah was daarmee de tweede dame die de zanger bij Monique weg heeft gekaapt in relatief korte tijd.

Inmiddels is die relatie al lang en breed voorbij, iets wat nog lang niet erg duidelijk was bij Sarah zelf. De blondine heeft in verschillende interviews aangegeven dat hun relatie een open einde zou kennen en dat er dus nog een mogelijkheid was tot verzoening. Iets wat meerdere dames lijken te denken wanneer het om André gaat. Verschillende media stellen dat André dit doet omdat hij Sarah nodig heeft. Sarah speelt namelijk een grote rol in de documentaire over zijn leven die voor 250.000 euro verkocht zou zijn aan Videoland.

Sarah van Soelen en familie klaar met André!
Sarah is woedend en wil niet in de documentaire te zien zijn, net zoals haar steenrijke stiefvader Rudolf. Rudolf heeft André onderdak en hulp geboden in moeilijke tijden maar heeft plotseling niet meer vernomen van de zanger. Dat steekt. Patty Brard zegt meer te weten: “Ze willen er niet in voorkomen. De reünie tussen André en Monique heeft bij hen veel losgemaakt. Sarah heeft er vorige week over gebeld met de productiemaatschappij, zou maandag teruggebeld worden, is niet teruggebeld, voelt zich genegeerd. En nu is de week om.” Sarah zou Patty het volgende hebben gezegd: “Laat morgen dan maar komen, maar zo niet, dan komt er wat anders.” Evert Santegoeds en mevrouw Bard gokken dat Sarah hier een kort geding tegen André mee bedoelt. Sarah: “Voordat die docu er komt, zijn wij eruit.” De blondine zou de zanger al een week geleden overal hebben geblokkeerd.

Lees verder

Economie

Brute foto’s van Willem Alexander gaan de wereld over: “Is dát de Koning?”

Koning Willem Alexander is natuurlijk een Koning als geen ander. Samen met Koningin Maxima heeft onze koning drie prachtige dochters in het leven gebracht die de toekomst van het Koninklijk Huis zullen zijn. Vaak zien we de leden van het Koninklijk Huis bij feestelijke en zakelijke gelegenheden verschijnen.

Vanwege de oorlog in Oekraïne echter ook bij militaire gelegenheden. Op de Instagram van het Koninklijk Huis zijn daarom behoorlijk brute foto’s van onze koning verschenen: “Door de Russische dreiging aan de oostflank van het NAVO-verdragsgebied neemt Nederland deel aan enhanced Forward Presence (eFP) in Roemenië. Om bij te dragen aan de afschrikking vanuit de NAVO. De Koning bezoekt in Schaarsbergen een oefening van de Luchtmobiele Brigade van de Koninklijke Landmacht. Deze eenheid gaat onderdeel uitmaken van de vooruitgeschoven NAVO-aanwezigheid in Roemenië.” De koning is op de foto’s in verschillende voertuigen te zien welke een behoorlijke indruk achterlaten bij veel mensen.

Willem Alexander maakt indruk!
Het Koninklijk Huis vervolgt op Instagram: “In een patrouillevoertuig rijdt de Koning naar een oefen locatie waar hij spreekt met militairen die onderdeel uit gaan maken van de eFP in Roemenië. Daarnaast neemt hij deel aan een training, waarbij de eenheid in verstedelijkt gebied huizen vrijmaakt van bezetters. Ook spreekt de Koning met militairen over hun ervaringen bij een recente oefening in NAVO-verdragsgebied. Vanaf februari tot april hebben ook al 150 militairen van 11 Luchtmobiele Brigade getraind in Roemenië.” Onder de foto’s zijn talloze reacties te lezen van mensen die vol bewondering naar onze koning kijken. De rang van de koning op militair gebied was vóór zijn koningschap: “Reserve-commandeur der Koninklijke Marine. Reserve-brigadegeneraal der Infanterie van de Koninklijke Landmacht. Reserve-commodore van de Koninklijke Luchtmacht.” Vanwege zijn rol als koning is dat nu alleen een ceremoniële rang. Desondanks is het behoorlijk indrukwekkend om de koning op deze manier te zien:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Lees verder

Economie

Chantal Janzen in ware nachtmerrie beland: “Hij heeft gedreigd!”

Een paar weken geleden plaatste Chantal Janzen nog een bericht over hoe gelukkig ze wel niet is met haar gezin. Chantal liet het volgende op Instagram weten: “15 jaar geleden werd ik verliefd op de liefde van mijn leven.” Het gaat hierbij om Marco Geeratz die samen nog twee kinderen kregen. Chantal is inmiddels een van de weinig bekende Nederlanders die nog compleet onaangeraakt is door de welbekende juicekanalen.

Dat blijft ze ook, echter haar man Marco niet. Een van de grootste juicekanalen van ons land heeft namelijk tips gekregen van anonieme bronnen over een vermeende affaire van Marco. Een aantal dagen geleden bracht Juicechannel namelijk het volgende nieuws: “Wij hebben twéé juicy stories over Marco Geeratz, de man van Chantal. Ze heeft nog iets gemeen met haar tv-rivaal Linda de Mol. Ook haar man is namelijk niet trouw.” Een behoorlijke uitspraak waar al snel uitleg over gegeven wordt.

Chantal Janzen wil hier vast meer van weten!
De man van Chantal zou namelijk sporten in ‘Hotel van Gogh’, alleen volgens juicechannel is dit een afleidingsmanoeuvre. Juicechannel stelt dat Marco een heel andere kant op gaat in het hotel, dus niet richting de sportschool maar richting de hotelkamers. Juicechannel: “De bron vertelt dat Marco 9 van de 10 keer in sportkleding aankomt en na 1,5 uur weer vertrekt. Ook komt hij vaak met dezelfde dames weer terug langs. Marco houdt er dus van om met andere dames dan Chantal naar een hotel te gaan.” Marco zou daarnaast volgens het kanaal een dame het zwijgen hierover hebben opgelegd met advocaten. Juicechannel stelt hiervan bewijs te hebben in de vorm van gesprekken op Twitter die ze ontvangen hebben van de anonieme bron. Chantal zou volgens ‘Mediacourant’ een echte ‘juiceslurper’ zijn. Een reactie hebben we nog niet gezien maar dit zal vast een pittig gesprek worden thuis:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Lees verder
Advertisement

Trending