Connect with us

Nieuwste

Video: Groot nieuws! “Prinses Amalia heeft een relatie met deze jongen”

Prinses Amalia begint een leeftijd te bereiken die gepaard gaat met de interesse in jongens. Er zullen dus de nodige liefdes kunnen opduiken de aankomende jaren. Een hele tijd terug waren er al speculaties in de roddelbladen betreft een vriendje van de prinses die misschien wel meer dan alleen een vriend zou zijn. Duitse media liet destijds weten dat de prinses haar eerste vriendje al aan de haak geslagen heeft. En het is iemand die de meeste in Nederland al gezien hebben. Een tijdje terug werd de prinses namelijk gespot in de Tweede Kamer met een vriendje en vriendinnetje. Ook Weekblad Weekend heeft destijds over het nieuwe vriendje van de prinses geschreven.

Heeft Amalia al een vriendje?

Ze laten weten dat de twee al jaren bevriend zijn en ook samen hun kerstmusical hebben geschreven. In Duitsland zijn ze inmiddels overtuigd dat de twee een stelletje vormen terwijl in Nederland nog gezegd wordt dat het slechts vrienden van elkaar zijn. In de tussentijd is er niet veel nieuws over “het vriendje” van de troonopvolgster in het nieuws verschenen. We gokken dat de Duitse media er dan toch echt goed naast zaten. Maar deze week verscheen toch wel een opvallend bericht in de media. En het gaat over “het vriendje” van de oudste prinses. Je leest erover onder onderstaande video:

Voorspelling

Weekblad Story heeft zo nu en dan een medium op bezoek die in de toekomst kan kijken van BN’ers en Royals. Dit keer keek hij het Koningshuis binnen en kwam met het volgende: “Als ik aan de koninklijke familie denk dan krijg ik prins Bernhard junior heel scherp op mijn netvlies. Hij gaat zich op een nogal eigenaardige manier manifesteren. Bernhard doet een opvallende uitspraak of onderneemt een actie die beslist niet bij het koningshuis past”. Maar we willen natuurlijk weten wat hij over Amalia te vertellen heeft. Hij geeft aan dat de oudste dochter van Willem Alexander zich strijdig aan het protocol zal tonen aan Nederland. Dat zou volgens medium Thomas Woolthuis komen door de komst van een nieuw vriendje voor de prinses!

Lees verder

Nieuwste

Ron Fresen terminaal ziek, stopt bij NOS Journaal

Ron Fresen

Politiek journalist Ron Fresen (62) stopt bij het NOS Journaal. De vaste duider wil meer tijd voor andere dingen. Hij lijdt aan ongeneeslijke prostaatkanker. Ron wil de laatste jaren van zijn leven doorbrengen met zijn familie.

Bij de Volkskrant vertelt hij dat hij zijn ziekte lang geheim probeerde te houden. Dat was soms moeilijk. Premier Rutte had hem bijna ontmaskerd. Toen ze samen in de lift stonden, vroeg de premier wat er met zijn wenkbrauwen aan de hand is. Fresen maakte er zich vanaf met een smoesje en zei dat hij te veel in de zon had gezeten.

Ingrijpend

Fresen kreeg op zijn 47 voor het eerst te maken met prostaatkanker. Zijn vader stierf op 72-jarige leeftijd aan de gevolgen van prostaatkanker. De journalist zegt dat ze hem in het ziekenhuis voor gek verklaarden. “Nee joh, ben je gek, dat kan helemaal niet op jouw leeftijd.” Toen bleek dat hij het toch had, volgde een operatie. De kanker was weg, maar in 2018 stak het terug de kop op, ditmaal met uitzaaiingen.

Niet meer lang te leven

Fresen heeft nog anderhalf tot twee jaar te leven. Hij legt uit dat het bij uitgezaaide kanker een kwestie is van het leven rekken en genieten. Zijn grootste wens is om nog zo veel mogelijk tijd met zijn kleinkind door te brengen.

De politiek duider stopt op 1 mei bij het NOS Journaal, en dat na een indrukwekkende carrière van 17 jaar.

Lees verder

Nieuwste

Martien Meiland geschokt door Khalid Kasem die alcohol weigert

Martien Meiland

Martien Meiland kon zijn oren niet geloven toen Khalid Kasem tijdens de talkshow Khalid & Sophie een glas champagne weigerde.

In de talkshow waren de genomineerden van de NS Publieksprijs te gast. Iedereen kreeg een glas champagne. De presentator zei: “Nou, Martien, een fles bij jou voor de neus. Daar hoef je niet lang over na te denken. Die gaat natuurlijk open en het is ingeschonken voor al die genomineerden.”

Geen alcohol voor Khalid

Alleen Khalid had geen champagne. Martien snapte er niets van: “En wat drink jij dan? Drink jij niet?”

De gastheer antwoordde: “Ik drink iets anders, haha. Ik drink iets anders, zonder alcohol. Proost!” De presentator is alcoholonthouder vanwege zijn islamitische geloof. Martien dreigt dan weer in het ander extreem te vervallen.

Khalid legt uit

Khalid legde eerder al uit dat het geloof een vooraanstaande plaats inneemt in zijn leven. Bij AD vertelde hij: “Een heel grote. De islam geeft mij waanzinnig veel kracht en biedt me een richtsnoer hoe ik me in het dagelijks leven zou moeten gedragen. ‘Zou moeten’, want ik ben een mens en alle mensen maken fouten.”

Het doet hem pijn dat zijn geloof onder vuur ligt. “Omdat het geen recht doet aan wat de islam aan de Nederlandse samenleving kan bijdragen. De islam hecht, net als het joden- en christendom, grote waarde aan concepten als naastenliefde.”

Lees verder

Nieuwste

Marco Borsato kan bed niet meer uit wegens zware ziekte

Marco Borsato

Het management van Marco Borsato meldt dat hij al twee dagen doodziek op bed ligt. De zanger is niet in staat om de pers te woord te staan.

Gevraagd naar een reactie om de Duitse rel over zijn hit ‘Hoe Het Danst’, reageert het management dat Marco doodziek is. De zanger heeft een zware griep opgelopen.

Duitse rel

Het nummer van Davina Michelle en Marco Borsato is onderwerp van een zware rel in Duitsland. De Duitse zangeres Helene Fischer bracht op haar nieuwe album ‘Rausch’ een cover van het nummer. Niet iedereen is daar even gelukkig mee.

Angelika Ewa Turo, in Duitsland beroemd vanwege onder andere Idols, bracht de cover al eens in 2020. De zangeres deed hiervoor eind 2020 al een aanvraag bij Universal Nederland. Ze kreeg te horen dat ze het nummer alvast mocht opnemen en dat er later een beslissing zou volgen.

Angelika was net te laat, want plots hoorde ze de cover van Fischer in de auto. Ze vertelt: “Het was mijn baby, mijn trots. Opeens hoor ik het liedje in de auto en ik dacht eerst dat er een verborgen camera in de auto zat. Ik wilde het niet geloven.”

Lees verder

Trending