Connect with us

Economie

Marco Borsato gespot met zijn nieuwe bloedmooie vrouw

Sinds Marco Borsato uit het huwelijk is gestapt met zijn ex-vrouw Leontine gaan er de gekste geruchten rond.

Er zijn talloze affaires beschreven die hij tijdens zijn huwelijk zou hebben door verschillende media. Een van die affaires zou met zijn ex zijn waarmee hij iets gehad heeft vóór Leontine in beeld kwam.

Weekblad Privé heeft er al eerder over geschreven. Ze zanger zou de band met de blonde Denise Broekhof weer hebben aangehaald, al tijdens zijn huwelijk. En die geruchten worden nu opnieuw bevestigd door ooggetuigen.

Marco Borsato terug bij ex?

Iemand heeft ze namelijk samen gezien in een kroeg in Alkmaar, vertelt een bron aan Privé. Hij vertelt: “Ik was aan het stappen in eetcafé de Pluim in het centrum van Alkmaar.

Tot mijn grote verbazing zag ik daar Marco Borsato achter de bar staan. Hij was drankjes aan het tappen en had de grootste schik.”

De zaterdag daarop was het weer raak: “Maar nu was ook zijn ex-vriendin Denise Boekhoff aanwezig.”

Lees verder

Economie

Vader Wilfred Genee plotseling overleden

De vader van presentator Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa Network aan Shownieuws.

„De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. „De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Genee was de afgelopen weken dagelijks te zien als presentator van het SBS6-programma De Oranjezomer. Collega Hélène Hendriks neemt in verband met de vakantie van Genee sinds zaterdag de honneurs waar.

Lees verder

Economie

Vreselijk nieuws voor Wilfred Genee (54) en zijn familie: Zijn vader is plotseling overleden

Vreselijk nieuws voor Wilfred Genee (54) en zijn familie. De vader van Wilfred is overleden, zo bevestigt een woordvoerder van Talpa Network.

“De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie”
De familie heeft afgelopen weekend afscheid moeten nemen van hun dierbare. “De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Collega Hélène Hendriks neemt in verband met de vakantie van Wilfred de honneurs waar tijdens de live-uitzendingen van De Oranjezomer, waardoor Wilfred zich nu kan richten op het verlies en zijn familie. Tijdens de twee uitzendingen zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord. Het is nog niet bekend wanneer Wilfred weer terugkeert bij het programma.

Lees verder

Economie

Heftig bericht: Vader Wilfred Genee overleden

De vader van presentator Wilfred Genee is afgelopen weekend overleden. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa Network aan Shownieuws.

„De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. „De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Genee was de afgelopen weken dagelijks te zien als presentator van het SBS6-programma De Oranjezomer. Collega Hélène Hendriks neemt in verband met de vakantie van Genee sinds zaterdag de honneurs waar.

Lees verder

Trending