Connect with us

Economie

André Hazes en Monique Westenberg zetten punt achter relatie

Het gonst al weken van de geruchten maar het is nu bevestigd: André Hazes en zijn vriendin Monique zijn uit elkaar.

De 24-jarige Hazes bevestigde zondagavond de geruchten rondom zijn relatie met Monique in Shownieuws. Hij gaf aan dat het “niet zo lekker gaat”. “Dat vinden we allebei heel kut, maar dat is nu eenmaal zo. Ik denk dat er gewoon teveel is gebeurd. We hebben zoveel meegemaakt in korte tijd. En ik ben misschien ook een beetje verdwaald geraakt in deze wereld. Ik vind mijn werkleven gewoon heel erg leuk.” In Shownieuws vertellen de twee ook voor het eerst zélf waarom het niet zo lekker meer gaat.

Druk schema

Volgens Monique is de breuk te wijten aan het ‘drukke schema’ van André. “Hij heeft weinig tijd voor het gezin. De situatie is nu dat André er voor gekozen heeft ergens anders te gaan wonen. Ik denk dat het eigenlijk allemaal een beetje te veel aan het worden is. Zijn agenda is ontzettend volgepropt. Hij heeft nauwelijks tijd voor zichzelf, laat staan voor zijn gezin. Normaal als je die druk hebt, neem je pauze van je werk. Alleen in Andrés geval is het onmogelijk om pauze van zijn werk te nemen en kiest hij er voor pauze van zijn gezin te nemen.”

View this post on Instagram

Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad en onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij. Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad waarna wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad en het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen. Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft waar hij een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Bron: Show.nl, Libelle, Instagram Beeld: Instagram

Lees verder

Economie

Zien: Erica Meiland onthult haar mega salaris

De familie Meiland is al een aantal jaren de bekendste en populairste familie van ons land. De afleveringen trekken meer dan een miljoen kijkers en de familie is daarnaast veel bezig met ondernemen. Ze zijn onder andere bezig met de opzet van een webshop en dat levert de extravagante familie flink wat geld op.

Meilandjes miljonair
De kasteeleigenaren en tv-sterren zijn naast celebrity’s gewoon keiharde werkers. Ze zijn geboren met een ondernemingsinstinct en daarom schoof Erica ook aan bij het zakelijke YouTube-kanaal 7DTV. Hier vertelde ze over ondernemen, de wereld van de tv-sterren en de projecten waar ze aan werken.

De Meilandjes behoren tot de top of the game in Nederland en daarom verdienen ze meer dan een miljoen per jaar met hun tv-optredens. Dit geld komt rechtstreeks in hun BV terecht. Dat is lekker verdienen.

Lees verder

Economie

Sarah van Soelen moet wat kwijt over André Hazes na wat ze gezien heeft: “Niet normaal”

Sarah van Soelen deelde een opvallende post op haar Instagram. Die post ging over haar lief André Hazes.

André Hazes is weer volop aan het optreden. Hij heeft zes shows in drie dagen achter de rug.

“En wat voor een shows”, schrijft Sarah van Soelen op haar Instagram. “Niet normaaal wat een feest! Jij kan dat als geen ander!”

“En wat een top team heb je achter je staan! Ben zo ongelofelijk groos op je hoe je dit allemaal doet en hoe je bent!”

“Schat, ik ben supertrots op je!”

Lees verder

Economie

André Hazes en Sarah van Soelen verwachten een baby in de familie

André Hazes en Sarah van Soelen hebben heel fijn nieuws te horen gekregen. Er komt in de familie namelijk een baby aan.

De neef van André Hazes, Djarno Hofland, verwacht met zijn vriendin Manon hun tweede baby. Djarno en Manon maakten het nieuws bekend in een video.

Voor het koppel is het naar eigen zeggen een droom die uitkomt. Ze kregen ook gelukwensen van Monique Westenberg. “Zo blij voor jullie. Achter de wolken schijnt de zon en deze gaat nu voor jullie schijnen”, reageert ze.

En ook André Hazes is zeer tevreden met het nieuws. “Wat komt dit kindje in een warm en liefdevol gezin”, schrijft hij op z’n Instagram Stories.

Lees verder
Advertisement

Trending