Connect with us

Economie

Heel pijnlijk: RTL haalt Bridget Maasland van de buis. Dit is de reden:

Een behoorlijk opmerkelijk puntje bij RTL. De zender heeft namelijk Bridget Maasland plots uit het programma gehaald voor RTL4. Ze presenteert daar ‘De Zwakste Schakel’ maar heeft plaats moeten maken voor een herhaling van het tweede seizoen van ‘Meisje van Plezier’. Afgelopen zondag waren de afleveringen van dat tweede seizoen al te zien.

Natuurlijk denken we gelijk aan de gigantische mediastorm die de blondine heeft veroorzaakt met haar toenmalige vriendje waar het mee uit is gegaan. Er zijn door ‘getuigen’ talloze geruchten de media in gebracht waardoor het voor de blondine waarschijnlijk een nóg moeilijkere periode is geworden.

Bridget Maasland van de buis

Tegenover RTL Boulevard weet RTL4 te ontkennen dat dit dan ook echt de reden is dat de blondine (tijdelijk?) van de buis gehaald is. Ze geven het volgende aan: “We willen onze kijkers nog een kans bieden om op deze hedendaagse en intieme serie aan te haken.”

 

Lees verder

Economie

Vreselijk nieuws voor Wilfred Genee (54) en zijn familie: Zijn vader is plotseling overleden

Vreselijk nieuws voor Wilfred Genee (54) en zijn familie. De vader van Wilfred is overleden, zo bevestigt een woordvoerder van Talpa Network.

“De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie”
De familie heeft afgelopen weekend afscheid moeten nemen van hun dierbare. “De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Collega Hélène Hendriks neemt in verband met de vakantie van Wilfred de honneurs waar tijdens de live-uitzendingen van De Oranjezomer, waardoor Wilfred zich nu kan richten op het verlies en zijn familie. Tijdens de twee uitzendingen zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord. Het is nog niet bekend wanneer Wilfred weer terugkeert bij het programma.

Lees verder

Economie

Heftig bericht: Vader Wilfred Genee overleden

De vader van presentator Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa Network aan Shownieuws.

„De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. „De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Genee was de afgelopen weken dagelijks te zien als presentator van het SBS6-programma De Oranjezomer. Collega Hélène Hendriks neemt in verband met de vakantie van Genee sinds zaterdag de honneurs waar.

Lees verder

Economie

ZIEN: Rachel Hazes showt haar lichaam in piepkleine bikini!

Rachel Hazes geniet in haar bikini van de zon. Op Instagram laat ze dit zien aan haar fans…

“Alles ziet er anders uit als de zon schijnt”, quote ze André van Duin in het bericht bij de onderstaande foto.

Haar volgers zijn onder de indruk. “Je ziet er stralend uit”, reageert iemand bijvoorbeeld onder het bericht. “Knap stuk”, schrijft een ander.

‘Ultieme genieten’
Na alle commotie van de afgelopen tijd rondom haar familie is Rachel de laatste tijd flink aan het genieten.

“Kan je wennen zo? Dit is toch wel erg lekker, als je een dag vrij krijgt, en we liggen er zo bij, Jut en Jul.

Dit is toch wel het ultieme genieten”, schreef Rachel haar Instagramvolgers bij de onderstaande foto.

Samen met een goede vriendin lag ze bij een verkoelend zwembad in het zonnige Barcelona. Lekker bakken!

Lees verder

Trending