Connect with us

Nieuwste

Video: Groot nieuws! “Prinses Amalia heeft een relatie met deze jongen”

Prinses Amalia begint een leeftijd te bereiken die gepaard gaat met de interesse in jongens. Er zullen dus de nodige liefdes kunnen opduiken de aankomende jaren. Een hele tijd terug waren er al speculaties in de roddelbladen betreft een vriendje van de prinses die misschien wel meer dan alleen een vriend zou zijn. Duitse media liet destijds weten dat de prinses haar eerste vriendje al aan de haak geslagen heeft. En het is iemand die de meeste in Nederland al gezien hebben. Een tijdje terug werd de prinses namelijk gespot in de Tweede Kamer met een vriendje en vriendinnetje. Ook Weekblad Weekend heeft destijds over het nieuwe vriendje van de prinses geschreven.

Heeft Amalia al een vriendje?

Ze laten weten dat de twee al jaren bevriend zijn en ook samen hun kerstmusical hebben geschreven. In Duitsland zijn ze inmiddels overtuigd dat de twee een stelletje vormen terwijl in Nederland nog gezegd wordt dat het slechts vrienden van elkaar zijn. In de tussentijd is er niet veel nieuws over “het vriendje” van de troonopvolgster in het nieuws verschenen. We gokken dat de Duitse media er dan toch echt goed naast zaten. Maar deze week verscheen toch wel een opvallend bericht in de media. En het gaat over “het vriendje” van de oudste prinses. Je leest erover onder onderstaande video:

Voorspelling

Weekblad Story heeft zo nu en dan een medium op bezoek die in de toekomst kan kijken van BN’ers en Royals. Dit keer keek hij het Koningshuis binnen en kwam met het volgende: “Als ik aan de koninklijke familie denk dan krijg ik prins Bernhard junior heel scherp op mijn netvlies. Hij gaat zich op een nogal eigenaardige manier manifesteren. Bernhard doet een opvallende uitspraak of onderneemt een actie die beslist niet bij het koningshuis past”. Maar we willen natuurlijk weten wat hij over Amalia te vertellen heeft. Hij geeft aan dat de oudste dochter van Willem Alexander zich strijdig aan het protocol zal tonen aan Nederland. Dat zou volgens medium Thomas Woolthuis komen door de komst van een nieuw vriendje voor de prinses!

Lees verder

Nieuwste

Man hongert zijn vrouw uit omdat hij haar te dik vindt

obesitas

In Frankrijk stond een man terecht wegens zwaar geweld tegen zijn ex-partner. Hij hongerde haar uit omdat hij haar te dik vond.

De 35-jarige man moest op woensdag 28 juli voor de rechtbank van Saint-Brieuc verschijnen. Zijn ex-partner had klacht ingediend wegens intimidatie, pestgedrag en bedreigingen. Volgens de vrouw was hij heel gewelddadig en gedroeg hij zich als een tiran. De man had een obsessie voor haar uiterlijk en gewicht.

Verboden te eten

De vrouw getuigde in de krant: “Hij verbood me om te eten, omdat hij vond dat ik te dik was. De beledigingen en bedreigingen waren onophoudelijk. Hij dwong me om zeventien kilogram af te vallen door mij te terroriseren en voedsel af te pakken. Hij dreigde er zelfs mee om mijn familie en mijn hond te doden als ik iets zou vertellen.”

(Lees verder onder de afbeelding)

vrouw met obesitas

18 maanden cel

De man volgde het proces via videoconferentie vanuit zijn cel. Hij zit immers vast voor andere misdrijven. Zijn strafblad telt al 19 veroordelingen. De man ontkende alles en beweerde zelfs dat hij de vrouw niet kende. Maar dan verloor hij zijn geduld en bedreigde en beledigde hij het rechtssysteem.

Uiteindelijk veroordeelde de rechter hem tot een gevangenisstraf van achttien maanden. Hij kreeg een contactverbod met het slachtoffer van vijf jaar.

Lees verder

Nieuwste

Marcel van Roosmalen maakt gehakt van slijmbal Humberto

Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen liet geen spaander heel van Humberto Tan. Hij heeft medelijden met alle sportlui die bij hem op visite moeten en noemt hem een grote slijmbal.

Humberto Tan heeft een sleutelrol tijdens deze Olympische Spelen. Wanneer ze een medaille winnen, worden ze overgevlogen naar Nederland en moeten ze op visite bij Humberto. Daar mogen ze dan verkondigen hoe gelukkig ze zijn met hun prestatie.

Marcel zegt dat hij diep medelijden heeft met deze sporters. “Wie heeft er verzonnen dat de Nederlandse sporters TeamNL heten? Sla de verantwoordelijke met zwepen. En waarom moet iedereen die een medaille wint naar Humberto Tan toe? Omdat ze dan zeker weten dat er geen kritisch woord valt.”

Ze moesten hem in zee smijten

De Nederlandse roeiers tilden de presentator zelf op. Daarover zegt Marcel: “Dan hoop je stiekem op een statement, dat ze hem naar de zee dragen en hem daarin smijten en dat ze hem elke keer dat hij aan land wil terugkomen, terugslaan met een paddel. Maar dat mocht weer niet zo zijn. Welnee, ze zetten hem gewoon weer op de grond.”

Enorme slijmbal

Marcel is geen fan van het programma en nog minder van Humberto. “Ik vind het prima dat Humberto een eigen talkshow heeft waarin hij zijn vrienden ontvangt in een warm bad, maar die gespeelde blijheid, dat geslijm, die nietszeggende interviews… En het ergste vind ik dat dat beleid is. Niets is meer spontaan in dit land. Alles is TeamNL, alles is Humberto, alles is Maurits Hendriks, alles is Pieter van den Hoogeband. Ik ben op, lieve mensen. Ik kan niet meer.”

Lees verder

Nieuwste

Dubbel geluk voor Glennis Grace: samenwonen én gezinsuitbreiding

Glennis Grace

Na een korte relatiepauze zijn Glennis Grace en gitarist Lévy Simon toch weer samen. Maar nog: ze wonen nu samen en willen een kindje.

Glennis onthult aan Story: “We hopen dat het ons is gegund.” Eind vorig jaar maakte de zangeres bekend dat ze niet langer samen was met Simon. Nu blijkt dat ze zich hebben verzoend. Ze legt uit: “De liefde voor elkaar is niet verloren gegaan. We hebben elkaar weer gevonden. Zo fijn! In de relatie van Lévy en mij is humor heel belangrijk, buiten de liefde die we voor elkaar voelen. Ik kan me nu geen leven zonder Lévy meer voorstellen. Dat is andersom gelukkig ook zo.”

Gezinsuitbreiding

Lévy woont nu bij Glennis in haar woning in Amsterdam-West. De gitarist kan het uitstekend vinden met de 15-jarige zoon van Glennis. Daarover zegt ze: “Dat is vanaf het begin goed gegaan. Ze zijn echt maatjes. Dat vind ik heel fijn.” Het koppel wil maar wat graag zelf kinderen. “Ik heb nog een kinderwens. Dat is nog steeds aan de orde. Dat willen Lévy en ik graag. We hopen dat het ons is gegund. Maar wanneer dat zal zijn, is afwachten”, onthult de zangeres.

Lees verder

Trending