Connect with us

Economie

Zangeres Maan haalt keihard uit naar Marco Borsato!

Helaas, maar Marco Borsato lijkt niet langer het grote voorbeeld te zijn voor zangeres Maan. Wanneer de zangeres vertelt wie haar grote idolen zijn op muziekgebied ontbreekt de zanger op haar lijstje.

In tijdschrift Fashionchick noemt de zangeres haar voorbeelden op. Onder andere Dua Lipa, Disclosure, Bløf, Snelle en Kraantje Pappie passeren de revue. Dat ze internationaal gezien het meest opkijkt tegen Dua Lipa was al geen geheim. Opvallend genoeg ontbreekt er iemand in dit lijstje met wie ze de afgelopen tijd vaak geassocieerd is. En dat was toch wel haar grote voorbeeld, voorheen!

Geen Marco Borsato meer voor Maan

 

Lees verder

Economie

Zien: Erica Meiland onthult haar mega salaris

De familie Meiland is al een aantal jaren de bekendste en populairste familie van ons land. De afleveringen trekken meer dan een miljoen kijkers en de familie is daarnaast veel bezig met ondernemen. Ze zijn onder andere bezig met de opzet van een webshop en dat levert de extravagante familie flink wat geld op.

Meilandjes miljonair
De kasteeleigenaren en tv-sterren zijn naast celebrity’s gewoon keiharde werkers. Ze zijn geboren met een ondernemingsinstinct en daarom schoof Erica ook aan bij het zakelijke YouTube-kanaal 7DTV. Hier vertelde ze over ondernemen, de wereld van de tv-sterren en de projecten waar ze aan werken.

De Meilandjes behoren tot de top of the game in Nederland en daarom verdienen ze meer dan een miljoen per jaar met hun tv-optredens. Dit geld komt rechtstreeks in hun BV terecht. Dat is lekker verdienen.

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen moet wat kwijt over André Hazes na wat ze gezien heeft: “Niet normaal”

Sarah van Soelen deelde een opvallende post op haar Instagram. Die post ging over haar lief André Hazes.

André Hazes is weer volop aan het optreden. Hij heeft zes shows in drie dagen achter de rug.

“En wat voor een shows”, schrijft Sarah van Soelen op haar Instagram. “Niet normaaal wat een feest! Jij kan dat als geen ander!”

“En wat een top team heb je achter je staan! Ben zo ongelofelijk groos op je hoe je dit allemaal doet en hoe je bent!”

“Schat, ik ben supertrots op je!”

Lees verder

Economie

André Hazes en Sarah van Soelen verwachten een baby in de familie

André Hazes en Sarah van Soelen hebben heel fijn nieuws te horen gekregen. Er komt in de familie namelijk een baby aan.

De neef van André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby. Djarno en Manon maakten het nieuws bekend in een video.

Voor het koppel is het naar eigen zeggen een droom die uitkomt. Ze kregen ook gelukwensen van Monique Westenberg. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

En ook André Hazes is zeer tevreden met het nieuws. “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin”, schrijft hij op z’n Instagram Stories.

Lees verder
Advertisement

Trending