Connect with us

Nieuwste

Heeft Monique gelijk? André Hazes’ Monique boos om aanpak kinderwens

Samantha Steenwijk en haar echtgenote Daisy hebben er nooit een geheim van gemaakt graag kinderen te willen. Toch hebben ze geen haast om met de vruchtbaarheidsbehandelingen te starten. En dat is tegen het zere been van Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, die niet via de natuurlijke manier zwanger kan raken.

De toekomst
De afgelopen maanden hebben Samantha Steenwijk (34) en haar even oude echtgenote Daisy gebruikt om over hun toekomst na te denken. Vanwege de coronacrisis is Samantha’s agenda lang niet meer zo vol en is er tijd voor bezinning. ‘Vorige week waren we zeven jaar getrouwd,’ vertelt Samantha aan Story. ‘Dat vind ik best een mijlpaal en daar hebben we ook bij stilgestaan. Als je ziet wat er in de afgelopen zeven jaar is gebeurd, dan is ons leven behoorlijk veranderd.’ De grootste verandering staat het stel echter nog te wachten.

Ivf-traject
‘Het is geen geheim dat we beiden gek van kinderen zijn. Alleen, tot nu toe is het er niet van gekomen. Aan de ene kant weet ik ook niet waarom. De afgelopen maanden was er wel de rust voor om daar samen uitgebreid over te praten. Dat hebben Daisy en ik ook gedaan.’ De bedoeling is dat Samantha haar eicel via een ivf-traject laat bevruchten en het embryo bij Daisy wordt geplaatst. ‘Dan is het echt een kindje van ons samen. Maar we weten niet wanneer we hiermee willen beginnen. Dit is natuurlijk een prima tijd ervoor.

Gunnen
Het is rustig qua werk en er is weinig stress. Maar we hebben die knoop nog altijd niet kunnen doorhakken.’ En dat laatste lijkt tegen het zere been van hun goede vriendin Monique Westenberg, de partner van André Hazes. Een vruchtbaarheidsbehandeling is voor Monique de enige manier om zwanger te raken. Inmiddels heeft ze al haar embryo’s terug laten plaatsen, maar daar is geen tweede zwangerschap uit voortgekomen. ‘Met Monique praten we weleens over dit traject. En zij kan dan best wel boos worden dat we blijven wachten. Ze gunt ons dit kindje. Alleen, we zijn nog jong, maar beseffen ook heel goed dat het niet in één keer gaat lukken.’

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder

Nieuwste

Net binnen: Marco Borsato bekent in audioboodschap dat hij kinderen betastte

marco borsato

De BOOS-reportage bracht heel wat bagger naar boven over wat er achter de schermen van The Voice en The Voice Kids plaatsvond. Ali B heeft twee aangiftes tegen hem liggen, waaronder eentje wegens verkrachting. Ook Marco Borsato en Jeroen Rietbergen mogen zich verwachten aan strafrechtelijke vervolging. Nu duikt er ook echt bewijsmateriaal op over Marco Borsato. Hij zou zelfs jonge kinderen ongewenst betast hebben.

De moeder van een van de slachtoffers confronteerde Marco Borsato en nam een geluidsrecorder mee. In het gesprek bekende de zanger dat hij inderdaad haar dochter op een onbetamelijke manier betast heeft.

Misdaadjournalist John van den Heuvel had contact met de moeder van het slachtoffer en zou de opnames gehoord hebben. De betastingen zouden hebben plaatsgevonden op een BBQ bij zijn eigen huis.

Lees verder

Holland

Video: Ali B verteld over “tegen meisjes liegen om in bed krijg verslaving”

Sinds afgelopen week ligt Ali B enorm onder vuur. Er zijn daarnaast verschillende aangiftes tegen hem gedaan, waaronder tegen verkrachting. Verschillende slachtoffers hebben openlijk gesproken over de handelingen van de rapper en coach van The Voice of Holland.

Ali B is al jaren actief jurylid bij The Voice of Holland en heeft ook deelgenomen als jurylid bij X Factor. Sinds een ruime week is de coach enorm in opspraak. Tim Hofman heeft zich enkele maanden geleden vastgebeten in het bizarre verhaal rondom The Voice of Holland waar onder meer Ali B beschuldigt wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag en verkrachting.
In de uitzending van Tim Hofman, BOOS, is Tim er ook bij wanneer één van de slachtoffers aangifte doet tegen de rapper. Inmiddels hebben zich meerdere slachtoffers gemeld bij de politie en lopen de aangiftes tegen Ali langzaam maar zeker flink op.

Ali B spreekt zich uit
Ali B heeft zich eerder al uitgesproken te hebben te kampen met verschillende verslavingen. Zo heeft de rapper onder meer een gok verslaving, een wiet verslaving en een verslaving om meiden in bed te krijgen, zo zegt hij zelf. Of hij ook hulp heeft gezocht of zoekende is, dat is niet bekend.

Na de spraakmakende uitzending is het overigens verdacht stil aan de kant van de mannen die beschuldigt worden hiervan. Het enige wat Ali B naar buiten heeft gebracht is dat het volgens hem niet klopt. Zijn exacte woorden waren:”Dit is kwaadsprekerij zonder dat mij duidelijk is waartegen ik mij moet verdedigen”.

Volgens de rapper is hij absoluut niet schuldig aan dit soort gedrag en herkent hij zichzelf ook niet in de aangiftes. Overigens heeft hij ook laten weten volledig mee te werken aan het onderzoek, dat er niet heel best voor hem uit lijkt te zien. Ali is inmiddels ontslagen bij RTL en houdt zich ook verdacht stil op social media.

Lees verder

Heftig

Katja Schuurman: ‘Had 180 aangiften van aanranding kunnen doen’

Katja Schuurman is naar eigen zeggen vaak slachtoffer geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De presentatrice en actrice had „tot nu toe zeker 180 aangiften kunnen doen voor aanranding”, schrijft ze op Instagram in een reactie op de misstanden bij The voice of Holland. Dat deed ze echter niet. „Omdat ik dacht dat het normaal was. Dat het erbij hoorde. Dat -de meeste- mannen gewoon zo zijn.”

Katja roept vrouwen die iets soortgelijks hebben meegemaakt op van zich te laten horen. „Meiden en vrouwen die dingen hebben meegemaakt met mannen die niet goed voelden: sta op! Laat je horen! Laat weten dat het niet normaal is wat er is gebeurd. Praat jezelf geen schuld aan.”

De presentatrice benadrukt dat het nooit de schuld is van het slachtoffer. „Waarom je ook bent meegegaan, waar dan ook naartoe, hoe het heeft kunnen gebeuren: het is allemaal onderdeel van een blijkbaar -nog steeds- algemeen geaccepteerd narratief. Geaccepteerd en bijna vanzelfsprekend gedrag.”

Ook schrijft Katja dat de meeste mannen ’niet zo’ zijn, maar heeft een boodschap voor de heren die wel over grenzen zijn gegaan. „Stelletje lompe, arrogante, narcistische, ongevoelige, simplistische, egocentrische, domme eikels. Kijk eens even in de spiegel. Nee, kijk écht. Wat zie je? Wie zie je? Laat in je hoofd voorbij komen wat je hebt gezegd, gestuurd, gedaan. Wat voel je? Voel je íets? Voel je niks? Probeer even daar te zijn. Met jezelf. Met dat wat waar is. Want -tenzij je tè narcistisch bent- weet je precies wat onschuldig is en wat stiekem niet. En bedenk dan hoe je verder wilt.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees verder
Advertisement

Trending